2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

serap fatma 17/30 olucak canım ,1080 doğru amaç zaten uğraşmak şıklardan gitmek olmaz :20:
ben özellikle yazmamamya çalışıyorum :52::52:

tamam hocam sen ne dersen o
şıklardan gitmek yokkkkkk

zaten iş problemini 2 türlü çözdüm
bir stede kolay yöntem verilmiş
ondan gidince her türlü yanlış çıkarıyorum sonuçu
daha öncçede başıma geldi
ama normal olması gereken gibi oranlayınca doğru çıkıyor cevap
bende oranlamadan giderim artıkın

Artık tüm dershane sınavlarına giricem acayip süre sorunu oluyor yetişmiyor evde10 dk kalıyordu tümü bitiriyordum :52:Sanki hic çalışmamış gibiyim cogu tarihte fln zorlandım :5:Sanki bunca zaman bosa çalışmıştım gibi artık hergün 30 problem sorusu çözücem hız kazanmam lazım günlük çözdüğüm testlerde bile dk tutucam :6:

ben daha dakika tütmuyorum
denemelere girmek gibi bir şansımda yok zaten

türkçem benim çok vaktimi alıyor
bir soruyu 3 kez falan okumak zorunda kalıyorum
özellikle ihtiyaç soru bankasında
diger soru bankalarında bu kadar zorlanmıyorum :26:

mmatematik benimde çok yavaş
bende yetiştiremem büyük ihtimal

Ben geldim sınavda yine yetiştirmedim :47:İstediğim gibi degildi mat fln kolaydı tarihte zorlandım kimi sorular yetişmedi :47:

yani bence sınav hiç kolay olmayacak
ben kendimi önlisans kolay nasılsa diye alıştırmıştım
ama 2010 kpss sorularını görünce dedim zor bu iş
kolaya kaçmamaya çalışıyoorum ben
lisans tarzı sorular dan çalışıyorum tarıh türkçe ve çoğrafya da
mat desen benim zaten iyi değil o yuzden matematik basıt soruları çözmek işime ğeliyor

yani bence sınav hiç kolay olmayacak
ben kendimi önlisans kolay nasılsa diye alıştırmıştım
ama 2010 kpss sorularını görünce dedim zor bu iş
kolaya kaçmamaya çalışıyoorum ben
lisans tarzı sorular dan çalışıyorum tarıh türkçe ve çoğrafya da
mat desen benim zaten iyi değil o yuzden matematik basıt soruları çözmek işime ğeliyor

Benim kitaplarımın %90 i lisans zaten bugünkü onlisans denemesiydi ama zordu gecen gun girdiğim ihtiyac denemesi lisansti lisans olandan mattan 18 Netim var bugünkünden 21 yediiklim denemesiydi:31:Tarihte çok ayrıntı vardı bugünkü sınavda :30:ben evde en az 24 net çıkartıyordum mattan bu sınavlarda baya düşük cikti:52:Su tatil bitsin bir hafta kaldı sonra kampa giricem olucam böyle hergün her dersten düzenli olarak soru çözücem hız kazanmalarım yoksa KPSS sınavından hic birşey çıkmaz haftada 2 deneme yapicam evde sureyide 15 dk düşürücem :51:

olsun canım daha kçtane sınava giriceksin kimbilir :34:

Konular bittisayilir geometri ve vatandaşlık yarım onlarida bu ay tamamlayıp 2 ay tekrar soru çözümü bol bol deneme yapicam bu iki sınavda sok oldum süre konusunda:52:Bulduğum ihtiyac denemesine giricem :ssz:Fem tarih soru bankası aldım dün diğer derslerinkinida Çanakkale'ye dönünce alıcam tüm konularım bitsin onları bitiricem birkaçda deneme alıcam durumum vahim valla bu iki deneme dank etti kafama :53:

Benim kitaplarımın %90 i lisans zaten bugünkü onlisans denemesiydi ama zordu gecen gun girdiğim ihtiyac denemesi lisansti lisans olandan mattan 18 Netim var bugünkünden 21 yediiklim denemesiydi:31:Tarihte çok ayrıntı vardı bugünkü sınavda :30:ben evde en az 24 net çıkartıyordum mattan bu sınavlarda baya düşük cikti:52:Su tatil bitsin bir hafta kaldı sonra kampa giricem olucam böyle hergün her dersten düzenli olarak soru çözücem hız kazanmalarım yoksa KPSS sınavından hic birşey çıkmaz haftada 2 deneme yapicam evde sureyide 15 dk düşürücem :51:

of naptın okyanuşcum sen ya
sınav süreni 15 dakika düşürcen mi
sen kesin kazanırsın bu tempoyla canım

Konular bittisayilir geometri ve vatandaşlık yarım onlarida bu ay tamamlayıp 2 ay tekrar soru çözümü bol bol deneme yapicam bu iki sınavda sok oldum süre konusunda:52:Bulduğum ihtiyac denemesine giricem :ssz:Fem tarih soru bankası aldım dün diğer derslerinkinida Çanakkale'ye dönünce alıcam tüm konularım bitsin onları bitiricem birkaçda deneme alıcam durumum vahim valla bu iki deneme dank etti kafama :53:

canım sen zaten hepimizden çok çalışıyorsun
hele benden kat kat
bence yaparsın sen yine de çok yüklenme kendine

of naptın okyanuşcum sen ya
sınav süreni 15 dakika düşürcen mi
sen kesin kazanırsın bu tempoyla canım

Evde süreRemin yetmediği hicolmadi ama bu iki dememde sûrem yetmedi bildigim sorulara bakamadım mat sorularına dönmemedim gercekten durumum vahim benim evde 82 neti buldum 64 net ancak çıktı ciddi ciddi kasmam lazım benim :26:Bu dk iki ay zaten çok önemli bu iki ayıda iyi degendirmem lazım :5:

şafak ankara papatya :27:
ben bi tuhafım ya :30:

off ben çok stresli ve gerginim :14:hala konu yetiştirmeye çalışyırm yok böyle bişi :26:

püff benm iki oturum ya..yanımda notlarımı götürüp, öğleden sonraki sınava göz atcam :9:
notlarımı nereye koycam snava girerken bilmiyorum :26: tek olcam çünkü..bi taşın altına saklarım artık :9:

bu sene olmazsa seneye için bi topic açarız artk :9:

Evde süreRemin yetmediği hicolmadi ama bu iki dememde sûrem yetmedi bildigim sorulara bakamadım mat sorularına dönmemedim gercekten durumum vahim benim evde 82 neti buldum 64 net ancak çıktı ciddi ciddi kasmam lazım benim :26:Bu dk iki ay zaten çok önemli bu iki ayıda iyi degendirmem lazım :5:
anladım canım
kolay gelsin sana
insallah başarırsın
bizde başarırız inşallah

off ben çok stresli ve gerginim :14:hala konu yetiştirmeye çalışyırm yok böyle bişi :26:

püff benm iki oturum ya..yanımda notlarımı götürüp, öğleden sonraki sınava göz atcam :9:
notlarımı nereye koycam snava girerken bilmiyorum :26: tek olcam çünkü..bi taşın altına saklarım artık :9:

bu sene olmazsa seneye için bi topic açarız artk :9:

aynı stres bendede var.ben konu çalışmasını bıraktım zaten yetişmezde.denem yapıyorum.dün 2 deneme yaptım ilki yargı berbattı ikinci ihtiyaçtı 76 yaptım o kadar yapsam işkura girerim heralde of yaaa nolcak halimiz.ben geçen sene hepsine girdim :9:
cts sabah pazar sabah öğle :49::49:

ay bu ne hoş avatar
allah yardım cınız olsun kizlar
inşallah kazanırsınız

çok tşkrler cnm ..favori filmim ve kharamanım diyebilirm :16:

aynı stres bendede var.ben konu çalışmasını bıraktım zaten yetişmezde.denem yapıyorum.dün 2 deneme yaptım ilki yargı berbattı ikinci ihtiyaçtı 76 yaptım o kadar yapsam işkura girerim heralde of yaaa nolcak halimiz.ben geçen sene hepsine girdim :9:
cts sabah pazar sabah öğle :49::49:

ee o kdar çok sınava girince kafa ne hale geldi :9: tatmn edici puan almışmıydın cnm?

çok tşkrler cnm ..favori filmim ve kharamanım diyebilirm :16:

ee o kdar çok sınava girince kafa ne hale geldi :9: tatmn edici puan almışmıydın cnm?

yok canım ya nerde ama 75 üstü alsam iyi olucak benim için 2011 de 70 almıştım o sınav zordu bakanlıklara atama yapılıyo ya bu sene daha kolay bekliyorum.şimdi deneme yapıcam bakalım nolucak :3:

Pike takimi aldım limangodan 10 tl hediye ceki gelmiş 54 tl ye Pike buldum daisy in colors çift kişilik kargo dahil 60 tutuyordu indirim çekiyle 50 tl ye aldik :32:Bu gece evimize donucez çok şükür yarın öğle gibi evdeyim nasipse :31:Özledim evimi ya:ssz:

Son düzenleme:
Pike takimi aldım limangodan 10 tl hediye ceki gelmiş 54 tl ye Pike buldum daisy in colors çift kişilik kargo dahil 60 tutuyordu indirim çekiyle 50 tl ye aldik :32:Bu gece evimize donucez çok şükür yarın öğle gibi evdeyim nasipse :31:Özledim evimi ya:ssz:

güle güle kullan canım :7:
altıncı cadde bana 100 tl alt limitsiz çek verdi.sözde yaptıkları hatayı düzelticekelr.şikayet var a yazdığım yazıya istinaden aramışlar :19:

Back
X