2012 Mayıs Annelerinin Kilo Topiki.

TuRuNCu

Guru
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2007
7.839
4.930
448
Merhaba kızlar...
Diğer listemizde kiloları silmek zorunda kalınca yeni topic açalım diye düşündüm.
Çoğumuz ikinci trimestere girdi veya girmek üzere.
Haliyle kilolarda yavaş yavaş gelmeye başlıyor artık.
Hadi bakalım ilk ben paylaşayım kilomu.

66 kilo ile hamile kaldım.
15 haftalık olmak üzereyim ve şimdilik sadece 0,5 kilo aldım.
Umarım hep böyle yavaş gider kilo almam:9:

canim iyi olmus burasi,bende 66 ile hamile kaldim sali gunu kontrolum var bakalim durumlar nedir ama ben kesin 2 veya 3 kilo aldim diye tahmin ediyorum:18:

bende 68 le kaldım
şimdi 71 kiloyum hatta 72 olmak üzereyim 13+6 bebişim inş. cok hızlı almayız

Ben de 58 kilo ile hamile kaldim. 15. Haftamdayim,su ana kadar yarim kilo aldim.
Bu kilo konusu hamile kaldigimizda normal kiloya ne kadar yakin oldugumuza gore de degisiyormus.
Eger zayifsan cok kilo aliyormussun,ama eger normal kilonun ustunde hamile kaldiysan daha az aliyormussun.
Benim boyum 1.60, ben normal kilomun ustundeydim hamile kaldigimda

ben de 60 la hamile kaldım 60.5 im şu anda. hedefim en fazla 10 kilo almak ama hadi bakalım :8:

Ben de 67 ydim,en son 69 tartıldım 10 gün önce,2 kilo almışım.
Bu arada turuncu liste yaparsan boyları da ekleyelim bence,boyda önemli çünkü kilo alımında.
Benim mesela 1,78 filan boyum 2 kilo aldım banamısın demiyor.
Zayıf olanlar daha fazla alacaklardır.
Boy-kilo kıyaslayarak daha doğru kıyaslama yaparız.

Merhaba kızlar...
Diğer listemizde kiloları silmek zorunda kalınca yeni topic açalım diye düşündüm.
Çoğumuz ikinci trimestere girdi veya girmek üzere.
Haliyle kilolarda yavaş yavaş gelmeye başlıyor artık.
Hadi bakalım ilk ben paylaşayım kilomu.

66 kilo ile hamile kaldım.
15 haftalık olmak üzereyim ve şimdilik sadece 0,5 kilo aldım.
Umarım hep böyle yavaş gider kilo almam:9:

esrayhan
canım bende 68 ile kaldım 14 haftamız biitti aynıyım
ve çokta mutluyum umarım hep böyle gider boyum 163 bu arada...

Ben de 67 ydim,en son 69 tartıldım 10 gün önce,2 kilo almışım.
Bu arada turuncu liste yaparsan boyları da ekleyelim bence,boyda önemli çünkü kilo alımında.
Benim mesela 1,78 filan boyum 2 kilo aldım banamısın demiyor.
Zayıf olanlar daha fazla alacaklardır.
Boy-kilo kıyaslayarak daha doğru kıyaslama yaparız.

Canım ben kendi adıma pek liste yapma taraftarı değilim.Sonuçta her hafta kilolar değişiyor ve sürekli güncelleme yapmak bi noktadan sonra zor olabilir.
Önerim herkes arada bu topike uğrayarak son durumunu bildirsin.
Tabi çoğunluk liste yapmaktan tarafsa listede yaparız.Bakalım önerilere açığım.

Ben de 14. haftama girdim 56 ile hamile kaldım şu an 56.200 olmuşum.Boyum 1.70,başarılarımın devamını diliyorum:))iştahsızım ağlayarak yemek yiyorum,çocuk beslenemiyor diye üzerine bir de kendimi yiyorum.Kilo almaya razıyım yani.

ben ılk hamılelıgımde 12 kılo almıştım
bunda 65 hamıle kaldım 14 haftalıgım 3 kılo aldım doymuyorum sureklı acıkıyorum ne olacak halım doktorum dıyetısyene gonderecek benı

Benim boyum 168 ,58 kilo ile hamile kaldım şu anda 61 kiloyum ,normalden farklı yemiyorum ama pek fazla hareket edemiyorum ,korkuyorum ikiz olduğu için.inşallah çok hızlı almam...

boyum 1.70 hamile kaldığımda 65 kg dım.11+6 yız bugün aç tartıldım 66kg mım çok sevindim valla:46:

bende 59 kilo ile hamile kaldım şuan 58im millet kilo alır ben bulantılardan verdimm

sanırım en düşük kilo ile ben hamiş kalmışım... boyum 1,60 hamile kaldğım kilo 48 şu anda 49...

ama geçen gün randevumuz vardı doktorda bol su içip gitmem gerekiyordu ikili için 51kilo çıktım doktorda inanamadı biraz kızdı... bayramda hamur işi kaçırdım vaalla ne yalan sölim ama kabızlıkta var... sanırım ogün bunlar etkiledi kilomu şu anda yine 49 hehe

16 haftamı bitirmek üzereyken 1 kilo aldığımı gördüm.E artık olsun o kadar :51:

Back
X