- 7 Ocak 2013
- 2.417
- 840
- 163
Selam annekuslar
Umarim herkes iyidir...Isteki bilgisayarimda problem vardi,servise gitmisti ama gecen hafta tamamen çöktü.. Servisten yeni geldi taze taze yazıyorum size... Tabi bircok seyin yedegi olsa da kendi arsivimden bircok bilgi yok oldu
Mira iyi çok sükür...Bana herzamankinden de asiri düşkün su aralar...Ama büyüdükçe artık bizi daha iyi anlıyorYasak bisey yaparken bile öyle tatlı ki...Mesela biz çay içerken yanımıza gelip çocuklar cay icmez diyor ama esim duymasın diye bana kısık sesle içebilibisim diyor:)
Her anı ayrı güzel,,evet belki çok yoruluyorum ama yanıma gelip annemm dediginde herseyi unutuyorum.
Bu arada fena nezle oldum,,evde maskeyle geziyorum 2 gündür ama kızım evde bunaldı diye de yine dısarı çıkarttık yavrumu..
Firsat oldukca gecmise dönücem,malum bilgisyarsız kaldıgımdan yapılacak cok sey birikti... Yeniden kurulumlar da bonusu
Beykozum: Rabbim sana kendin gibi güzel bir kız çocugu nasip etsin tatlım..Tebrik ederim
Hepinizi öperim kızlar![]()
mutlu_anne hanım rüyamda Mira'yı gördüm. bütün topik biryerde oturuyoruz ama siz yoksunuz. bir ara Mira düşüyor. kıpırdatmaktan korkuyorum ama bir türlü 112'yı tuşlamayamıyorum telefonda. hastaneye götürüyoruz (çok bilmiş bir şekilde Hacettepe çocuk acil diyorum). arkadaşımızın kızı olduğunu ve kazayla düştüğünü anlatıyoruz. çocuğun adını soruyorlar "mira" diyoruz. ama "anne adı?" denince kalakalıyoruz

yok hayır, kötü bir rüya değil. hayrolsun inşallah. akşam çok düşünceli ve ertesi günki işlerimi nasıl yoluna koyacağımı planlayarak uyuyakalmıştım