2012 nisan anneleri bebeişlerimizin boy kilo durumu:)

Öncelikle maşallah tüm bebişlere . Benim kızımda 60 günlükken 5500 gr ve 61 cm di. Sadece anne sütü veriyorum inşallah 6. Ayına kadar sütüm yeter. Sizler ek gıda veriyormusunuz?

Öncelikle maşallah tüm bebişlere . Benim kızımda 60 günlükken 5500 gr ve 61 cm di. Sadece anne sütü veriyorum inşallah 6. Ayına kadar sütüm yeter. Sizler ek gıda veriyormusunuz?

ben bu ara azcık su vermeye başladım canım havalar çok ısındı birden çok su kaybediyo gibime geliyo bilmiyorum doğrumu yapıyorum ama.(kafası çok terliyoda)

ben bu ara azcık su vermeye başladım canım havalar çok ısındı birden çok su kaybediyo gibime geliyo bilmiyorum doğrumu yapıyorum ama.(kafası çok terliyoda)

Bende su veriyorum canım az az dogduğundan beri hemde annemde kayvalidemde su ver dedi. Sonucta bizleri annelerimiz büyüttü. Tecrubelerine saygı duyuyorum İzmirde yaşiyorum ve havalar çok sıcak , cok terliyor . Emzirdikten sonra bir cay kaşığı kadar su veriyorum hem ağzı temizleniyor. Pamukçuk olmustu her emmeden sonra su verince düzeldi .

Benim oğlum da iki buçuk aylıkken 6700 gr ve boyu 61 cmdi, sadece anne sütü alıyo çok şükür...

benim bebeğimde 7 ayına yeni girdi 5800 gr az deddiler acaba ne yedirirsem şişmanlar arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…