2012 Mayıs Annelerinin Montessori Uygulamaları

severek ve ilgiyle oynandı tavsiye ederim..
yalnız çöpü batıracak köpük gibi birşey olması lazım, yoksa bizim gibi koltuk arasına sıkıştırırsınız

ve tabiki kaçınılmaz son :)

Son düzenleme:
ŞekersizYeşilÇay ; Harika bir topik olmuş..Ellerine sağlık
Montesorri aktiviteleri çok hoşuma gidiyor benimde.Şu aralar yoğunluktan kuzumla ilgilenemiyorum ama .
Yeni evime taşınıp interneti bağlatır bağlatmaz döneceğim buraya :).
Geçen haftalarda fasülye aktarmaca oynadık.Videoya çektim fakat bağlantı kablosunu getirmemişim.Tekrar aranıza döndüğümde yaptığımız aktiviteleri mutlaka paylaşacağım.

Masallah findigima ne guzelde oturmus haril haril yapiyor...aferin sana Azram.
Bizde hemen bunu yapalim bakalim bizimki nasil karsilayacak..
Bende bugun bulasik makinesi tabletlerini kutudan cikartip sonra tekrar yerine koymayi yaptik..hem tabletler posetli hemde buyuk yeme veya yutma riski az birde tabletlerin kilifi janjanli oldugu icin ilgisini daha cok cekti..

evet sonunda bizde aktivite resimlerimizle geldik iki gün önce makarnaları tabaktan tabağa aktarmma oyunu oynamıştık dünde kürdanları süzgeçten geçirmecee, ikisindede çok eğlendi kuzum yalnız bir problem var arada durup kendini alkışlıyor benim kuzu ya biz ilk yaptığında onu alkışladığımız için galiba oda bir süre yapıp arada durup kendini alkışlıyor bizde gülmekten çok eğlendik doğrusu

sağol turuncu

bi an önce yerleş de gel.. bekliyoruz

Zeyno tam ısırmalıksın sen. aferin sana çözmüşsün olayı.

yeşilçayım topiğimiz hayırlı olsun paylaşmak güzeldir:)))) çok çok teşekkürler. bende ece doğduğundan beri ahşap puzzelar hep ortadaydı. ilk başlarda diş kaşımak için kullandı şimdi farkında amaçlarının canı isterse yapmaya çalışıyor dana:))
tutma yerleri olduğu için daha rahat oluyor oynaması hem aynı anda hayvanların isimlerini öğretmeye çalışıyorum.
balıkların ahşaplarını kemirmek için çok seviyor:)) renk desen farkını beceremiyor kafasına göre takıyor:))

başımın püsküllü belası:)) çok hoşuna gidiyor ortalığa dağıtması:))

şekilleri öğrenmeye çalışıyoruz:))

süzgeçten kürdan geçirme ve aktarma oyunlarını bizde yaptık ve çok eğlendik o kürdanı tutan parmakların şekilleri çok tatlı oluyor:))
aktivite istiyoruz yapmak için duyurulur:) ben eline bir fener verdim onunla çok eğlendi tavsiye edilir:))

bu puzzle ları nerden aldın. özellikle balıklı olana ve 4 temel sekilli olana bayıldım. ben de istiyorum

aktivite olarak çöp şişe makarna geçirme, posta kutusuna zarf atma ve aktarma yapmayı düşünüyorum haftasonu için. hava güzel olursa kuvetine su koyup balkona da çıkarız belki biraz sularla oynar cıp cıp

yeşilçayım şekillileri ece doğmadan almıştım desem inanırmısın:)) migros ve tansaşlardan temim ettim onları araya sıkıştırıyorlar sende bulursun inşallah. taşınan yan komşum oğluna çok alırdı bunlardan sağ olsun onlardan görmüştüm buldukça aldım. çöp şişi bizde deneyelim:))

Zeynom seni nasil sevsemde azda olsa yuregim dinse bilemedim...cok sekersim kuzum...aferin ne guzelde kaptirmis kendini..masallah sana kocaman...

Ecem gaza gelmis :)) haril haril yapiyor baksana..masallah puzzlelarinla bile cok harikasin
daginiklik konusunda bizde ayniyiz ben artik umursamiyorum saldim cayira mevlam kayira iste :))

biz geldik,bizde eksik kalmayalım dedik:)aslında montessoriyle pek ilgilenmiyorum ama bizimde oynadıgımız oyunlardan pek farkı yok:)
arada sizlere eşlik edecez:)

tek elimizle kule yapıyoruz:)

arada telefona bakıyoruz mesaj varmı diye:)

evet bu aktivitede çağla çok başarılı:)
oyun bitti:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…