2012 Nisan Anneleri Göbişleri :)

ya şimdi iş kostümümleyim..çekip koyarsam insana benzerim olmaz..akşam kocamın pijamasını giyindiğim zaman asteriks gibi olunca çekip eklerim resmimi ben gobek görmedim hiç eklenen resimlerde, hani nerde nerdeee

maşallah kızlar göbeklere ama bende göbek göremedim benim göbeği görseniz taaam 6 aylık abartsızı yani

ohh hamile tişörtleride alınmışş
fazlada yok zaten göbiş bi kaç ay sonra deriz kocaman olduk diyee :)

bi tane vardı önünde yımırtadan bebiş çıkmış t-shirt çok tatlıydı ama henüz göbüşüm olmadığından abartmak istemedim zaten önümüz kış t-shirt giyemem:44:

işte buda benim koca göbüşüümm.ayakta kendi kendine çekmek zormuş yaff. bide otururken çekeyim dedim. şirkette gizli saklı anca bu kadar çekebildim. büyüdükçe koyarız artık. gerçi benimki yeterince büyük şimdiden hele bide akşam görmeniz lazım.rahat bi 6 aylık oluyor. :26:

zeytincim maşallahhh çok tatlı derli toplu sivrimsi birşey seninkide alltaki tickerdan birşey anlamadım ne kadarlık şimdi

zeytincim maşallahhh çok tatlı derli toplu sivrimsi birşey seninkide alltaki tickerdan birşey anlamadım ne kadarlık şimdi

10+6 cnm. benim karnım felan tam hamile moduna geçti ya. dün yengem felan da diyor senin yüzünde tam hamile yüzü oldu çok belli hamile olduğun hamile yüzü nasıl oluyorsa :44::44:

10+6 cnm. benim karnım felan tam hamile moduna geçti ya. dün yengem felan da diyor senin yüzünde tam hamile yüzü oldu çok belli hamile olduğun hamile yüzü nasıl oluyorsa :44::44:

maşallah göbeğin baya büyümüş senin canım
benim akşamları bu şekil oluyor gündüzleri iniyor:26:

haa haaaa bu forumu yeni görüyorum çokkk beğendim çok güzel göbüşler foraaaaa
bende koyacam en kısa zamanda inş.

alla alla bende bi tuhaflık var sanırsam..ben göbek dediğim şey gögsümün hemen altından başlıo
yok benim de çekip koymam farz oldu

anaaammmm ikimizin günü aynı ama bi benim göbüşe bak bi de seninkinee:44:

aaaaaaaaa varmııı 1 haftadır hiç gitmedim waikikiye geldiyse alırım hemen

Eki Görüntüle 264564
buda benim bebikim ve göbüküm

kızlar hepinizin gebeklerini koskocaman bir maşallahhhhhhhhhhhh ben 13. haftaya girdim göbekten eser yok gerçi annemin benim hamileliğinde 5. ayda çıkmış göbeği sanırım ben fotograf eklemek için baya bir beklemem gerekicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…