2012 mart ayında anne olacaklar buraya

kimse yok heralde martta anne olacak tahminim martta olacak bebişim allah nasip kısmet ederse

benim hesaplamalara göre 25 şubat cnm :) senin nezaman inşallah?

ben daha dr gitmedim yarın gidicem son regl olduğum günden sayarlarsa 3 haziran şu an 6 haftalık ama bilmiyom kova burcunu severim ama balık olursada yapcak bişey yok yarın anlayacağız bakalım

ben daha dr gitmedim yarın gidicem son regl olduğum günden sayarlarsa 3 haziran şu an 6 haftalık ama bilmiyom kova burcunu severim ama balık olursada yapcak bişey yok yarın anlayacağız bakalım

son adet tarihine göre 9 mart çıkıyo doğum :) hadi hayırlısı olsun, doktor daha doğrusunu söyler tabi. ben de ilk doktora bebişim tam seninki kadarken gitmiştim. inşallah sen de keseyi de içindeki bebişini de görürsün cnm

sen kan testi yapıp mı gittin yoksa önce dr gittin omu istedi testi ? bide üstten ultrasonla baktı dimi ? alt tarafı karıştırmadı dimi

sen kan testi yapıp mı gittin yoksa önce dr gittin omu istedi testi ? bide üstten ultrasonla baktı dimi ? alt tarafı karıştırmadı dimi

cnm ben regl'im bi gün geçince önce evde idrar testi yaptım. pozitif çıkınca dayanamadım hemen gittim kendim kan testi yaptırdım. emin oldum yani sonra da 6. haftada ilk kez doktora gittim. doktor üstten baktı , önce görünmedi kese. (idrara sıkışık olmak gerekiyomuş aklında bulunsun,ben diildim) alttan bakalım istersen dedi, ya da bi kaç gün sonra gel dedi. ben bakın dedim ama tam o sırada üstten göründü kesemiz. görünmese alttan bakıcaktı yani.
sonra dün özel bi doktora başladım. ilk kez gittim ona. 8. hafta olmama rağmen,"bebek daha küçük olduğu için alttan bakalım daha doğru bilgi alırız" dedi. ben hiç beklemiyodum ama tamm dedim tabiki vajinal ultrasonla baktı yani dün de. ama sanırım bi daha üstten bakarlar artık

meraba canım benimde son hastalık tarihim haziranın 3 ü bende 6haftalıgım daha gitmedim doktora pazartesi gidicem haber ver canım doktora gidip gelince bakalım bebiş gözükecekmi

merhaba hanımlar ben de martta anne olucam kısmetse,henüz doktora gitmedim ama bugün tahliller vardı onları yaptırdım bikaç kan ve idrar tahlili,çarşamba günü sonuçlarla beraber gidicem doktora

venüsüm çok sevindim

saol serracımmmmm bende senin hamişliğine çok sevindim balımmmm Rabbim kıolay hamilelik geçirmemizi nasip etsin bizlere

meraba canım benimde son hastalık tarihim haziranın 3 ü bende 6haftalıgım daha gitmedim doktora pazartesi gidicem haber ver canım doktora gidip gelince bakalım bebiş gözükecekmi

canım ben dr gittim geçen cuma tam 6 haftalık idi üstten ultrasonla baktu gördük bebişimizi kalp atışlarınıda gösterdi.....yarın sabahtan test yaptıracağım akşama tekrar dr gideceğiz kalp atışlarını dinlemek için kısmetse....senin nasıl geçti gördünmü bebişini ?

benimde son adetime göre 9 mart doğum inşallah kucağımızda da sağlık bir şekilde görürüz . Kalp atışlarını gördün mü?

merhaba kızlar,son adet tarihim 17 haziran.önce kendim test yaptım ikinci çizgi silikti.kan testi yaptırdım.hamileyim.Doktor iki hafta sonra gelin bebeğe bakalım dedi.Şuanda 5haftalık. 6haftalık olunca doktora gitmeyi düşünüyorum.

Slm mart anneleri dün öğrendiğime göre bende mart annesi oluyormuşum :)) Karmaşık duygular yaşıyorum.
Beklenmedik bir bebek oldu.3 yaşında bir kızım vardı şimdi 2. geliyor.Bebek düşünmediğim için son regi tarihlerimede bile dikkat etmiyordum.
Adetim gecikmişti dünde miğde bulantım olunca eczaneden test aldım yaptım hamileyim çıktı şok oldum.Sonra uzunca bir kafa yordum ben en son ne zaman regi olmuştum diye neyseki bulmam uzun zamanımı almadı en son 12 haziran seçim günü olmuştum. Buna göre ben 6 hafta 6 günlük hamileyiiim:))
Bu süreci beraber geçirmek için bende sizlerin arasına katıldım.
Bütün hamile arkadaşlarımın sorunsuz bir hamilelik geçirmesi dileğiyle şimdilik hoşçakalıın.

merhaba güzel anne adayları :) benimde son adet tarihim 8 haziran. . subat ayında polikistik over hastası oldugumu ögrendim gectigimiz aya kadar duphastonla adet olmustum son adetim ilacsız kendiliginden oldu. . bu ay yine gecikti diye kahroluyodum. . adetim 9 gün gecikince evde test yaptım negatif. . ne bekliyodum ki dedim kendi kendime. . sonra baktim hala gelen giden yok kist oldu sandım doktora gittim söktürücü versin diye. . kadın alttan baktı kist yok ama rahim kalınlasmıs dedi. . sonra söktürücü yazdı ama emin olalım bi idrar testi yap gel dedi. . ben direttim gerek yok ben yumurtlamıyorum bile diye ama ille de isteyince yaptırdım. . raporu veren kız gözünüz aydın mı diyim sonuc pozitif deyince kalakaldım ciddi mi deyivermisim :) niye saka yapacaksa :) doktora cıktım saskın bi sekilde daha cok yeni kese görünmüyo 4 gün sonra gel dedi. . salı gününe kadar zaman nasıl gecer bilmiyorum. . idrar testine ne kdr güvenilir bilmiyorum bi yanlıslık cıkarsa cok üzülürüm. . neyse cok uzattım dilerim herkes sorunsuz bi gebelik gecirir martta saglıklı bi sekilde bebeklerini kucagına alır. .

benimde ilk günü adet tarihimin 14 haziran şu an 6 hafta 4 günlük hamileyim doktora 4 haftalıkken gitmiştim ama kalp atışı yoktu şu an gitsem kalp atışı görebilirmiyizz artık

Merhaba hanımlar. Doktorun söylediğine göre benimde doğumum martın 1 veya ikisi ama doktorun korkusu ya 29 şubat olursa :)))) düşünsenize kuzumun 4 yılda bir mi doğum gününü kutlayacağız....neyse biz çoksağlıklı ilerliyoruz maşallah.kalp atışları çok güzel şuanda 10 haftamdayım şikayetlerim azalmaya başlaı. Tek derdim uyku....sizde durumlar nasıl ?

6+4 günlüğüm bende. 2haftadır inanılmaz miğde bulantım var. Herşeyden tiksiniyorum.Halsizim hiçbişrey yiyemiyorum. Ne zman geçecek bunlar ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…