- Konu Sahibi SekersizYesilCay
-
severek ve ilgiyle oynandı tavsiye ederim..
yalnız çöpü batıracak köpük gibi birşey olması lazım, yoksa bizim gibi koltuk arasına sıkıştırırsınız
Eki Görüntüle 788033
Eki Görüntüle 788034
Eki Görüntüle 788035
Eki Görüntüle 788036
ve tabiki kaçınılmaz son :)
yalnız çöpü batıracak köpük gibi birşey olması lazım, yoksa bizim gibi koltuk arasına sıkıştırırsınız
Eki Görüntüle 788033
Eki Görüntüle 788034
Eki Görüntüle 788035
Eki Görüntüle 788036
Eki Görüntüle 788033
Eki Görüntüle 788034
Eki Görüntüle 788035
Eki Görüntüle 788036
ŞekersizYeşilÇay ; Harika bir topik olmuş..Ellerine sağlık
Montesorri aktiviteleri çok hoşuma gidiyor benimde.Şu aralar yoğunluktan kuzumla ilgilenemiyorum ama.
Yeni evime taşınıp interneti bağlatır bağlatmaz döneceğim buraya :).
Geçen haftalarda fasülye aktarmaca oynadık.Videoya çektim fakat bağlantı kablosunu getirmemişim.Tekrar aranıza döndüğümde yaptığımız aktiviteleri mutlaka paylaşacağım.
evet sonunda bizde aktivite resimlerimizle geldikiki gün önce makarnaları tabaktan tabağa aktarmma oyunu oynamıştık dünde kürdanları süzgeçten geçirmecee, ikisindede çok eğlendi kuzum yalnız bir problem var arada durup kendini alkışlıyor benim kuzu ya biz ilk yaptığında onu alkışladığımız için galiba oda bir süre yapıp arada durup kendini alkışlıyor bizde gülmekten çok eğlendik doğrusu Eki Görüntüle 788794 Eki Görüntüle 788795 Eki Görüntüle 788796 Eki Görüntüle 788797
Bunlarda bizden olsun :) çok eğlendik :)
Eki Görüntüle 788820 Eki Görüntüle 788821 Eki Görüntüle 788822
yeşilçayım topiğimiz hayırlı olsun paylaşmak güzeldir:)))) çok çok teşekkürler. bende ece doğduğundan beri ahşap puzzelar hep ortadaydı. ilk başlarda diş kaşımak için kullandı şimdi farkında amaçlarının canı isterse yapmaya çalışıyor dana:))
Eki Görüntüle 788882 tutma yerleri olduğu için daha rahat oluyor oynaması hem aynı anda hayvanların isimlerini öğretmeye çalışıyorum.
Eki Görüntüle 788883 balıkların ahşaplarını kemirmek için çok seviyor:)) renk desen farkını beceremiyor kafasına göre takıyor:))
Eki Görüntüle 788884
Eki Görüntüle 788885 başımın püsküllü belası:)) çok hoşuna gidiyor ortalığa dağıtması:))
Eki Görüntüle 788886
Eki Görüntüle 788887 şekilleri öğrenmeye çalışıyoruz:))
bu puzzle ları nerden aldın. özellikle balıklı olana ve 4 temel sekilli olana bayıldım. ben de istiyorum
aktivite olarak çöp şişe makarna geçirme, posta kutusuna zarf atma ve aktarma yapmayı düşünüyorum haftasonu için. hava güzel olursa kuvetine su koyup balkona da çıkarız belki biraz sularla oynar cıp cıp
Eki Görüntüle 788033
Eki Görüntüle 788034
Eki Görüntüle 788035
Eki Görüntüle 788036
dorruuukkk
yarın itibariyle 3 gün tatil.. biriktirdiklerimi yapmalıyım hemen. sabırsızlanıyorum
evet sonunda bizde aktivite resimlerimizle geldikiki gün önce makarnaları tabaktan tabağa aktarmma oyunu oynamıştık dünde kürdanları süzgeçten geçirmecee, ikisindede çok eğlendi kuzum yalnız bir problem var arada durup kendini alkışlıyor benim kuzu ya biz ilk yaptığında onu alkışladığımız için galiba oda bir süre yapıp arada durup kendini alkışlıyor bizde gülmekten çok eğlendik doğrusu Eki Görüntüle 788794 Eki Görüntüle 788795 Eki Görüntüle 788796 Eki Görüntüle 788797
yeşilçayım topiğimiz hayırlı olsun paylaşmak güzeldir:)))) çok çok teşekkürler. bende ece doğduğundan beri ahşap puzzelar hep ortadaydı. ilk başlarda diş kaşımak için kullandı şimdi farkında amaçlarının canı isterse yapmaya çalışıyor dana:))
Eki Görüntüle 788882 tutma yerleri olduğu için daha rahat oluyor oynaması hem aynı anda hayvanların isimlerini öğretmeye çalışıyorum.
Eki Görüntüle 788883 balıkların ahşaplarını kemirmek için çok seviyor:)) renk desen farkını beceremiyor kafasına göre takıyor:))
Eki Görüntüle 788884
Eki Görüntüle 788885 başımın püsküllü belası:)) çok hoşuna gidiyor ortalığa dağıtması:))
Eki Görüntüle 788886
Eki Görüntüle 788887 şekilleri öğrenmeye çalışıyoruz:))
Bunlarda bizden olsun :) çok eğlendik :)
Eki Görüntüle 788820 Eki Görüntüle 788821 Eki Görüntüle 788822
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?