2012 Mart Anneleri Doğum Sonrası Kılo Veriyorr:)

Ben 57 kilo ile hamile kaldım, önce 7 kilo verdim, 50 kiloya düştüm, sonrada 12 kilo alıp 62 kiloya çıktım,

62 kilo ile doğuma girdim, şu an 13. günümüz, 55 kiloyum, hamile kaldığım kilodan daha zayıf olmama rağmen göbek var ve eteklerimin hiçbirisi olmuyor şaka gibi, bel korse takıyorum şimdilik... inş göbek giderde kıyafet alma zorunda kalmam, bi göebk yüzünden boşuna masrafa girmek istemiyorum çünkü...

17 kilo aldım 58 ile hamile kaldım, 75 ile doğuma gittim. ilk hafta 7 kilom gitti, neredeyse iki ay olacak geri kalan 10 kilodan gram gitmedi, sütüm az ondan mı bilemiyorum İyice azalmasın diye birşey de yapamıyorum, işe başlayana kadar bir 4 kilo verseydim bari, hiçbir kıyafetim olmuyor

bende hamile kaldımda 64 kiloydum 94 doğum yaptım şuan 82 kiloyum hiç bi kıyafetim olmuyoo bol bol su içiyorum hem sütüm olsun hem vucudumdan ödemi atmak için eski halime dönmek istiyorum artıkk

kızlar ben eskı halıme dondummm sukur darısı sızlerın basına alısverısıumı yaptım 38 bedenler oluyorrrr

benim kilolarda yavaş yavaş gitmeye başlamış.. devamıda gelir inşallah
1 haftada yarım kilo gitmiş:)))))))))))))

ay bu topiği yeni farkettim
bende 46 kg ile hamile kaldım 68 kg ile de doğuma girdim toplamda 22 kilo aldım (
doğumdan bir hafta sonra 8 kilom gitmişti 2 ayı geçti hala aynıyım ((

kızlar bende son 1 haftaya kadar kilo veriyodum bi daha tartılmadım ama iştahım çok fena açıldı ya nasıl zayıflıcam

43 kg ile hamile kaldım,56kg ile doğuma girdim ve aldığım 13 kilonun 10 kilosu 40 günde hiçbir çaba göstermeden gitti.ama ben 45 kilonun altına inmek istemiyorum.bu halim gayet iyi,sadece biraz daha sıkılaşmam gerek..onu da biraz sporla halledicem ama kesinlikle kilo vermeyip güçlü olmam gerek!!

78 kilo ile hamile kaldım 92 kilo ile doğuma girdim. Kırkım çıkmadan doğum öncesi kiloma döndüm. şu an 2 ay 6 günlüğüz ve ben 72 kiloyum :) işe başladıktan sonra aldığım ve veremediğim kilolarımı emzirerek veriyorum. oğlumu okula başlayana kadar emzirsem mi ki incecik olurum belki :))

Son düzenleme:
kızlar bende son 1 haftaya kadar kilo veriyodum bi daha tartılmadım ama iştahım çok fena açıldı ya nasıl zayıflıcam

Allah'ın izniyle gidecek inşallah bende ilk ay verdim sonra bunalım stres ben tekrar almaya başladım

81ile hamile kaldım 90la doguma girdim 78e düşmüştüm şimdi tekrar 81 kiloyum bu3-4 kilonun hepsi göbeğe yerleşmiş durumda iştah aynı habire yeme durumu sürekli acım bilmiyom ne olcak 46- 48 bedenim hiç bı kıyafet olmuyo Enes'in bugün ateşi vardı yarın iyi olursa çarşıya gitmem bakalım 2 çocukla ne yapcam annemi çağırdım sende gel diye o da hasta zavallım Enes'i zapt edemiyo ki bilmiyom nasıl yapcam :2::2::18:

aynen bende canım, 78 le hamile kaldım 86 ile doğuma girdim, çıktığımda eski kilomdaydım :))

merhabalar. ben doğum sonrası maalesef kilo alanlardanımç sütüm gelmedi die strese kapıldım. her denileni yaptm ve yedim şu an 9 kilo fazlam var.1 ay sonra işe başlayacağım. karatay diyetine başlamak istiyorum ama sütüm etkilenir diye korkuorum açıkçası.bir fikri olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…