2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

tabii tecrübe şart ,hayırlısı bea.hangisi zorluysa onu çöz.son bir hafta kala geçmiş sorulara baksaydın quit .bende tarih tekrarını bitirdim .hakkımızda hayırlısı .kolay gelsin

geçmiş sorulara çok baktım canım ya o zaman yargı çöziyim ben.tarih tekrarını yarım bıraktım ben çalışmadım valla:5:
görüşürz kızlar :3:

geçmiş sorulara çok baktım canım ya o zaman yargı çöziyim ben.tarih tekrarını yarım bıraktım ben çalışmadım valla:5:
görüşürz kızlar :3:
görüsürz canım çokta sıkılma gerçek sınav yargı ve ihtiyac kadar kasmamıs geçmiş yııllara bakıldığında.hadi kolay gele

Kizlar yediiklim tg sınava kaydımı yaptırdım yarın sabah 9 buçukta giricem:32:Bakalım nasil geçecek :27:

Kizlar yediiklim tg sınava kaydımı yaptırdım yarın sabah 9 buçukta giricem:32:Bakalım nasil geçecek :27:

hadi bkalım hayırlı olsun canım :10:
yargı yayınları çözdüm deneme bu kadar zor soru görmedim ben ya mat bile yapamadım tarihi sölemiyorum bile :30:
sorularım var kızlar :52:

hadi bkalım hayırlı olsun canım :10:
yargı yayınları çözdüm deneme bu kadar zor soru görmedim ben ya mat bile yapamadım tarihi sölemiyorum bile :30:
sorularım var kızlar :52:

selam canım. yargının kac numarasını çözdün kaç netin çıktı canım

selam canım. yargının kac numarasını çözdün kaç netin çıktı canım

2011 basım 15 li denemesinin 9.cusnu çözdüm canım ihtiyacın zopzor 10 denemsini bile sollamış :10:
türkçe 24 doğru 6 yanlış
mat 16 doğru 6 yanlış 8 boş (benim mat iyidir genelde 24 net altına düşmem :5:)
tarih 11 doğru 16 yanlış 3 boş
coğ 11 doğru 6 yanlış 1 boş
vatandaşlık 3 doğru 6 yanlış 3 boş

15. denemede nolur düşünmek bile istemiyorum :14::14::14:

ymekten sonra ihtiyaç hey 15 li çözücem bakalım :6:

2011 basım 15 li denemesinin 9.cusnu çözdüm canım ihtiyacın zopzor 10 denemsini bile sollamış :10:
türkçe 24 doğru 6 yanlış
mat 16 doğru 6 yanlış 8 boş (benim mat iyidir genelde 24 net altına düşmem :5:)
tarih 11 doğru 16 yanlış 3 boş
coğ 11 doğru 6 yanlış 1 boş
vatandaşlık 3 doğru 6 yanlış 3 boş

15. denemede nolur düşünmek bile istemiyorum :14::14::14:

ymekten sonra ihtiyaç hey 15 li çözücem bakalım :6:

bende var o denemeler çözmeym ben ondan o zaman bende ihtiyaçın ve yargının 20 lısındn var onlardakı sorular nasıl zormu sence

bir kırtasiyeci 9 tl ödeyerek bir miktar silgi almıtır.silgilerin 40 tanesini %25 karla ,kalanını %100 karla satmıştır.satıcı tüm satıştan %60 kar ettiğine göre bir silginin maliyeti kaç kuruştur :28:

bende var o denemeler çözmeym ben ondan o zaman bende ihtiyaçın ve yargının 20 lısındn var onlardakı sorular nasıl zormu sence

yargı baya kasmış sayılar ilerledikçe zorlanıyo.ihtiyaç daha sınva yönelik 15li denem iyi ama +20 dnemsi var ihtiyacın onun 1 nolu denemesi yargı gibi zor :5:

yargı baya kasmış sayılar ilerledikçe zorlanıyo.ihtiyaç daha sınva yönelik 15li denem iyi ama +20 dnemsi var ihtiyacın onun 1 nolu denemesi yargı gibi zor :5:

anladım canım biz arkadaşlarla deneme alıp karıştırmıştık bazı yayınlarınkını iyi oldu öyle:)

anladım canım biz arkadaşlarla deneme alıp karıştırmıştık bazı yayınlarınkını iyi oldu öyle:)

bende evde karıştırıp karıştırıp çözüyorum :27::27:

120 m uzunluğundaki tren saatte60 km hızla giderek bir tüneli 45 saniyede geçmiştri.tünel uzunluğu kaç metredir ?

bir okulda açılan 10 seçmeli dersin 4 ü aynı saatte yapılmaktadır.bu seçmeli derslerden 2 sini seçmek isteyen bir öğrenci kaç türlü saçim yapar?

ayrıtları 18m 20 m ve 24 m olan dikdörtgenler prziması biçimindeki bir deponun içine tamamı dolacak biçimde eşit hacimli hür kutular yerleştirilecektir.en az kaç kutuya ihtiyaç vardır?

bir işi serap yalnız başına 30,fatma yalnız başına 45 günde bitirmektedir.ikisi birlikte işe başladıktan 5 gün sonra serap işi bırakıp 3 gün izine ayrılıyor.izin bittikten sonra 4 gün birlike çalışıyorlar.işin kaçta kaçı bitmiştir?

bunlar sorulardan bazıları şekilli ıolanları ekleyemedim kızlar :9:

ben bi denem daha çöziyim görüşürüz :3:

4..........6
1 çarpı 1 lisi bölü
10 2 lisi

umarım anlayabildin. Seçmeli ders sorun

Tünel sorusu
120m+x bölü 45/60 =45
45 bölü60 sn deki hızı oluyor

Çok kötü yazıldı ama anlayabilirsin umarım

Son düzenleme:
günaydın kızlar :3::3:
okyonus sabun kolay gelsin kızlar :6::6::6:

bende dünkü denemyi hesapladım 76 çıktı rahatladım valla ihtiyaç can ya aynı sınav düzeyinde soruları :10::10::10::10:
bugün 3 deneme hedefim büyük ihtimal 2 de kalıcam yine bakalım ne çıkıcak :31:

bende evde karıştırıp karıştırıp çözüyorum :27::27:

120 m uzunluğundaki tren saatte60 km hızla giderek bir tüneli 45 saniyede geçmiştri.tünel uzunluğu kaç metredir ?

bir okulda açılan 10 seçmeli dersin 4 ü aynı saatte yapılmaktadır.bu seçmeli derslerden 2 sini seçmek isteyen bir öğrenci kaç türlü saçim yapar?

ayrıtları 18m 20 m ve 24 m olan dikdörtgenler prziması biçimindeki bir deponun içine tamamı dolacak biçimde eşit hacimli hür kutular yerleştirilecektir.en az kaç kutuya ihtiyaç vardır?

bir işi serap yalnız başına 30,fatma yalnız başına 45 günde bitirmektedir.ikisi birlikte işe başladıktan 5 gün sonra serap işi bırakıp 3 gün izine ayrılıyor.izin bittikten sonra 4 gün birlike çalışıyorlar.işin kaçta kaçı bitmiştir?

bunlar sorulardan bazıları şekilli ıolanları ekleyemedim kızlar :9:

ben bi denem daha çöziyim görüşürüz :3:
serap ma fatmanın oranı 11/18 midir acaba

birde aygıtları olan dikoördğenler prizmasını ben 1080 buldum
biraz abartılı çık mış
şıkları da koysaydın keşke
bulamasaydım şıklarda görürdüm ,yapamadım diye yazmazdım
şimdi rezil olma ihtimalide var yani

şıklar benim için önemli çünkü şıklarda bulamadıysam
kesin biryerde işlem hatam oluyor
cevabi kontrol ederken bazen doğruyu buluyorum

serap ma fatmanın oranı 11/18 midir acaba

birde aygıtları olan dikoördğenler prizmasını ben 1080 buldum
biraz abartılı çık mış
şıkları da koysaydın keşke
bulamasaydım şıklarda görürdüm ,yapamadım diye yazmazdım
şimdi rezil olma ihtimalide var yani

şıklar benim için önemli çünkü şıklarda bulamadıysam
kesin biryerde işlem hatam oluyor
cevabi kontrol ederken bazen doğruyu buluyorum

serap fatma 17/30 olucak canım ,1080 doğru amaç zaten uğraşmak şıklardan gitmek olmaz :20:
ben özellikle yazmamamya çalışıyorum :52::52:

günaydın kızlar :3::3:
okyonus sabun kolay gelsin kızlar :6::6::6:

bende dünkü denemyi hesapladım 76 çıktı rahatladım valla ihtiyaç can ya aynı sınav düzeyinde soruları :10::10::10::10:
bugün 3 deneme hedefim büyük ihtimal 2 de kalıcam yine bakalım ne çıkıcak :31:

Ben geldim sınavda yine yetiştirmedim :47:İstediğim gibi degildi mat fln kolaydı tarihte zorlandım kimi sorular yetişmedi :47:

Artık tüm dershane sınavlarına giricem acayip süre sorunu oluyor yetişmiyor evde10 dk kalıyordu tümü bitiriyordum :52:Sanki hic çalışmamış gibiyim cogu tarihte fln zorlandım :5:Sanki bunca zaman bosa çalışmıştım gibi artık hergün 30 problem sorusu çözücem hız kazanmam lazım günlük çözdüğüm testlerde bile dk tutucam :6:

Back
X