hay allah iyiliğini versin..hani kız göbek.. topik açacak kadar büyük göbek var herhalde demiştim..
maşallah kızlar göbeklere ama bende göbek göremedim benim göbeği görseniz taaam 6 aylık abartsızı yani
ohh hamile tişörtleride alınmışş
fazlada yok zaten göbiş bi kaç ay sonra deriz kocaman olduk diyee :)
bi tane vardı önünde yımırtadan bebiş çıkmış t-shirt çok tatlıydı ama henüz göbüşüm olmadığından abartmak istemedim zaten önümüz kış t-shirt giyemem:44:
Eki Görüntüle 264605 Eki Görüntüle 264604
işte buda benim koca göbüşüümm.ayakta kendi kendine çekmek zormuş yaff. bide otururken çekeyim dedim. şirkette gizli saklı anca bu kadar çekebildim. büyüdükçe koyarız artık. gerçi benimki yeterince büyük şimdidenhele bide akşam görmeniz lazım.rahat bi 6 aylık oluyor. :26:
zeytincim maşallahhh çok tatlı derli toplu sivrimsi birşey seninkide alltaki tickerdan birşey anlamadım ne kadarlık şimdi
10+6 cnm. benim karnım felan tam hamile moduna geçti ya. dün yengem felan da diyor senin yüzünde tam hamile yüzü oldu çok belli hamile olduğunhamile yüzü nasıl oluyorsa :44::44:
maşallah göbeğin baya büyümüş senin canım
benim akşamları bu şekil oluyor gündüzleri iniyor:26:
işte buda benim koca göbüşüümm.ayakta kendi kendine çekmek zormuş yaff. bide otururken çekeyim dedim. şirkette gizli saklı anca bu kadar çekebildim. büyüdükçe koyarız artık. gerçi benimki yeterince büyük şimdidenhele bide akşam görmeniz lazım.rahat bi 6 aylık oluyor. :26:
anaaammmm ikimizin günü aynı ama bi benim göbüşe bak bi de seninkinee:44:
Evet 11 haftalıktı resmde.
cinsiyyetimiz daha belli değil,eşim ısrarla erkekdi diyordu ultrasona baktığında-bak bak nasıl tekme atıyo, doktorum bana kız ola biler dedi gizlice
Ben kız istiyorum, eşim erkek, ama ne olursa olsun farketmez, Allahdan eli-ayağı düzgün sağlam bebek istiyorum!
logopeia gaz göbek daha şişkin olur, bu göbek-bebektiHayırlı olsun bakalım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?