Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar kızım olursa adını dalya düşünüyorum ama çevreden ve eşimden o nasıl isim gibi tepki alıyorum :) siz ne düşünüyorsunuz açık açık yorum yapabilirsiniz.
ya bugünü buna ayırdım resmen bir çok firmadan aşırı şikayet var ama bu firmadan pek şikayet yok baktım da. fiyat fazla ama sanki hak ediyor gibi. yeni bilgi gelince beni de aydınlat kuzucum olur mu
dün görüştüm dr ile fetal dnayı 11+ haftada önerdi kana daha çok karışsın bebeğin geni dedi daha doğru ve tek seferde test çıkabilsin diye sanırım. aklında olsun bu arada fetal testi önerdi ama fetal için şirket şuna gidin demedi bizim dışımızda yapılıyor dedi ama broşürler bırakmışlar ben bikaç tanesi hakkında bilgi aldım sana da yazayım şimdi belki başkalarının da işine yarar.
eurofins =yaptırmayı asla düşünmüyorum bi arkadaşımın bebeğine sağlıklıdır diye rapor verdiler bebek dgeorrge sendromuyla doğdu. babyseq nipt -intergen = türk firması nakitte 9 bin fiyat verdi. nipt plus -mygen = nakitte 15.000tl fiyat verdi. konuşan kadın çok kibirliydi yorumları pek iyi değil gibi. viagen = sonuçları amerikaya gönderip oradan teyit alıyorlarmış.15.500tl fiyat verdiler arkadaşım kendi dr. önerisi ile buraya yaptırmıştı memnundu. sanırım ben de buraya yaptıracağım.
Kızlar ben progesteron kullanmıyorum ama dün doktoruma bastırdığında kesede kanama yok normal demişti.Bugün çalıştığım hastanede doktor bakmak istedi kesenin dışında ufak bi kanama var ama kılcala Bağlı kahverengi lekelenme olabilir dedi bu normal mi ki ya
Kızlar ben progesteron kullanmıyorum ama dün doktoruma bastırdığında kesede kanama yok normal demişti.Bugün çalıştığım hastanede doktor bakmak istedi kesenin dışında ufak bi kanama var ama kılcala Bağlı kahverengi lekelenme olabilir dedi bu normal mi ki ya
Kuzum normal diyorlar kanama varken progesteron desteği veriyorlar sonra bebişlerimiz içerde büyüyorlar, doktor endişlenecek bi şey görmediyse hiç endişelenme