Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki gün önce çalıştığım konuyu bile unutuvermişim .Tekrar şart oluyor .Kolay gelsin sana da canım :126:
kızlarrr denemelerınızde hız kazanmaya bakın benım 10-15 dk normalda artan zaman kpss de yetmedı en az bı 15 dk daha lazımdıyanı en az 15 dk mumkunse 30 dk :) zaman arttırmaya bakın kı denemelerde artan zamanı kpss de kullanırsın
yetmedı vaktım hala ıcımmm yanıyorrr
((((
Kizlar su soruya bakabilirmisiniz mantığını anlayamadım sorunun :26:
420 koltuklu bir sinema salonunun x sayıda koltuğuna oturuldugunda x+20 sayıda koltuk , y sayıda koltuğuna oturuldugunda y-40 sayıda koltuk bos kalıyor.Buna göre x+y toplamı kaçtır? Cevap 430 olacakmis
şimdi şöyle ki sinemada x koltuğa otur x+20 si boş yani toplam koltuk sayısı 2x+20 = 420 bu birinci denklem.
y sayıda koltuğa oturunca y-40 kalıyor. yani 2y-40=420 bu da ikinci denklem. toplam koltuk sayısı sabit 420 değişmiyor ama 1. ve 2. denklemi birbirine eşitleyemem çünkü x ve y birbirinden ayrı sayılar.
sonuç olarak bu iki denklemi alt alta yazıyorum.
2x+20=420
2y-40=420 ikisini bir topluyorum
2x+2y-20=840
2x+2y=860
x+y=430
Saol canım ben hepsini 420 ye eşitlerimiz koltuk sayısı diye ayri ayri olacakmış ondan cikmadi![]()
Kızlar benim de tarih sorularım var.
Hangisi Osmanlının 1. dünya savaşı sırasında ittifak grubunda yer almasının nedenleri arasında gösterilemez?
a. yunanistanın itilaf grubunda savaşa girmesi
b.daha önce itilaf grubuna yapılan müracatın kabul edilmemesi
diğer şıklar değil zaten cevap A tamam doğru ama osmanlı itilaf devletlerine bizi de alın diye başvurmuş mu gerçekten :26:
Osmanlı Alman hayranıydi daha önce başvurmuş olabilir o yüzden :26:
Hangisi Osmanlının 1. dünya savaşı sırasında ittifak grubunda yer almasının nedenleri arasında gösterilemez?
diğer şıklar değil zaten cevap A tamam doğru ama osmanlı itilaf devletlerine bizi de alın diye başvurmuş mu gerçekten :26:
itilaf grubuna başvurmuş olabilir çünkü son anda ittifak devletine giriyor. ermeniler itilaf devletlerine katılıyor. osmanlı da çıkarlarını korumak için almanyanın yanında savaşa dahil oluyor
s.a ALLAH rızası için biri anlatabilirmi şu aşağıdaki saçam soruyu.
1 kişi anlattı ama ben anlamakla ısrar ettim.
neden:S
neden çarpmasın yapıoz kimi kime benzetiozEki Görüntüle 476340
geç oldu ama anladım
mantık şı imiş megerse
22!+21! için
22.21! +21! burdan geliyormuş.d