- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
Selam hanımlar,
Bugün çok keyifsizim..Okuldan eve gelince teyzesi kızımın saçını ikiye ayırıp tatlı bir şekilde bağlamıştı.Ben de pek güzel olmuş diye sevinirken birdenbire kızımın kafasının arka kısmında aspirin büyüklüğünde bir aılma farkettim.İnternetten araştırdım "saçkıran"olabilir mi diye.Ardından hemen aile hekimine gittik ve o da doğruladı yani saçkıranmışacilen dermatoloğa görünün dedi,belki kortizonlu iğne falan vurabilir dedi siz yine de bir görünün dedi.Biz de bir koşu cilt doktoruna gittik saçkıran teşhisi koydu ve tahlil yaptırdı(demir eksikliği,tiroit vb.sebepler mi diye)yarın anşlaşılacak.yarın urfada en iyi cilt doktoruna da görüneceğiz yoksa içim hiç rahat etmez.Ya kızlar içim hiç rahat değil tekrarlanma durumu olabilir olmaya da bilir fakat ne bileyim kızımada görünce çok üzüldüm
DUALARINIZI BEKLİYORUM.
Geçmiş olsun pınarcım , bizde ufakken abimde çıkmıştı valla sebebin nebplduğu konusunda benimde fikrim yok ama o zamanlar annem koca karı denilen bitkisel bir karışım yapıp sürmüştü , öyle geçmişti .. Çok üzüldüm kuzuma eminim ki çabuk atlatır , dualarım sizinle inş.