- Konu Sahibi SekersizYesilCay
-
Eki Görüntüle 785427
sürpriz sepeti
Eki Görüntüle 785428
kürdan batırma
kızımla güzel bir denemeydi.. balkonda yapsaydık daha uzun süre oynayabilirdik ama çok güneş vurduğundan evde oynamayı tercih ettim.. ve tabi her yerimiz su olduğundan biraz kısa sürdü (20 dk)
gelelim oyunumuza.. bi kaptan diğerine bardakla su aktarmaya çalıştık..
ilk denememiz olmasına rağmen azra, bi kaç denemeden sonra yapmayı başardı
zaman zaman içmeye çalışsa da,sadece ellerini suya vurarak eğlenmek istesede bir kaç kez güzelce yaptı..
buyrun fotoğraflar :)
Eki Görüntüle 785610
Eki Görüntüle 785606
Eki Görüntüle 785611
Eki Görüntüle 785612
kızımla güzel bir denemeydi.. balkonda yapsaydık daha uzun süre oynayabilirdik ama çok güneş vurduğundan evde oynamayı tercih ettim.. ve tabi her yerimiz su olduğundan biraz kısa sürdü (20 dk)
gelelim oyunumuza.. bi kaptan diğerine bardakla su aktarmaya çalıştık..
ilk denememiz olmasına rağmen azra, bi kaç denemeden sonra yapmayı başardı
zaman zaman içmeye çalışsa da,sadece ellerini suya vurarak eğlenmek istesede bir kaç kez güzelce yaptı..
buyrun fotoğraflar :)
Eki Görüntüle 785610
Eki Görüntüle 785606
Eki Görüntüle 785611
Eki Görüntüle 785612
Şekersizimm topik açmışsın hiç haberde vermiyosunDefne çok tatlı her zaman ki gibi :) bizde süzgeçli aktiviteyi uyguladık , çok eğlendik :)
canım ya daha çok yeni :) bi de haftasonu pek bakamadımbirazdan haber veririm kızlara da
şimdi bloga yazıyorum daha detaylı olarak sürpriz sepetini. daha açıklayıcı olacak. sizden de foto bekliyoruz...
Doruk fotograf makinesini görünce yaptıgı herşeyi bırakıp onu almak için uğraşıyo :) gizli gizli çekebilirsem gönderirim :))
dun defnoşa ahşap yap-boz aldım 2 tane. bu sabah biraz oynadık. 2 tane hayvanı yerine takmayı başardı. tesadüf müydü neydi bilmiyorum ama mutlu etti beni kuzum. :)
Eki Görüntüle 786561 Eki Görüntüle 786562 Eki Görüntüle 786563 Eki Görüntüle 786564 Eki Görüntüle 786565 Eki Görüntüle 786566 Eki Görüntüle 786567 Eki Görüntüle 786568
Nerden aldın canım ? e bebek mı ?
yok canım. outletteki toyzz shopta tesadüfen buldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?