2012 mayıs anneleri haydi buyrun bakalım

slm kızlar ,,, bakın ben okadar stres yaptım hatta eşimle ilşkilerimizede yansıdı..ilşkiden bişey anlamyoduk bebek yapıcaz deerken kendimizi unuttuk halbuki ilk 2 ay denedik stres ,sıkıntı bebeğimiz olmuyo die düşünmeler delilik işte.. sonra bebeği erteledik biz dedik onu unutalım kendimizi düşünelim biraz çünkü hep kavga etmeye başlamıştık ilşki yüzünden işiki sırasında kavgalar falan :19: ,,sonra 3.. ayda allahıma şükürler olsun baktım hamileyim yani perşembe günü öğrendim bugünde ilk muayenmi oldum hiiiiç aklıma bile gelmedi bebek hamilmiyim die düşünmedim bile doktor bunun çok etkili olduğunu söyledi bana,şükürler olsun allaha rabbimden isteğim bebek isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

inş canım ama ınan kı burda yapcak bısey yok yanı ya evde kapalıyım yada hamılelıgı dusunuyorum.eşim kamuda calışıyor sarktayız evdede kaç gundur tekım yapcak bıseyde yok ıste

kızlar nasılsınız bakalım hepinizden güzel haberler bekliyorum heee kendinizi üzmek strese girmek yok anlaştıkmı stres en büyük düşmanımız ben iki gündür çok rahatım kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum şimdilik bi sıkıntım yok bakalım darısı başınıza canlarım

merhaba sizinle aramızda 1 gün var. benimde 22 ocak görünüyor. bugün keseyi gördük. 5. haftanın içinde görünüyorum ben. kalp atışlarını duydunuzmu siz.

merhaba. üzüldüm. neden istemiyor. yeni mi evlisiniz. bizler olsun diye o kadar çabaladıkki. sakın vazgeçmeyin meleğinizden. rabbimin bir armağanı o.

1.yilimiz dolmadi. Ben yurt disinda yasıyorum ailemi ziyarete geldim. Kasık agrisi şikayetiyle doktora gittim hamile oldugumu öğrendim. Daha once haftada 2 kez 16 saatlik uçak yolculugu yaptigim icin dusuk yasamistim o da kazara olmustu uçakta düştü. Simdi uçakta bisey olmamis gelirken cok sukur ama bu defa da esimin yanina 3 ay donemiyorum. Ucus izni vermiyor dokorum. Okulumda askida kaldi hersey alt üst oldu. Hayirlisi ama aldirmayi kesinlikle düşünmüyorum sadece geri donmenin yolunu dusunuyorum bebege zarar vermeden.

canım sen ne zaman yaptrdın testı hamıle mısın

canım ben bugün yaptırdım test ama şuan negatif çıktı sanırım erken davrandım, haftaya tekrar gidicem.. madem bu kadar merak ediyosun hayal kırıklığına uğramanı istemem bi kaç gün başka şeylerle ilgilen dikkatini onlara ver unutmuş gibi yap ama adetin geçer geçmez tahlile git bence..

merhaba arkadaşlar rabbim sonunda bu güzel duyguyu bana da verdi 4ay önce düşüğüm olmuştu 2 ayda klomen tedavisi oldum tam umutlarım tükendi olmaz dedim psikolojim bozuldu vee mutlu haberi bugün aldım hamileyimmmmmmmmmm
ama yinede düşük tehlikem var günde 3 kere progestan alıcam.Rabbim isteyen herkese evlat kokusu versin.:9:

Back
X