2012 Mart Bebişlerinin Gelişim Takipleri ve Fotoları

hayırlı uyurlu olsun bebeyin canım.benimde prensim senin böcüyün gibi erken davrandı 34+3 günlüktü dogdugunda benım prensimde 15 gün yogun bakımda kaldı.1700 dogdu beni emmeye baslayınca cok hızlı kg kaybı oldu ve dr emdırme kilo bıızım için suan onemlı dedi.emerken cok enerjı sarfedıyorlarmıs o yuzden daha hızlı kg verıyorlarmıs bir sure süt sagdım verdım bir de mama bir ondan bır bundan bızde işitme-kalça testi yaptırdık bir sorun yok hamdolsun ki.sen kalp dr mu goturdun kim dedi göturduysen bıze dr bır sey demedi.bırde topuk kanında bızım bebeklerımız erken dogundan sorun gorune bılıyormus yanı yalnıslık olabıloıyormus hem de antıbıyotık alıyorlar ya oda tesı yalnıslık cıkara bıluyormus bızdede oldu cok korktum ama bır sey cıkmadı cok sukur.suan nasıl bebeyin.

Doğum Haftamız :34+3
Doğum Kilomuz :2398
Doğum boyumuz :48

Şuan 48 günlüğüz
Kilomuz : 4100
Boyumuz :56 cm

Eki Görüntüle 376561

çok şeker bebeyın mşh.bızım bebeklerımız bayagı erkencı davrandılar benım bebeyımde 34 haftalık dogdu kg 1700 15 yogun bakımda kaldık zor gunlerden sonra sımıd yenı dogmus bebek oldu

doğum haftamız 38+3
doğum kilosu 3700
(5 günlükken 3180'e kadar düştü, besinsiz kalmış yavrum)

şimdi, 2 ay 11 günlük
en son 2 aylıkken tartılmıştı 5950'ydi kilosu
tahminim 11 günde en az 400gr daha almıştır
benim oğlan çok mu hızlı gidiyor kızlar?
doktor oğlum için obur dedi, hakkaten doymak ne bilmiyor:18:

merhaba bayanlar ben nisan annesi olacaktım ama sezeryan olunca kızımı 26 martta dünyaya getirdim. kızım 2 aylık 5.800 gr boyu 58 cm oldu.
çok geriniyor neden acaba sizinkilerde öyle birşey varmı birde sürekli yatması mı iyi benim kızım uzanıyorr kaldırırsam kalkıyor gurbette olunca çok zor çocuk bakmak

kk çok yardımcı oldu bana
yine yardımlarınızı bekliyorum

:2::2:benim minik prensesim 3800 gr ve 52 cm boyunda doğdu 22 martta 1 ayın sonunda 4500 gr ve 56 cm boyunda idi 2 ayın sonunda ise 5700 gr ve 60 cm boyunda . çok fazla kusma sorunu yaşıyoruz ve geceleri uyku sıfır nöbetteyiz sabah 6 lara ka:2:dar.....

merhaba arkadaşlar. 3 martta doğum yaptım. mehmet kuzeyim 38+0 da 3210 gr 48 cm doğdu. bir hafta sonra ödemi atınca 2950 ye kadar düştü. ama ilk ay 1 kg aldı. dr çok iyi buldu. şu an bebeğim 4 ay 2 günlük ve 6010 gr. ve 62.5 cm. dr gelişimi iyi ama önceki iki aya göre az kilo kilo aldı diyor. ek mama falan vermedi. ama acaba bebeğim aç mı kalıyor yada neden daha fazla kilo almıyor diye çok üzülüyorum. aynı zamanlarda doğan bebekler daha iri sanki. bilmiyorum yaaa kafam çok karıştı. tecrübeli anneler yorumlarınızı bekliyorum.

benim oğlumda şu an 3 ay 20 günlük. ilk ay 1100 gr aldı. son iki aydır 550-650 gr aldı. bende mama verip vermeme hususunda kararsız kaldım. doktorumuz mama vermememi etti. sizler ne önerirsiniz?

benim oğlum 3500g doğdu ilk iki ay toplam 3 kg aldı ve ikinci ayın sonunda 6500g oldu.şu an 4.5 aylık ve 7 kg.son 2 ayda sadece 500 g aldı.yani bebekler 2 aydan sonra ilk iki aya göre çok az kilo alıyolar sanırım.ben ek gıda vermiyorum.memeyi bırakmasından korkuyorum.normal bence daha az kilo almaları.

Benim oğlumda 5 mart doğumlu. İlk ay 1 ikinci ay 1200 gr aldı. Sonra düşmeye başladı. Üçüncü ay 600 gr ve bu ay da 460 gr aldı. Benim oğlum iştahsız. Sütüm var ama emmek istemiyor mama da başlasam yemez gibi geliyor. Doktorumuz kilosu iyi 400 gr ım altına düşerse mamaya başlayalım dedi...

benim bebeğimde aynı durumda. ne emmek istiyor ne de gündüzleri uyumak istiyor. doktor kilosu alt sınırda mama verme dedi. 1 ay sonrada işe başlayacağım ne yapacağımı bilmiyorum...

benim bebeğim de aynı gün doğumlu ama biz 34 haftalık doğduk. merak ediyorum sizinkinin tam olarak boyu ve kilosu kaç ?? yakalayabildik mi akranlarımızı oğluşumla merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…