oyyyy taze annecik gelmişşşseninde martta olcak dimi bebişin ?
benim hesaplamalara göre 25 şubat cnm :) senin nezaman inşallah?
ben daha dr gitmedim yarın gidicem son regl olduğum günden sayarlarsa 3 haziran şu an 6 haftalık ama bilmiyom kova burcunu severim ama balık olursada yapcak bişey yokyarın anlayacağız bakalım
son adet tarihine göre 9 mart çıkıyo doğum :) hadi hayırlısı olsun, doktor daha doğrusunu söyler tabi. ben de ilk doktora bebişim tam seninki kadarken gitmiştim. inşallah sen de keseyi de içindeki bebişini de görürsün cnm
sen kan testi yapıp mı gittin yoksa önce dr gittin omu istedi testi ? bide üstten ultrasonla baktı dimi ? alt tarafı karıştırmadı dimi
ben daha dr gitmedim yarın gidicem son regl olduğum günden sayarlarsa 3 haziran şu an 6 haftalık ama bilmiyom kova burcunu severim ama balık olursada yapcak bişey yokyarın anlayacağız bakalım
venüsüm çok sevindim
meraba canım benimde son hastalık tarihim haziranın 3 ü bende 6haftalıgım daha gitmedim doktora pazartesi gidicem haber ver canım doktora gidip gelince bakalım bebiş gözükecekmi
son adet tarihine göre 9 mart çıkıyo doğum :) hadi hayırlısı olsun, doktor daha doğrusunu söyler tabi. ben de ilk doktora bebişim tam seninki kadarken gitmiştim. inşallah sen de keseyi de içindeki bebişini de görürsün cnm
Merhaba hanımlar. Doktorun söylediğine göre benimde doğumum martın 1 veya ikisi ama doktorun korkusu ya 29 şubat olursa :)))) düşünsenize kuzumun 4 yılda bir mi doğum gününü kutlayacağız....neyse biz çoksağlıklı ilerliyoruz maşallah.kalp atışları çok güzel şuanda 10 haftamdayım şikayetlerim azalmaya başlaı. Tek derdim uyku....sizde durumlar nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?