- Konu Sahibi DearMother
-
Merhaba arkadaşlar
Büyük bir heyecanla umutla açıyorum bu konuyu.Diliyorum ki haziran-temmuz konusunda yazıştığım tüm dostlarım ve tüm isteyen,dileyenlerle birlikte 2 ay içinde hamilekalıp paylaşımlarımıza buradan devam edebileceğiz.
YA MUSAVVIR-YA BARI-YA HALIK SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİB ET CÜMLEMİZE.Amin
kızlar bende burda olmak istiyorum bebeğime hazırlayacağım odasını kıyafetlerini aykkabılarını konuşmak istiyorum bebeğimin kokusunu anlatmak istiyorum herkese ona nasıl kavuştuğumu ve her şeyden önemlisi kavuşamayanlara umut olmak istiyorum çünkü ben bebeğimi çok özlüyorum
İnşallah canım inşallahKızlar gözlerim dolu dolu oldu, inşallah görürüz o günleri yaa.
Kızlar gözlerim dolu dolu oldu, inşallah görürüz o günleri yaa.
Anahtarı paspasın altından alıp içeri girdim. Birde ne göreyim
Günlerdir kimse uğramamış buraya, etraf toz içinde
Hepinize Merhaba arkadaşlar, bi kaç aydır bebek istiyoruz ama olmadı malesef. bu aydan çok umutluydum yine olmadı. Şimdi dileğim bu ay hamile kalıp MART ayında doğum yapmak Allah'ın izniyle.
Allah'ım büyük, hakkımızda hayırlısını versin inşallah.
canım benim inşalalh hayalimizdeki olur ve buradan paylaşımlarımıza devam ederiz.Anahtarı paspasın altından alıp içeri girdim. Birde ne göreyim
Günlerdir kimse uğramamış buraya, etraf toz içinde
Hepinize Merhaba arkadaşlar, bi kaç aydır bebek istiyoruz ama olmadı malesef. bu aydan çok umutluydum yine olmadı. Şimdi dileğim bu ay hamile kalıp MART ayında doğum yapmak Allah'ın izniyle.
Allah'ım büyük, hakkımızda hayırlısını versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?