- Konu Sahibi ikizimolsunistiyorum
kızlar öncelikle hepinize merhaba cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim ve çok şaşkınım benim gibi başka kimler var bakalım mayıs ayında bu güzel haberleri alan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba:))) benim de bat 26 mayıs, bu ay gebelik bekliyorum...
RABBİM gönlüne göre versin inşallah hayırlı haberlerini alırız canım
amin canım inşaallah birlikte bu yolculuğu tamamlarız:))
Merhaba arkadaslar aranıza dün katıldım.nasılsınız ? iyisinizdir inş hepiniz.benım sorunum acaba hamile miyim değil miyim.adet günüme 4-5 gün kaldı meraktan catlamak uzereyımm.kan aldırmaya gidicektim ama hüsrana uğrarsam sonuc ıstedıgım gibi çıkmazsa dıye gitmedim , hem adet günümüde beklemem gerekiyomuş.idrar testi alcam bugun acaba cıkar mı çıkmaz mı dıye dusunuyorum.kafam cok karısıkk( dün gece sol yumurtalıgımda ince bi sızı oldu ve kalcam agrıdı bugun sabahta sağ yumurtalıgımda agrı hıssettım bıkaç dakıka.içimden bi ses hamilesin diyo ama bılmıyormmm merktn ölcemm
![]()
canım ALLAH gönlüne göre versin tedavimi gördün yoksa normal yollamı bekliyorsun bebişini
normal yolla beklıyorum canım kısmetse ilk bebegım olcak daha önce doktora gitmedim
inşallah bebişin seninledir canım ama bence günün gelmeden test yapma bazen yanıltıcı olabiliyor varsada yok gibi gösterebilir boşuna üzülürsün günü bekle sonra git kan testi yaptır idrarda hemen çıkmıyo çünkü
merhaba arkadaslar bende hamıle oldugumu dun ogrendım allah herkeze saglıklı hayırlı evlatlar versın ınsallah:))
haklısın canım ama kendıme söz geciremiyorum işte.var mı yok mu dıye kaç gündür düşünüyorm internetten bazı seylerı araştırıyorum , araştırıncada kafam ıyıce karısıyo en ıyısı adetımı beklemek![]()
ah bilmezmiyim o duyguyu canım ama sabır az kalmış zaten
inşallah canım doktor kontrolüne ne zama gideceksin belli oldumu
Merhaba arkadaslar aranıza dün katıldım.nasılsınız ? iyisinizdir inş hepiniz.benım sorunum acaba hamile miyim değil miyim.adet günüme 4-5 gün kaldı meraktan catlamak uzereyımm.kan aldırmaya gidicektim ama hüsrana uğrarsam sonuc ıstedıgım gibi çıkmazsa dıye gitmedim , hem adet günümüde beklemem gerekiyomuş.idrar testi alcam bugun acaba cıkar mı çıkmaz mı dıye dusunuyorum.kafam cok karısıkk( dün gece sol yumurtalıgımda ince bi sızı oldu ve kalcam agrıdı bugun sabahta sağ yumurtalıgımda agrı hıssettım bıkaç dakıka.içimden bi ses hamilesin diyo ama bılmıyormmm merktn ölcemm
![]()
merhaba arkadaslar bende hamıle oldugumu dun ogrendım allah herkeze saglıklı hayırlı evlatlar versın ınsallah:))