2012 nisan anneleri buradan devam edelim

merhaba bende üçüncü bebeğime 12 haftalık hamileyim doğumum nisan ayına denk geliyo diğer iki doğumum mayıstaydı buda nisan sonuna kısmet olursa...benim doğumlarım gecikmeli oluyo belki mayısa sarkar buda :) Allah herkese kolay doğumlar versin hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin..sorunlu başladı hamileliğim önce boş kese dedi dr. başka dr. a gittim aynı şeyi söyledi kürtaj dediler randevu almıştım kürtaj için dr. um alttan muayne etti ultrasonla bebeği gördük kalp atışlarını duyduk ve yola devam ediyoruz..

merhaba bende üçüncü bebeğime 12 haftalık hamileyim doğumum nisan ayına denk geliyo diğer iki doğumum mayıstaydı buda nisan sonuna kısmet olursa...benim doğumlarım gecikmeli oluyo belki mayısa sarkar buda :) Allah herkese kolay doğumlar versin hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin..sorunlu başladı hamileliğim önce boş kese dedi dr. başka dr. a gittim aynı şeyi söyledi kürtaj dediler randevu almıştım kürtaj için dr. um alttan muayne etti ultrasonla bebeği gördük kalp atışlarını duyduk ve yola devam ediyoruz..

merhaba kakule,

canim öncelikle gecmis olsun diyeyim, iyiki de son doktor alttan muayene etmis ve bebisi görmüs.. hayirli olsun canim, demek ücüncü bebisin geliyor. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin, sen bizden bayaaa bir tecrübelisin, artik tecrübelerini bizimle paylasirsin... diger dogumlarin normal mi olmustu, dogum sonrasi herhangi bir sIKINTI falan yasadin mi ?

Allaha emanet olun - selamlar

selam kizlar doktordan geliyorum simdik :) bebisim o kadar kipir kipir ki eli kolu durmuyor:))) down sendromu icin ense kalinligi ve kan testi yapildi sonucu doktor bildirecek onumuzdeki gunlerde normal gorunuyor ancak kan testine bakalim dedi dua ediyorum insallah hepimizin bebisleri sag saglim kucagimizda olur . cinsiyetini ise henuz soylemedi :nazar:

selam kizlar doktordan geliyorum simdik :) bebisim o kadar kipir kipir ki eli kolu durmuyor:))) down sendromu icin ense kalinligi ve kan testi yapildi sonucu doktor bildirecek onumuzdeki gunlerde normal gorunuyor ancak kan testine bakalim dedi dua ediyorum insallah hepimizin bebisleri sag saglim kucagimizda olur . cinsiyetini ise henuz soylemedi :nazar:

hadi gözün aydin canim görmüssün bebisini yine... kan testinde normal cikacak merak etme... Bir daha ki kontrol ne zaman senin?? O zamanda cinsiyetini ögrenirsin insallah...

hadi gözün aydin canim görmüssün bebisini yine... kan testinde normal cikacak merak etme... Bir daha ki kontrol ne zaman senin?? O zamanda cinsiyetini ögrenirsin insallah...

cok sagol canim evet doktorumda oyle soyledi 16. haftada gidicem yani 3.5 4 hafta sonra o zaman kesin ogreniriz dedi hayirlisi bakalim hepimize :):nazar:

cok sagol canim evet doktorumda oyle soyledi 16. haftada gidicem yani 3.5 4 hafta sonra o zaman kesin ogreniriz dedi hayirlisi bakalim hepimize :):nazar:

canım doktorun cinsiyeti kesin görmüştür benim 11. haftamda söylediler aam gene belli olmaz kimse ile paylaşmayın %75 dediler tahminde bulunuyorlar ama doktorun uzmanlığına bağlı birazda arkadaşıma kız dediler 6. ayından sonra erkek çıktı :)

merhaba kizlar,

nasilsiniz bugün - herkes iyidir insallah... biz hamd olsun iyiyiz.

Günümüz güzel gecer insallah - selamlar:emir_bebek::nazar:

Selam anne adayları nasılsınız :49:

Size sormak istediğim bişey var ben 10+5 günlük hamileyim folic acid plus kullanıyorum ve kullanınca midem çok bulanıyor 1 hafta önce doktora gittiğimde miden bulanıyorsa folic acid kullanma dedi bende 3-4 gündür kullanmıyorum ve mide bulantılarım azaldı sizde durumlar nasıl acaba folic acidi tamamen bıraksam sorun olurmu internette araştırdım 3 aydan sonra folic acid kullanımına gerek yokmuş acaba benle aynı sorunu yaşayan varmı???

Size sormak istediğim bişey var ben 10+5 günlük hamileyim folic acid plus kullanıyorum ve kullanınca midem çok bulanıyor 1 hafta önce doktora gittiğimde miden bulanıyorsa folic acid kullanma dedi bende 3-4 gündür kullanmıyorum ve mide bulantılarım azaldı sizde durumlar nasıl acaba folic acidi tamamen bıraksam sorun olurmu internette araştırdım 3 aydan sonra folic acid kullanımına gerek yokmuş acaba benle aynı sorunu yaşayan varmı???

merhaba Esra,

folik asit zaten 14cü haftaya kadar, ondan sonra vitamin takviyesi veriyor doktorlar, Elevit adinda.. belki sanada onu verir. Doktoruna sormadin mi simdi ne kullanabilirim diye?

Merhaba Haticecan hamileliğimi ilk idrar testi ile öğrendikten sonra doktora gittiğimde kese bile oluşmamıştı ama doktor bana hemen folic acid plus ve elevit verdi daha sonraki muayenelerimde doktora mide bulantım olduğunu sorduğumda folic acide ara verebileceğimi söyledi bende 2-3 günlük aralar verdim bir kaç kez en son gittiğimde ise yine aynı şeyi söyledi bende açıkcası tamamenmi bırakayım yoksa bir müddetmi ara vereyim diye sormadım. Bundan sonraki randevum 19 ekimde ve ikili taramaya giricem o süreye kadar folic acidi içmesem ne olur diye merak ediyorum zaten folic acidimde bitmek üzere :44: dediğin gibi 14. haftadan sonra zaten içilmiyormuş gerçi bugünde ablamla görüştüm oda 3 aydan sonra başka bir folic acide geçiliyor dedi doktora sormadığım için şimdi kendime kızıyorum...:84:

canım ben 14 haftalık hamileyim benimde çok midemi bulandırıyordu doktorumla görüştüm 3 aydan sonr kullanmana gerek yok dedi. 12. haftadaydım o zaman kes dedi bende 3-4 gün kullanmadım elevit yazdı ancak elevitte mideni kötü yapabilir dedi o yüzden eğer kötü yaparsa 12. haftayı atlat sonra başla dedi ama ben başladım midem kazınıyor elevit içince ama yapacak bişey yok bütün hamileler kullanıyor sonuçta

Fsuzel Merhaba :)

Mide kazınmaları bendede oluyor çünkü oturup tıka basa yemek yiyemiyorum boş mideye de ilaç türü şeyler alınca hem mide bulantısı oluyor hemde mide kazınması malesef :43: Ben hamile kalmadan öncede mide sorunu yaşardım midem de asit fazlası var folic acidi bıraktıktan buyana baya baya mide bulantım azaldı hani elevitide içme dese doktor onada sevinmiyecek değilim ama bu kadarına katlanırım sonuçta bebeğin sağlığı herşeyden önemli :49:

selam kizlar nerdesiniz yahu haftasonu hepiniz gezmisleremi gittiniz yoksam :)) ben de markete gidicem o kadar soguk bir hava varki burda yagmur ruzgar ( Bruksel'de) useniyorum gitmeye bir bakayim dedim neler var forumda optum hepinizi:nazar:

tekrar merhaba canim,

:-) doktor da bir hosmus insan nasil karistirir haftalari degil mi :-)), doktorla hangi dilde anlasiyorsunuz bu arada? Insallah dil sorunu fazla yoktur. canim benim ya, büyümüs desenee annesi... benim findikta büyüyordur...

Uzun yolculuklardan sakinmak gerek dogru, bebis biraz daha büyüsün o zaman gelirsiniz buralara. Ne güzel yesilliklerin icinde olman, bazen insan gercekten yesil bir yere ihtiyac duyuyor..hep beton yiginlari görmekten sIKILIYORUZ... Allahtan burada da güzel genis parklar var gezebilmek icin... havalar el verdikce gitmek lazim aslindada, ben hafta ici calistigim icin gitmeye üseniyorum, hafta sonu evde dinlenmeyi tercih ediyorum...

Kusman gercekten kötü canim ya, insallah bir an önce gecer, sende rahatlarsin.. kendine dikkat et, Allaha emanet ol..sevgiler selamlar
merhaba canım:)
evet inşallah meleğim doğsun birlikte geliriz:)haklısın gezmek lazım özellikle hareket açısından ama havalar iyice soğudu burada,yağmurlarda başladı artık güzel havalarda inşallah.doktorum ingilizce biliyor ortak dilimiz ingilizce.
bana bir fitil verdi bulantı için,anüsten alınacağını söyledi nette araştırdım ama yeterli bilgi bulamadım,korkuyorum da kullanmaya ama evelsi gün baya kötü olunca bir tane kullanmak zorunda kaldım:/
aranızda bulantı için fitil kullanan var mı arkadaşlar?

merhaba canım:)
evet inşallah meleğim doğsun birlikte geliriz:)haklısın gezmek lazım özellikle hareket açısından ama havalar iyice soğudu burada,yağmurlarda başladı artık güzel havalarda inşallah.doktorum ingilizce biliyor ortak dilimiz ingilizce.
bana bir fitil verdi bulantı için,anüsten alınacağını söyledi nette araştırdım ama yeterli bilgi bulamadım,korkuyorum da kullanmaya ama evelsi gün baya kötü olunca bir tane kullanmak zorunda kaldım:/
aranızda bulantı için fitil kullanan var mı arkadaşlar?

tekrar merhaba canim,

nasilsin iyimisin, hafta sonun nasil gecti? Sorma buradada yagmur ve soguk hava basladi..persembe günü 23 dereceyken birden cuma günü 9-11 dereceye kadar düstü ve halende soguk..3 gündür yagmur yagiyordu.

Bulanti icin bana doktorum hap vermisti, ama Allaha sükür kullanmak zorunda kalmadim, sagolsun bebisim o kadar üzmedi beni...Insallah seninkide bir an önce gecer. Doktora sorsana hap seklinde olani yok mu bu ilacin diye..mutlaka vardir..

Kendine dikkat et canim..Allaha emanet ol, sevgiler selamlar:emir_bebek::nazar:

selam kizlar bugun cok ilginc bir olayla uyandim sabah kalktigimda elim gayri ihtiyari karnimda uyandim anamm bir de ne goreyim gobegimin sol tarafi duz sag tarafi top gibi sis :)))) bizim ufaklik sag tarafta yumusmus hehehehe :))) sizde de oluyormu yada hissetmeye basladinizmi hareketlerini ? :nazar:

selam kizlar bugun cok ilginc bir olayla uyandim sabah kalktigimda elim gayri ihtiyari karnimda uyandim anamm bir de ne goreyim gobegimin sol tarafi duz sag tarafi top gibi sis :)))) bizim ufaklik sag tarafta yumusmus hehehehe :))) sizde de oluyormu yada hissetmeye basladinizmi hareketlerini ? :nazar:

a.s. canim,

gercekten ilgincmis, ben hic acikcasi dikkat etmedim öyle sislik falan var mi yok mu diye. Hareketlerini henüz hissedemiyorum ya, elimi koyuyorum ve kendimi dinliyorum ama malesef. Bakalim ne zaman hissedebilecegiz hareketleri.

tekrar merhaba canim,

nasilsin iyimisin, hafta sonun nasil gecti? Sorma buradada yagmur ve soguk hava basladi..persembe günü 23 dereceyken birden cuma günü 9-11 dereceye kadar düstü ve halende soguk..3 gündür yagmur yagiyordu.

Bulanti icin bana doktorum hap vermisti, ama Allaha sükür kullanmak zorunda kalmadim, sagolsun bebisim o kadar üzmedi beni...Insallah seninkide bir an önce gecer. Doktora sorsana hap seklinde olani yok mu bu ilacin diye..mutlaka vardir..

Kendine dikkat et canim..Allaha emanet ol, sevgiler selamlar:emir_bebek::nazar:
iyiyim canım hamd olsun,hafta sonum güzeldi,Türkiyeden arkadaşım iki haftalığına ziyaretime geldi:)gezebildiğim kadar gezdik..Artık burası da soğudu gündüzleri 7,geceleri 3 derece:(( ve sürekli yağışlı..
Benim doktorum Kosova'nın en ünlü doktorlarından canım,50 li yaşlarda çok cici bir dede:))kendisi ağız yoluyla alınan ilaçlar kana karışır bu direk böbreklerinden süzülüp atılcak şeklinde bir açıklama yaptı tatmin oldum aslında ama anne yüreği:)Benim doktorum herşeyin doğalından yana sen hasta değilsin sadece hamilesin hayatına normal devam et diyor,hatta çok ilginç bi diyalog geçti aramızda:hocam dedim malum bulantılar beni rahatsız ediyor ne zaman geçer bana verdiği cevap:''birgün geçecek''hala gülüyoruz eşimle:1:m umarım bundan böyle ne fitile ne de hapa gerek kalır,senin bebişin maşallah iyiymiş bu edepsiz hatice teyzesi:))herkes annesi gibi nazlı olacak diyor bakalım artık..çok şey istemiyorum şu bulantılarım geçsin ve iştahım yerine gelsin yeter,zira akşam yemekleri hala kabus gibi geliyor.
Sorduğun soruya gelince kindergarten bende de henüz öyle bir his yok bulantılarım olmasa varlığını anlıcam:))
bu arada yavaştan alışveriş yapma zamanım geliyor galiba kızlar,zira kotlarım birascık dar gelmeye başladı:)

Back
X