2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Tatlım sıkma canını aldım deneme Pazartesi gunü annemle buluştuk gezdik annem aldı :27:İhtiyac onlisans 15 li deneme sınav akademi türkce ve tarih yaprak test ve pegem akademi tarih çözümlu soru bankası :31:Denemenin ilkini dün coZdum sorular güzel bunu bitireyim yediiklimin 20 li denemesini alıcam ben haftada en az bir deneme coZuyorum bazen 2 oluyor :8:sende al bu denemeyi haftada birgun cozelim birlikte aksamda kafamiza takilani birbirimize sorariz gerçi çözümleri var ama olsun :8:Bu aksamda kocise uzaman kariyerin anayasa soru bankasını ihtiyac yayınlarının vatandaşlık güncel konular diye bir kitabı var onu ve onlisans yediiklim yayınları yaprak testi aldıricam:6:Bugün Karadeniz bölgesini çalışalım oluRmu aksamda soru cevap yapalım :29:Ben şimdi genel tekrar yapicam coğrafyadan soru çözücem karışık sonra türkce çözücem öğleden sonrada Karadeniz bölgesine bakicam

Aldığım kitaplar bunlar
2012 Kpss Lise Önlisans 15 Çözümlü Deneme Seti İhtiyaç Yayınları
2012 Kpss Tarih Tamamı Çözümlü Soru Bankası Pegem Akademi
Yaprak testleri bulamadım sitedebulsaydim eklicektim onlarida
Bunlarıda bu aksam alıcam
2012 KPSS Vatandaşlık Güncel Bilgiler İhtiyaç Yayınları
2012 KPSS Lise-Önlisans Yaprak Test Yediiklim Yayınları
2012 KPSS Anayasa Öğreten Tamamı Çözümlü Soru Bankası Uzman Kariyer Yayınları

cnm pegem i bizim tarihçide söylemişti tarih sorularında pegem diye bende alim o zaman . . . cnm bunları . . .

Sabun konu kardesim. Nerdesin gel konu kararlaştıralim karadeniz bolgesinimi çalışsak bugün :26:
geldim okymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sende geldin :16: hoşgeldin cnmcm . . .
bende senin yokluğunda yeryüzü şekillerini çalıştım tam bitmedi ama daha bizim coğrafyacı hiç değinmedi ovaydı platoydu aşınım birikim şekilleriydi neden anlamadım . . . :26::26::26::26:​

karadenizi çalışalım okymmmmmm tarihte çalışalım istersen . . . :52:

eevet haklısın okyanıs cu m ama yanı ben test çözeyim diye oturunça mesela kitap başına
konuyu tan bilmeden olmuyor
dedigin gibi de sorularla pekişiyor
soruçözülmez ise unutuluyor

ben dün hak eeğitimde bilgisayar kursuna başladım

ama geç gittim kapanmıştı
buğun 2. gün
inşallan buğün yetişirim

eşim geliyor ,cocukları devrediyorum
kursa çıkıyorum
bilgisayar sertifikasıda birçok yer işteyebiliyor

onu bir araştırın
olmayanlar alsa iyi olabilir

bulunsun evraklarınız arasında

Ben 4 yıllık açıköğretim okudum ve bilgisayar dersi vardı,bu durumda sertifika almam gerekiyo mu kızlar??

kızlar ben kpss calısmaya baslasam gecmı kalmıs olurum hıc aklımda yoktu arkadasım yoktu aklıma ne dersınız

Ben 4 yıllık açıköğretim okudum ve bilgisayar dersi vardı,bu durumda sertifika almam gerekiyo mu kızlar??
cnm transkript işini görecektir . . .
kızlar ben kpss calısmaya baslasam gecmı kalmıs olurum hıc aklımda yoktu arkadasım yoktu aklıma ne dersınız
hiç bi zaman hiç bir şey için geç değildir bence . . .

cnm pegem i bizim tarihçide söylemişti tarih sorularında pegem diye bende alim o zaman . . . cnm bunları . . .

geldim okymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sende geldin :16: hoşgeldin cnmcm . . .
bende senin yokluğunda yeryüzü şekillerini çalıştım tam bitmedi ama daha bizim coğrafyacı hiç değinmedi ovaydı platoydu aşınım birikim şekilleriydi neden anlamadım . . . :26::26::26::26:​

karadenizi çalışalım okymmmmmm tarihte çalışalım istersen . . . :52:

Hoşnutluk tatlım sende hosgeldin aklım burda kaldı valla konuda calisamiycaz dedim :52:Bende tarih tekrar yaptım öyle gecti :31:
Ovalar zor ya kalmıyor aklımda :50:İstersen coğrafya tekrar yapalım ova gol dag iklim nufus yer sekilleri falan tarihte çözelim bugün böyle geçsin tekrar gunumuz olsun bugun calistigimiz3 bolgeyede bakalim bugun olurmu? yarın Karadeniz ve iç anadoluyu. Çalışırız haftaya vatandaşlığa gecelim artık :31:

Kuvvet kullanmada örnek vereyim;
Kapkaça uğradın ; O esnada kapkaççıya çanta vurmak.veya tekme tokat dalmak kuvvet kullanmaymış.
Kuvvet kullanmanın meşru müdafaadan farkı Meşru müdafaa daha geniş kapsamlı.
Kuvvet kullanma meşru müdafaanın ya da zaruret halinin çocuğu.
Bir de kuvvet kullanma da anlık.Yani misal polis çağırmaya fırsatın yok kapkaca uğradığında o nedenle hakkını korumak için saldırıda bulunuyorsun.

tşk ederim canım anladım sanırım

biraz karışık çok iyi anlayamıyorum :(

meşru mudafaayla çok benziyorlar.

vatandaşlıktan temel hukuk kavramları ile turk anayasa tarihini bitirdim.

yarın da 1982 anayasası ile temel hak ve ödevleri bitiricem inşallah:(

sanada allah kolaylık versin canım bende vatandaşlığı bitirmeye çalışıcam bu hafta.

matematiktede eksiklerim var. bilmiyorum uykuda bastırıyor habire nasıl uykum geldi bi bilsen canım uyusammıki 1 saat:(

Coğrafya sorularını cozerken banada oldu yarıçapım bir saat İnternet'e takılayım dedim gitti uykum yatsam kalmazsınız ben öğle saatinde uyuduğumda kalkınca hiç çalışamıyorum :30:Bir kahve yap canım öyle çalış ama dinlenmek istiyorum diyorsan uyu ben kendimi bildigim için uykumu dağıttım çok sukur:10:

Coğrafya sorularını cozerken banada oldu yarıçapım bir saat İnternet'e takılayım dedim gitti uykum yatsam kalmazsınız ben öğle saatinde uyuduğumda kalkınca hiç çalışamıyorum :30:Bir kahve yap canım öyle çalış ama dinlenmek istiyorum diyorsan uyu ben kendimi bildigim için uykumu dağıttım çok sukur:10:

canım ya nolduysa o kadar da bu ara stresten yemek yememe ragmen tansiyonum düştü böyle elim titriyo şimdi yazarken

bölgeleri bitiriyordum çok az kaldı tekrarım hemen bi okuyup bitirince yatıcam

Erres canım msjın için cok tşk ederim benim 100 msj sayım dolmamış henuz yazamadım çok tşk ederim yardımın için çok çok teşekkürler

canım ya nolduysa o kadar da bu ara stresten yemek yememe ragmen tansiyonum düştü böyle elim titriyo şimdi yazarken

Erres canım msjın için cok tşk ederim benim 100 msj sayım dolmamış henuz yazamadım çok tşk ederim yardımın için çok çok teşekkürler

Canım heyecan yapma Allah'ın izniyle halledicez okadar emek verdik karşılığını verir Allah biz çalışalım elimizden geleni yaralımda vicdanımız rahat olsun bu konuda

Yat dinlen stres yapma daha hasta olursun okadar çalıştın bosa gider emeklerin herseyin hayırlısını versin Allah

Hoşnutluk tatlım sende hosgeldin aklım burda kaldı valla konuda calisamiycaz dedim :52:Bende tarih tekrar yaptım öyle gecti :31:
Ovalar zor ya kalmıyor aklımda :50:İstersen coğrafya tekrar yapalım ova gol dag iklim nufus yer sekilleri falan tarihte çözelim bugün böyle geçsin tekrar gunumuz olsun bugun calistigimiz3 bolgeyede bakalim bugun olurmu? yarın Karadeniz ve iç anadoluyu. Çalışırız haftaya vatandaşlığa gecelim artık :31:

olur cnm yeryüzü şekillerinden biriktirme aşındırma vs çok soru gelmiş geliyo yani ama okymmmm çok kenar köşekde kalmış şeyleri sormuyorlarmış yani bariz bilindik ova dağ akarsu soruyorlar artık bizde bi şekilde kodlayarak öğreneceğiz . . .

çok güzel sorular çözdüm bu konuyla alakalı akşama paylaşırım cnm . . . senin konular bitti demek okym bak bilmiyodum bunu çok güzel bol tekrarlarla ve vatandaşlıkla doldur kalan zamanını . . .
:34:

umarım yardımcı olabilmişimdir tatlım.buarada kan şekerinde düşmüş olabilir o zmaan zaman bu aralar ise sık sık bendede olmaaya başladı.sanırım stresten ..vat geçtimm bende ona çalışıyorum son 2 konum kaldı .Hakkımızda hayırlısı

Son düzenleme:

olur cnm yeryüzü şekillerinden biriktirme aşındırma vs çok soru gelmiş geliyo yani ama okymmmm çok kenar köşekde kalmış şeyleri sormuyorlarmış yani bariz bilindik ova dağ akarsu soruyorlar artık bizde bi şekilde kodlayarak öğreneceğiz . . .

çok güzel sorular çözdüm bu konuyla alakalı akşama paylaşırım cnm . . . senin konular bitti demek okym bak bilmiyodum bunu çok güzel bol tekrarlarla ve vatandaşlıkla doldur kalan zamanını . . .
:34:

Yok canım orda yanlış yazmışim arkadasa sadece vatandaşlığım kaldı dicektim benim sadece vatandaşlık kaldı olmuş :26:Benim türkce mat tari bitti geometri yarım cografyadanda 4 bölge kaldı vatandaşlık daha 0 Haziran ayını vatandaşlığa ayırdım tarih coğrafya mat türkce karışık soru çözücem kalan 3 ay bol bol tekrar deneme test çözücem ins.

okym ya sanırırm 150 soru olacak sınav bu da daha çok bilgi ve daha fazla ayrıntı bilmek gerek demek . . .
28 soruya yakın da paragraf sorusu demek . . . 20 ye yakında vatandaşlık . . .

okym ya sanırırm 150 soru olacak sınav bu da daha çok bilgi ve daha fazla ayrıntı bilmek gerek demek . . .
28 soruya yakın da paragraf sorusu demek . . . 20 ye yakında vatandaşlık . . .

Yandık hemde ne yandık :18: Allah yardımcımız olsun okadar emek veriyoruz alırız karşılığını ins. Ben vatandaşlık çözmeden 80 net yapıyorum bu aralar 150 soru olursa 120 net yapmamız lazım türkcede paragraf çok cikiyor :19:

Yandık hemde ne yandık :18: Allah yardımcımız olsun okadar emek veriyoruz alırız karşılığını ins. Ben vatandaşlık çözmeden 80 net yapıyorum bu aralar 150 soru olursa 120 net yapmamız lazım türkcede paragraf çok cikiyor :19:

evet cnm ya paragraf sorularını su gibi çözer hale gelmeliyiz ki diğer konulara vakit kalabilsin ikilemde kaldığımız hatırlamak için zamana ihtiyaç duyduğumuz sorular gelecek çünkü . . .
Allah yardımcımız olsun . . .
cnm şimdi ben çıkıyorum akşam soru konusu türkiye de yeryüzü şekilleri . . . dağlar ovalar platolar akarsular . . . göller ve yeraltı sularıyla dalgaların oluşturduğu şekillere geçmedim ama birlikte hallederiz cnm :16: ne kadar orjinal bol çeldiricili pis ikilemli soru varsa işaretle cnm paylaşalım . öptüm .​

Back
X