2012 Mart Bebişlerinin Gelişim Takipleri ve Fotoları

amerda

AREN minik kuzucuğummmm
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
399
0
66
İzmir
Doğumlar yavaş yavaş artıyor kızlar düşündüm ve böyle bir başlık açmanın iyi olacağına karar verdim....İnşallah hep güzel paylaşımlar yapılacak bu başlık altında

İlk paylaşımda benden olsun bari
Canım oğlum doğduğunda 2398 gr dı doğumun ertesi günü ödem ve şişliği atmaya başladığı için 2280 gr oldu geçen hafta salı günü sarılıktan dolayı hastaneye yattık ve bir gece fototerapi gördük ve kilomuz 2230 a düşmüştü.şükür sarılığı atlattık bugün doktor kontrolümüz vardı ve oğluşum 2550 gr olmuş 1 haftada 220 gr çok iyi dedi doktor amcası dooğumda boyu 48 cmdi bugün 50 cm ölçtü doktor ...göbüşümüzde 5. günümüzde düşmüştü.....şimdilik şükür herşey yolunda gidiyo

Yakışıklı oğlumun bir kaçta fotosunu ekleyeyim bari :)))

Son düzenleme:
yeni konumuz hayırlı uğurlu olsun, ilk yorumda benden gelsin

oğluşunu yeriiiimmmmm, maşallah çok tatlı annesi Rabbim nazarlardan korusun bu yakışıklıyı..
İnşallah her zaman herşey yolunda gider.

yeni konumuz hayırlı uğurlu olsun, ilk yorumda benden gelsin

oğluşunu yeriiiimmmmm, maşallah çok tatlı annesi Rabbim nazarlardan korusun bu yakışıklıyı..
İnşallah her zaman herşey yolunda gider.

Teşşekkürler teyzesi...İnşallah hepimiz için herşey bundan sonrası için çok daha güzel olur

Amerdacım ne güzel düşünmüşsün...
topiğimiz hayırlı olsun...
yakışıklı oğluşun çok sevimli maşallah sarılık atlatılmış.

konunun devamı gelir inşallah.

Canım maşallah oğluna Allah nazarlardan saklasın ne tatlı

Yeni gördüm amerdacım konuyu çok iyi düşünmüşsün.
Maşallah kuzuya gün geçtikçe kocaman olacaklar.Maşallah 41 kere çok da şeker.Darısı bizlerin başına...

bende şimdi gördüm canım , ana topicte linki paylaş sende,

benim minik aceleci böcüğüm 33+0 da 1930 gr ve 45 cm olarak dünyaya geldi...

18 gün yoğun bakımda kaldı , bunu 2 günü makineye bağlı olarak solunum yapabildi, ilk 2 gün serum, 2, günden itibaren anne sütünü hortum ile direkt midesine verdiler ve ilk 4 gün içersinde ödemide gidince 1700 lere kadar kilosu düştü ve sonrasında günde 10 gr ile 70 gr aralığında kilo alarak 18. günün sonunda 2130 gr ve 50 cm olarak hastanedne çıktık.

30. gün ölçümünde yaklaşık 2500 civarında çıktı kilosu (üzerinde giysileri vardı, giysili 2740), şuanda 36. gün ve göz ile analaşılacak kadar büyüdü galiba 3000 gr civarında diye tahmin ediyorum 1 martta öğrenicez.

sarılık-göbek düşmesi gibi atraksiyonlu olayların hiçbirini ben yaşayamadım, hep sonradan öğrendik yoğun bakım hemşirelerinden.

ayrıca göz-kulak-kalça çıkıklığı-kalp ve 3. kez topuk testi yapıldı, topuk testleri dışındaki tüm incelemeler oldukça iyi maşallah, topuk sonuçlarından henüz haberimiz yok.

maşallah kuzucuğuna

güle güle büyüt bebeğini allah size bağışlasın....zaten topuk kanını zeka testi için alıyolar problem yoksa geri dönüş olmuyo....problem varsa zekasıyla ilgili mutlaka geri dönüş sağlanıyomuş....

maaşallh allah nazarlardan saklasın....güle güle büyüt bebeğini...

Amerdacığım, harika bir başlık olmuş, tşk ederim

Amerda ve malkoç ga bebişleriniz sağlıklı çok şükür, Rabbim ömürleri boyunca sağlık, güzellik nasip etsin, Amerda bebişin çok tatlı, onu benim için öper misin bir kere

Darısı bizlere inşaAllah; Rabbim bizlerede kucağımıza almayı ve burada gelişim ve fotolarını paylaşmayı nasip etsin

Amerdacım ne güzel düşünmüşsün...
topiğimiz hayırlı olsun...
yakışıklı oğluşun çok sevimli maşallah sarılık atlatılmış.

konunun devamı gelir inşallah.

teşekkürler canım...

Canım maşallah oğluna Allah nazarlardan saklasın ne tatlı

teşekkürler canım

Yeni gördüm amerdacım konuyu çok iyi düşünmüşsün.
Maşallah kuzuya gün geçtikçe kocaman olacaklar.Maşallah 41 kere çok da şeker.Darısı bizlerin başına...

sağol canım haklısın şimdi bizlere minicik geliyorlar ama bir bakıcazki kocaman adam olmuşlar....

maşallah kuzucuğuna

maaşallh allah nazarlardan saklasın....güle güle büyüt bebeğini...

teşekkürler teyzeleri....

teşekkürler canım benim...hemen kalktım ve senin için öptüm oğluşumu minnak ellerinden :))) Darısı sizlerin başına kızlar inşallah kısa vakitte sizlerdende güzel haberleri alıcaz sizin minnak tosbağalarınızın fotolarına yorumlar yapcaz bu başlık altında :))

Son düzenleme:
amerda maşallah bebişin çok tatlı gelişimide çok güzel gözüküyor fotolardan...allah uzun sağlıklı bir ömür versin bebişine

amerdacım maşallah oğluna..böyle bunların resimlerini görüyorum kndi kndime konuşuyorum yaa çılgına dönüyorum resmen..bnde istiyom bunlardan artık kucağımdaaa Allah sağlıkla versin

:103: :103: :103:bu konu ne zaman açıldı yawww hiç haberim yok.sürekli uyumaktan herşeyi kaçırıyorum :)
çok güzel bi konu amerdacım ellerine sağlık.maşallah oğluşuna
benimde kızım doğunca çeşit çeşit fotolarını koyarım artık

maaşallah bebişine..Allah bağışlasın..

amerdacım cok cok ıyı dusnmussun tatlım masallah oglusa cok tatlı

benım oglusumda 38. haftada spınal sezeryanla 54 cm 4350 kg dunyaya geldı

Benim minnak oğluşum 3100 gr olmuş teyzeleri boyuda 52cm....Herhangi bir sağlık problemimiz yok şükür herşey yolunda....geçen hafta kabız olmuştu minnakım baya canı yandı şimdi kakasını yapmaktan korkuyor biraz tek sorunumuz bu bunuda masajla falan hallediyoruz...

canım maşallah oğluşuna çok özendim kızım olsada sevsemmm çok merak ediyorum nasıl bişeeeyyy

maşallah oğluşun çok tatlı Allah nazarlardan saklasın ömürlü olsun canım... bizler beklemedeyiz insallah gelsinlerde sağsağlim sağlıklıca bizlerde ekleyelim fotolarımızı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…