2012 mart ayında anne olacaklar buraya

benim pek olmadı allahtan ama 11. hafta 12. hafta gibi geçtiğini biliyorum. karnım biraz belirmeye başladı birazda iç karnım geniş galiba her şeyim dar geliyor. bir şeye sığamıyorum. alışveriş vakti sanırım :)

merhaba arkadaşlar bende allah'ın izniyle mart annesi olucam 9 haziran reglı tarıhım hesaplamalarıma gore 15 martı gosterıyor dogum sımdı 8+3 haftalıgız 7 haftalıkken gıttım kahverengı lekelenmem gelmıstı dr progestan hapı verdı ve gectı 1 ay sonra gel dedı bayramdan once gıtmeyı dusunuyorum halsızlıgım cok var sııznde oyle mı?

sen kan testi yapıp mı gittin yoksa önce dr gittin omu istedi testi ? bide üstten ultrasonla baktı dimi ? alt tarafı karıştırmadı dimi

mrb hanımlar bn daha sitede yeniyim ve ilk mesajımı yazıyorum paylaşmak istedim sizinle bnde 6 haftalık hamileyim 7. haftadan önce aşağıdan bakıyolar malesef bnm düşük tehlikem olduğu için bakmak zorunda kaldı ama hiç kimseye tavsiye etmem 7. haftayı bekleyin derim en güzeli karından bakmak... birde size sormak istediğim bişey var karınımın çatlamasını istemiyorum ve beyaz tenliyim önere biliceğiniz bi krem varmı?

bebek yagı kullan tatlım iyi geliyormş

Biz 8 hafta 2 günlük olduk mide bulantılarım azaldı ama şimdide inanılmaz mideşişkinliği oluyor.Çok rahatsız edici bir durum çok az yediğim halde uzun süre sürüyor bu şişkinliğim.Sizlerdede bu sorun varmı acaba.

Ben en son 9. Haftanın ortalarında muyene olmuştum alttan bakmışlardı. şimdi 10+3 teyim yarın haftaya ikili taramam var ama nasıl bakarlar bilmiyorum çok rahatsız edici. Karından daha iyi oluyor. şişkinlik hissi bende de oluyordu geçti hele o halsizlik yok mu.....neyse şikayet etmemek lazım ben tedavi görüyordum ilaçlara ara verdim allahım yardımıyla kendiliğinden buldum... çok çektim şimdide söylenmeye hakkım yok... Meleğimden ne gelirse kabuldür dimi ama :)

Ben en son 9. Haftanın ortalarında muyene olmuştum alttan bakmışlardı. şimdi 10+3 teyim yarın haftaya ikili taramam var ama nasıl bakarlar bilmiyorum çok rahatsız edici. Karından daha iyi oluyor. şişkinlik hissi bende de oluyordu geçti hele o halsizlik yok mu.....neyse şikayet etmemek lazım ben tedavi görüyordum ilaçlara ara verdim allahım yardımıyla kendiliğinden buldum... çok çektim şimdide söylenmeye hakkım yok... Meleğimden ne gelirse kabuldür dimi ama :)

benimde son adetime göre 9 mart doğum inşallah kucağımızda da sağlık bir şekilde görürüz . Kalp atışlarını gördün mü?

Arkadaşlar maalesef ben mart ayında bebiş olma şansımı 1 agustos'ta kaybettim kalp atışları durdugu için bebegimi almak zorunda kaldılar Allah bebek bekleyen herkesin bebişini sağlıklı bir şekilde kucağında görmeyi nasip etsin

çok üzüldüm canım ya ama üzülme allah yine verir. bu gibi durumlar bebek sağlıksız olunca oluyormuş. allahım sana sağlıklı bebekler verir inşallah

rabbim sabrını versin canım bende 7 aralıkta melegımın kalp atıslarını gorememıstık 10 haftalıkken kontrole gıttıgımde 8 haftalıkken kalp atıslarının durdugunu ogrendım ve kurtajla alındı cok agladım kendımı cok yıprattım ve esımı gordum kı o benden daha da uzgundu yapman gereken rabbıme dua et hayırlıyla saglıgınla sıhhatınle nasıp eylesın bebişlerimizi kucagımıza almayı...

Bebek için birşeyler almamak için zor tutuyorum kendimi...çok heyecan verici ya... Acab abir mart ayı hamileleri listesimi yapsak ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…