Tatlım sıkma canını aldım deneme Pazartesi gunü annemle buluştuk gezdik annem aldıİhtiyac onlisans 15 li deneme sınav akademi türkce ve tarih yaprak test ve pegem akademi tarih çözümlu soru bankası
Denemenin ilkini dün coZdum sorular güzel bunu bitireyim yediiklimin 20 li denemesini alıcam ben haftada en az bir deneme coZuyorum bazen 2 oluyor
sende al bu denemeyi haftada birgun cozelim birlikte aksamda kafamiza takilani birbirimize sorariz gerçi çözümleri var ama olsun
Bu aksamda kocise uzaman kariyerin anayasa soru bankasını ihtiyac yayınlarının vatandaşlık güncel konular diye bir kitabı var onu ve onlisans yediiklim yayınları yaprak testi aldıricam
Bugün Karadeniz bölgesini çalışalım oluRmu aksamda soru cevap yapalım
Ben şimdi genel tekrar yapicam coğrafyadan soru çözücem karışık sonra türkce çözücem öğleden sonrada Karadeniz bölgesine bakicam
Aldığım kitaplar bunlar
2012 Kpss Lise Önlisans 15 Çözümlü Deneme Seti İhtiyaç Yayınları
2012 Kpss Tarih Tamamı Çözümlü Soru Bankası Pegem Akademi
Yaprak testleri bulamadım sitedebulsaydim eklicektim onlarida
Bunlarıda bu aksam alıcam
2012 KPSS Vatandaşlık Güncel Bilgiler İhtiyaç Yayınları
2012 KPSS Lise-Önlisans Yaprak Test Yediiklim Yayınları
2012 KPSS Anayasa Öğreten Tamamı Çözümlü Soru Bankası Uzman Kariyer Yayınları
cnm pegem i bizim tarihçide söylemişti tarih sorularında pegem diye bende alim o zaman . . . cnm bunları . . .
geldim okymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sende geldinSabun konu kardesim. Nerdesin gel konu kararlaştıralim karadeniz bolgesinimi çalışsak bugün :26:

bende senin yokluğunda yeryüzü şekillerini çalıştım tam bitmedi ama daha bizim coğrafyacı hiç değinmedi ovaydı platoydu aşınım birikim şekilleriydi neden anlamadım . . . :26::26::26::26:
karadenizi çalışalım okymmmmmm tarihte çalışalım istersen . . .