bende şimdi gördüm canım , ana topicte linki paylaş sende,
benim minik aceleci böcüğüm 33+0 da 1930 gr ve 45 cm olarak dünyaya geldi...
18 gün yoğun bakımda kaldı , bunu 2 günü makineye bağlı olarak solunum yapabildi, ilk 2 gün serum, 2, günden itibaren anne sütünü hortum ile direkt midesine verdiler ve ilk 4 gün içersinde ödemide gidince 1700 lere kadar kilosu düştü ve sonrasında günde 10 gr ile 70 gr aralığında kilo alarak 18. günün sonunda 2130 gr ve 50 cm olarak hastanedne çıktık.
30. gün ölçümünde yaklaşık 2500 civarında çıktı kilosu (üzerinde giysileri vardı, giysili 2740), şuanda 36. gün ve göz ile analaşılacak kadar büyüdü galiba 3000 gr civarında diye tahmin ediyorum 1 martta öğrenicez.
sarılık-göbek düşmesi gibi atraksiyonlu olayların hiçbirini ben yaşayamadım, hep sonradan öğrendik yoğun bakım hemşirelerinden.
ayrıca göz-kulak-kalça çıkıklığı-kalp ve 3. kez topuk testi yapıldı, topuk testleri dışındaki tüm incelemeler oldukça iyi maşallah, topuk sonuçlarından henüz haberimiz yok.
Doğum Haftamız :34+3
Doğum Kilomuz :2398
Doğum boyumuz :48
Şuan 48 günlüğüz
Kilomuz : 4100
Boyumuz :56 cm
Eki Görüntüle 376561
masalalh cok tatlılar cokkkkkkkk hepsıde
61 cm boyu 6500 kg 39 bascevresı tosunumun
merhaba arkadaşlar. 3 martta doğum yaptım. mehmet kuzeyim 38+0 da 3210 gr 48 cm doğdu. bir hafta sonra ödemi atınca 2950 ye kadar düştü. ama ilk ay 1 kg aldı. dr çok iyi buldu. şu an bebeğim 4 ay 2 günlük ve 6010 gr. ve 62.5 cm. dr gelişimi iyi ama önceki iki aya göre az kilo kilo aldı diyor. ek mama falan vermedi. ama acaba bebeğim aç mı kalıyor yada neden daha fazla kilo almıyor diye çok üzülüyorum. aynı zamanlarda doğan bebekler daha iri sanki. bilmiyorum yaaa kafam çok karıştı. tecrübeli anneler yorumlarınızı bekliyorum.
Benim oğlumda 5 mart doğumlu. İlk ay 1 ikinci ay 1200 gr aldı. Sonra düşmeye başladı. Üçüncü ay 600 gr ve bu ay da 460 gr aldı. Benim oğlum iştahsız. Sütüm var ama emmek istemiyor mama da başlasam yemez gibi geliyor. Doktorumuz kilosu iyi 400 gr ım altına düşerse mamaya başlayalım dedi...
Benim oğlumda 5 mart doğumlu. İlk ay 1 ikinci ay 1200 gr aldı. Sonra düşmeye başladı. Üçüncü ay 600 gr ve bu ay da 460 gr aldı. Benim oğlum iştahsız. Sütüm var ama emmek istemiyor mama da başlasam yemez gibi geliyor. Doktorumuz kilosu iyi 400 gr ım altına düşerse mamaya başlayalım dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?