hani asterix.. bu muhiç ilgisi yok.. öyle bi anlatıyosun ki kuzucum.. ben de nasıl bi şey hayal ettiysem artık.. çok çok küsel... maşallah.. benim de işte birazcık daha az hali yane.. fotoğraf yükleyebilirsem yükleyeceğim ben de.. iş yerindeki bilgisayar ps değil ana surver üzerinden kullanıyoruz.. evde de internet bağlatamadık daha.. yeni taşındım da.. bi yolunu bulucam bakalım..
yahuu maşallaaa çok tatlı allah ikinizide nazarlardan saklasınn
saolcanımcım.biz biraz çabuk göderdik ama olsun şehzade annesi olcam ben nede olsabayramda annemlerin yanına gidince büyük supriz olcak onlara, hamile olduğumdan buyana görmediler daha o zmnda 5. ayda olcaz şimdi böleyse o zmna allah bilir nasıl olcak:))
forumdaki yazıları okumadan direk senin göbüşü merak ettim buraya baktım yawrum
çooookkk tatlı çok şeker çıkmış göbek az yayvanmı olcak ne hıımm kız gibi duruyor uzaktan sankim
saol bebem...hayır tabikidegöz var nizam var tuni ya..gögsün altından başlıo göbek yukarı doğru..kalçayı görüon yani minnacık..kasıkla göbek arasında muazzam bi boşluk var eşofman sallanıo orda..sonuç şehzade mi gelioo neaaa
pehhh bana o kadar laf edene bak sen, olmuşsun 6 aylık:))
yefrum benim bende böyle gögüsle göbek arasında boşluk olsun göbekde pırtlasın istiom ama bizim bide mide var sürekli araya girmeye çalışan:)) yirim ben göbeğede bebeğede..çok datlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?