• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kizlaaarrrr kayra dogduktan sonra ilk defa bu gece bu kadar rahat uyudu sanirim. Kükreyen aslanim gitti,yerine cok tatli bir kedicik geldiii :). Hatta nefes alip almadigini kontrol etme geregi bile hissettim kac kere :).
Eee yat uyu,ne isin var buralarda gece gece diyenlere cevabim "disim cok agriyoor".
Utanmasam oturup aglayacam :(...
Sabah ilk isim doktora kosmak olacakkkk

ay çok sevindim Turuncu hanım :16:Allah uykularına derinlik, rüyalarına tatlılık versin :17:tekrar tekrar geçmiş olsun, siz de artık "rahat bir nefes" alın diyorum :16:

havalar güzel diye bizde evde pek durmuyoruz:10:zaten çağlada çok alıştı ceren gider gitmez gidip dolabından kıyafetlerini getiriyo:))
bugünde öyle yaptı ama bir yere gitmiycez dedim agladı:51:dedim hadi seni kırmıycam aşagı kuaföre gidelim:1:çağlanın şerefine saçlarımı kestirdim:9:
azıcık ucundan aldırdım,,geri kalan kısmıda başka zamanlara kalsın lazım olabilir:27:

akşam yemeginde taze fasulye vardı ve çağla tadına bile bakmadı:50:dedim bi tadına baksa yiycek zorla agzına teptim tükürdü ama çok sinirlendim

dostum saçlarınızı biraz daha kestirseydiniz, atmasaydınız da bana yollasaydınız. saçlarımın uçlarına eklerdim. sizinki tekra uzardı, nasıl olsa kökü sizde
benimkiler kısa :50:
taze fasulye mi :53: ben de taze fasulye yapmıştım, kalp kalbe pardon mutfak mutfağa karşıymış derler :9:

Gunaydin Chihiro Hanim naslsiniz? Size hitaben birsey yazmistim gordunuzmu.Bilgilerinizi paylasmanizi rica etmistim,cekiliste bize siz ciktinizda.( cok resmi oldu bu yazi tuhaf oldum ama suan aktifsiniz ya bir cekindim nedense:1:)

günaydın dostlarım :ssz: dün akşamdan itibaren Orhan Cemal'i sütten kesme çalışmalarına başladım. hep emerek uyuduğu için çok huysuzlandı ve ağladı tombalağım :ssz: "yavrum, kuzum" diyerek ninniler söyledim ama nafile :50: ağlaya ağlaya uyuyakaldı. gece uyanıp süt içti, kucağımda uyudu. sabah karşı uyanıp emmek istedi ve yine ağladı ve ben yine ninniler ve "yavrum kuzum"larla uyuttum. önümüzdeki birkaç gün böyle olur, sonra alışır umarım. yok hayır, bana zor olmadı. çok ağladı, huysuzlandı ama "bu da geçecek" diyerekten sakinliğimi korudum. en büyük dert bu olsun dimi, yıllarca sürmeyecek ya :51: eşim mi? ha evet, "ya ver biraz da ben dolaştırayım, caddede gezdiririm" filan dedi ama "iyi de, bugün böyle atlatsak yarın yine olacak. hergün de gezdiremeyeceğine göre ben sakinleştiririm. anne yanında olmasına rağmen emmemeye yavaş yavaş alışır hem" dedim.

uyku rutinine gelince:

uyutan anneanneyse, kesinlikle ayakta sallatır.

uyutan babaysa, asla ayakta sallatmaz. sallamaya kalkılırsa ağlar."uyku uyku, nen nen, süt" diyerek süt içip hemen yatağa gider. parmağını emerek 5-10 dakikada uyur.

uyutan anneyse, asla ayakta sallatmaz. sallamaya kalkılırsa ağlar."uyku uyku, nen nen, süt" diyerek süt içer. anne emzirirken 5-10 dakikada uyuyakalır.

uyku zamanı ise çok keskindir. saat 19:00 civarı olunca, güzel güzel oynarken veya kalemle duvar çizerken aklına aniden birşey gelmiş gibi yanıma gelir "anne, uyku uyku :52:" der. sütü içirmeye zor vakit bulurum hemen uyumak ister :ssz:

ay kendi çocuğumu da uzun uzun anlatmışım. tekrar okuyunca içim şişti :17:
siz de azıcık anlatın da, sizinkileri de okuyalım dostlarım :34: gerçekten ya, bu aralar çocuklardan haber vermiyoruz pek. sizde durumlar nasıl :31:

Gunaydin Chihiro Hanim naslsiniz? Size hitaben birsey yazmistim gordunuzmu.Bilgilerinizi paylasmanizi rica etmistim,cekiliste bize siz ciktinizda.( cok resmi oldu bu yazi tuhaf oldum ama suan aktifsiniz ya bir cekindim nedense:1:)

evet çiçek_çiçek hanım, mesajınızı okudum. iletişim bilgileri tüm ayrıntısıyla istenen ilk kişi olduğum için de gurulandım azıcık :17: istediğiniz tüm bilgileri, annemin kızlık soyadı ve kredi kartım hariç size gönderiyorum asss sooooraaa :10:

akşam yemeginde taze fasulye vardı ve çağla tadına bile bakmadı:50:dedim bi tadına baksa yiycek zorla agzına teptim tükürdü ama çok sinirlendim:47:neyse o sıra elektirik gitti sanırım burdaki trafoyada kediler girmiş:9:mum yaktım çağla karanlıktan korktu agzını açtı ohh dedim ne güzelmiş:8:ben veriyom çağla yiyo:53:vay be dedim her gün gidip şarteli indereyimde yesin:9:
neyse elektirik geldi bide ne göreyim:53:çağla agzına aldıgı bütün fasulyeleri yere tükürmüş:9::9:ben yedi zannediyorum:))
artık sinirimden güldüm ne yapayım:9:
uyanık bebe bizi keklemiş:27:
sonuç yine aç kaldı:51:

ay bir daha bir daha okudum, aklını seveyim Çağla'nın, maşallah :16:keskin zekanızın çocuklarınıza geçmesine sevindiniz ama size karşı kullanılacağını hiç düşünmemiştiniz dimiii :34:

gunaydın..

turuncu cok sevindim kayranın iyi olmasına. kuzum ya. demek kedicik oldu :D dişin için de gecmiş olsun

azraece; 1 nisan şakasını enerji bakanı yaptı canım yaa.. bize de gülmek düştü :D

ah ah çağla ve defne.. sanırım asla yesil sebze yemeyecek benim kuzum da.. dun semizotu alıp yoğurtla karıstırdım. cok severim.. ama bi yaprak bile yediremedim. sade de yemedi. zaten kıvırcık marul ve benzerlerini de yemiyor.. :( aman neyse ya. napiim... babası kılıklı..

tatlıcadı ben de senin iletişim bilgilerini istiyorum please :)

orhan cemali sütten kesme çalışmalarına "hadi hayırlısı" diyor, kolaylıklar diliyorum..

Kizlaaarrrr kayra dogduktan sonra ilk defa bu gece bu kadar rahat uyudu sanirim. Kükreyen aslanim gitti,yerine cok tatli bir kedicik geldiii :). Hatta nefes alip almadigini kontrol etme geregi bile hissettim kac kere :).
Eee yat uyu,ne isin var buralarda gece gece diyenlere cevabim "disim cok agriyoor".
Utanmasam oturup aglayacam :(...
Sabah ilk isim doktora kosmak olacakkkk

Gözün Aydın CNm , operasyonun sonuç vermesine çok sevimdim Rabbim daim etsin sağlığını inş .
Diş ağrısı gerçekten çok beter :(( geçmiş olsun ..

Kızlar kızlar gelem mi:79: Selamlar saygılar sevgiler:42:

Kayra boncuğuma geçmiş olsun:nazar:
Mumları üflerken Defnoşumun yanında olmayı çok istiyoruz:nazar: inşallah oluruz:nazar:
Çağlama 41 kere maşallah:nazar:Akıllı bıdık akıllı:nazar:
Mahir paşam tenise merak sarmış:nazar:Yazın ona badminton raketi almak şart oldu yeriiiim onu ben yerrr:nazar:

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim annekuzular:nazar: benim sabaha karşı öksürmelerim ve Mira kuzusunun mümükleri haricinde iyiyiz:nazar:
Bu sabah arkadaşım aradı rüyasında beni görmüş aklıma Çiçekçiğimin rüyası geldi bende ona anlattım:9:

Beykooooozzzz bi haber ver canım yeni bebişle ilgili 4 gözle bekliyorum güzel haberleri senden:49:

Azraece de topiğe gider yapmış sanki kendisi hep yazıyor:1: Sen yapsaydınya 1 nisan şakası canım,,şakala bizi anneemmm:52:

Chihiro sütten kesme işi sizi çok zorlarsa aktarlarda satılan "sabır taşı" var, göğsüne bi sürüver, bak bakalım Orhan Cemal bi daha istiyor mu:1:
tavsiye ederim:34:

İşte Çok yoğunum kızlar çok:ssz: İnşallah sonuçları hayırlı döner maddi anlamda da:27:Aklımda gönlümde sizde tabi:51:
Sizi aramıyor sormuyorsam bu sizden vazgeçtiğim anlamına gelmez:51: içime kayahan kaçtı galiba:103:

Ben bu forumda teyze olarak 2. bebek haberlerinizi bekliyorum artık :49: Açılışı talay yaptı,,beykoz devamını getirdi ee hadiiii yok mu arttıran:9:
Rabbim hepimize istediğimiz zaman hayırlı evlatlar nasip etsin:nazar:(kocaman amiiiiiiin):nazar:

Nagişi çok özledim,,okuyorsan gel yaz bebeeem sayfa sayfa bizde okuyalım:16:

Yemeğe gidiyorum şimdi:56: Çok acıktım:56:
Yine geliceeeem:51:

Öperim:54:

mutlum tabi gider yaparım ben yazmasamda sizi okumak hoşuma gidiyor:)) iyi olmanızada sevindim. işlerinde istediğin gibi sonuçlanır inşallah. bu arada biz facedende konuşuyoruz. sende kendine sadece bir profil açsan sahte isimle iyi olur şekerim.

babamlar seçimi kazanamayınca tanıdıkların köyüne kaçmışlardı:)) dün tel açtılar otobüsle paket yollluyoruz diye. eceye 12 tane enginar, köy yumurtası, köy ekmeği,ıspanak, bezelye, nane, limon, yufkama kadar yollamışlar. ah bu anne baba olmak ne zor bizsiz geçmemiş boğazlarından. tabi akşam ece yattıktan sonra x menimin cebren yardımıyla hallettim enginarları buzluğa attım. 2 defa daha bende böyle alıp atarsam buzluğa iyi olacak. bezelyeleri görüncede mutlum geldi aklıma bu sene elimi çabuk tutucam o bitirmeden alıp koymalıyız:))

boynuz kulağı geçer dememişler boşuna iyi uyutmuş seni çağlam vallahi:)) bu arada bi zahmet sizde adresinizi yollayın baby hanfendi bana:))

mutlum tabi gider yaparım ben yazmasamda sizi okumak hoşuma gidiyor:)) iyi olmanızada sevindim. işlerinde istediğin gibi sonuçlanır inşallah. bu arada biz facedende konuşuyoruz. sende kendine sadece bir profil açsan sahte isimle iyi olur şekerim.

babamlar seçimi kazanamayınca tanıdıkların köyüne kaçmışlardı:)) dün tel açtılar otobüsle paket yollluyoruz diye. eceye 12 tane enginar, köy yumurtası, köy ekmeği,ıspanak, bezelye, nane, limon, yufkama kadar yollamışlar. ah bu anne baba olmak ne zor bizsiz geçmemiş boğazlarından. tabi akşam ece yattıktan sonra x menimin cebren yardımıyla hallettim enginarları buzluğa attım. 2 defa daha bende böyle alıp atarsam buzluğa iyi olacak. bezelyeleri görüncede mutlum geldi aklıma bu sene elimi çabuk tutucam o bitirmeden alıp koymalıyız:))

boynuz kulağı geçer dememişler boşuna iyi uyutmuş seni çağlam vallahi:)) bu arada bi zahmet sizde adresinizi yollayın baby hanfendi bana:))

Benimde seni okumak hoşuma gidiyor nabeeeeer:52: Herkes yazsın anlatsın anlasın dinlesin baksın görsün eğlensin yaw:52:

Oooh yensin organikler afiyet olsun:56: Planner ın kulakları çınlasın organikçi arkadaşımız nerde acaba:5: Benim bezelyeler tükendi bile bu sene daha çok alıcam daha çooook:27: Enginarı ben sevmiyorum ama sofrada bulunması hoşuma gidiyor:1: Görsellik önemli dimi:1:Yani yemesem bile sana geldiğimde sofrada olsun şekerim:51:

Face sevmiyorum ben:19: instagram yetar bana,, albüm bakmak gibi daha çok hoşuma gidiyor:51:

Baby bence adresini şu aralar yollama azraeceye canım:18:,,kapıyı açtığında mutlu yıllar yazan ıspanak bulma şansın var:18:

herkeze merhaba beykoz hamileymişsin çok sevindim Allah tamamına erdirsin inş.
turuncu çok geçmiş olsun sanırım sıkıntınız yok mışıl mışıl uykular diliyorum.
chirico hanım ben lafta memeyi bıraktırdım ama arada kaçaklar oluyor.dayanamıyorum.bu arada bende bizim bıdıktan bahsedeyim kilomuz hala 10,5 boyumuz 83 sizde durumlar nasıl
mutlu anne bilgisayarın çökmüş hazırlıklarında gitmemiştir.
azraece enginarı bende çok seviyorum nasıl buzluğa atıyorsun banada anlatsana bi zahmet bende atayım şokluyormusun.

bugün ömer tuğrulu görmeye gittik 2200 olmuş ama nstde sancım çıktı kızlar doktor yatırmam gerek dedi bende istemedim.cuma tekrar nstye girmem gerekiyor dua edinde bi sıkıntı olmasın inş.

chirico hanım ben lafta memeyi bıraktırdım ama arada kaçaklar oluyor.dayanamıyorum.bu arada bende bizim bıdıktan bahsedeyim kilomuz hala 10,5 boyumuz 83 sizde durumlar nasıl
azraece enginarı bende çok seviyorum nasıl buzluğa atıyorsun banada anlatsana bi zahmet bende atayım şokluyormusun.

bugün ömer tuğrulu görmeye gittik 2200 olmuş ama nstde sancım çıktı kızlar doktor yatırmam gerek dedi bende istemedim.cuma tekrar nstye girmem gerekiyor dua edinde bi sıkıntı olmasın inş.

Dr. yatman gerek dediyse dikkatli ol canım,,kendini yorma artık hayırlısıyla gelsin Ömer Tuğrul inşallah:nazar: Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Bilgisayarım mı çöktü ben mi çöktüm belli değil canım,özelime ait ne varsa gitti malesef:5: iş dosyalarım yedekleniyordu ama son 10 günüm gitti malesef...

selamlar:3:
talaycım kendine dikkat et.az zaman kaldı hayırlısıyla bitsin günlerin,,
azraece adresimi verecem canım ama mutlununda degidigi gibi biraz zaman geçsin öyle:1:biliyosun ben enginar nedir bilmiyorum:27:istemem:27:

biz bugün yine kendimizi sokaklara attık:10:gelin hanımla önce yemege gittik:56:cerensiz bogazımdan geçmiyo ama ne yapayım yedik bişeler:)
sonra çocukları parka götürdük:55:sonrada gittik kahve içtik:27:hava çok sıcak güneş başıma geçti valla:37:
çağla normalde hep yürür ama baktı zeyno hanım yürümüyo annesi taşıyo,o da bana yapıştı:37:kollarım çok acıyo:43:
dünden kalan fasulyem var:6:bide makarnamı yapsam:26:yoksa yufkalı börekmi:26:aparatif olsun istiyorum çünkü hiç halim yok:27:

anlatmassam çatlarım:27:yoldan kozmetik dükkanına geçtim dedim benim yaşıma uygun nemlendirici alayım:51:ne önerirsiniz dedim ama bir yandanda ben markalara bakıyom 30 yaş olanlara:27:kadın dedi siz onlara bakmayın onlar yaşınıza uygun degil:9:
25 yaş için bunları veriyorum dedi:27::27:iyi hadi ver şekerim senimi kıracam dedim:9:
gerçekten 25 mi gösteriyom yoksa kadın beni yumuşatıp kandırmak içinmi dedi:9:
aldım sürdüm valla pammık gibi oldum:86:
haftaya 30 oluyom:86:ne kadaaa mutluyum bilemessiniz:86:

mutlu canişko azraecenini dedigi gibi formaliteden bi face aç cigerim:51:bak orda ne dedikodular dönüyo haberin yok:9:
her gün senin hakkında konuşuyolar:27:yapmayın etmeyin iyi kızdır hakkında konuşmayın diyorum dinlemiyolar:27::27:

Talaycım dikkat et CNm yat dinlen artık yorulma ne olur .. Rabbim inş seni ve ömer tuğrulu korur ..
Musab Bilal kilo almış galiba dimi , bizde aynı sayılırız ..

anlatmassam çatlarım:27:yoldan kozmetik dükkanına geçtim dedim benim yaşıma uygun nemlendirici alayım:51:ne önerirsiniz dedim ama bir yandanda ben markalara bakıyom 30 yaş olanlara:27:kadın dedi siz onlara bakmayın onlar yaşınıza uygun degil:9:
25 yaş için bunları veriyorum dedi:27::27:iyi hadi ver şekerim senimi kıracam dedim:9:
gerçekten 25 mi gösteriyom yoksa kadın beni yumuşatıp kandırmak içinmi dedi:9:
aldım sürdüm valla pammık gibi oldum:86:
haftaya 30 oluyom:86:ne kadaaa mutluyum bilemessiniz:86:

mutlu canişko azraecenini dedigi gibi formaliteden bi face aç cigerim:51:bak orda ne dedikodular dönüyo haberin yok:9:
her gün senin hakkında konuşuyolar:27:yapmayın etmeyin iyi kızdır hakkında konuşmayın diyorum dinlemiyolar:27::27:

Satıcı işini biliyormuş Muhahaha ;)) 30 varsın işte CNm ne az Ne çok :))
Pammık gibi oldun demek :38:

Slm anne kuşlarr:)
Biraz uzak kaldım yine malum bizden hastalık eksik olmuyo:(
Tarık buğra iyileştikten 2 gün sonra yeniden hastalandı ve gece tamamen tıkandı 6 tane iğne yedi kuzum..evede makine aldık buhar veriyoruz nefesini açtı çok şükür iyileşti derken ben grip oldum sesim tamamen gitti kulak ağrısı boğaz ağrısı derken hala iyileşemedim yutkunurken kulaklarım çok ağrıyo:(
Doktora gitmişken tarık buğranın 12-18 ay arasında konuştuğunu söylediğimiz şeyleri kendince tekrar ettiğini ama şu anda konuşmadığını söyledim tembelliğe alıştığını işaretletle ve elimden tutup göstererek isteklerini ifade diyo dedim.. Bol bol görüntüsüz çocuk şarkıları dinlet ve işaret edrek anlattığında anlama dedi uyguluyoruz bakalım canı isterse bi kaç bi şey söylüyo:)

Ve bizden en güzel haberrrr tarık buğraya emziği bıraktırdım bu gün 4. Gecemiz korktuğum kadar zor olmadı. Sabahları 7 de uyanıp ağlıyo emzik istiyo henüz unutamadı öğlenleride hava güzel olduğu için dışarı çıkarıyorum aklına gelmiyo
Emzik sonrasında kahvaltılarınıda çok güzel yapmaya başladı..kalhvaltı sevmiyodu öncesinde

Çekilişte yapılmış mahirimin minnak parmaklarını yerim:)
Şansımıza 2 pıtırcık çıkmış çok sevindim bestoşuma ne alsak acep:) bizede defnoş alıcakmış şekersiz ne alıcan karar verdin mi:P
İletişim bilgilerimi göndericem birazdan canım

Mutlum sana ve miraya geçmiş olsun :54:

Kayra ufak bi operasyondan geçmiş çok geçmiş olsun artık rahat rahat nefes alır kuzucuk iştahıda düzelir inş:54:

Beybim çıtırlığın tescillendi:1:benimde var bi 25+ kremim kullanmıyorum tembellik ediyorum:) bende sürsem pammık gibi olurmuyum ki:)

Chihiro orhan cemali emzirmeyi sonlandırıyomuşsun hadi hayırlısı çok zorlanmazsınız inş

Şimdilik öpüldünüz şekerler:54:

talaycım o kadar taşınma, şehir değişikliği derken muhakkak yorulmuşundur. cuma günü doktor yine aynı şeyi derse uygula bence riske atmaya değmez. ben senin emzirme konusunda ne kadar hassas olduğunu biliyorum ama bence bu saatten sonra çok büyük yanlış yapıyorsun. Musab Bilal seni emerken rahminde kasılmalara sebep olabilir ve buda doğumu tetikler. bir de şunun şurasında 2 aysonra Ömeri emzireceksin bunu abisi gördüğünde ne kadar üzülecek nasıl tepki gösterecek kim bilir. o yüzden vermede artık çocuk kabullensin unutsun.

tatlıcadım okudukça çok üzülüyorum inşallah bu son hastalanmanız olur sen de kendine dikkat et geçmiş olsun.

beybim bak şimdi enginar burada 2 tl 15 tane yollasam sana orada 4 tl olduğunu düşün satar mis gibi 2 katına çevirirsin parayı daha ne istiyon kız:)) kız yollamaya kalksam zaten kargo parası daha fazla tutar merak etme hafif şeyler yollucam sana:))

talaycım enginarların çanaklarını ayıklayıp dörde bölüyorum. biz saplarının ortasındaki yeride ayıklarız. teflon tencerede üstünü geçmicek kadar kaynamış su döküp çatal batasıya kadar haşlayıp soğutuyorum. sonra hopp buzluğa.

Back
X