2012 Nisan Anneleri Göbişleri :)

tütütütü maşallah hepiniz çok güzel görünüyorsunuz.

bende üzülüyordum göbeğim çok çıktı daha çok erken diye ama demekki normal

ben şimdiden hamile pant aldım bile artık kotlarım rahatsız etmeye başladı bi bebek figürlü badi

kızlar göbüşler foraa...çok tatlılar yaa...bi ara ben de çekip koyiim..

maşallah hepıze çok tatlı göbüşlerinz
amaaaaa koca göbeklıler hala sıfır göbeğim var anaaam bun e hepınızınkı 7b aylık gıbı hatta doğurmak üzeresınız

olmuş olmuş...demekki artık hepimizde bi göbüş olmuş..bebükde çok minnak ama çok keyfi yerinde görünyo:))tü tüü

Sağol. Minnak bebişim ama bir görsen eller kollar ayaklar kıpır kıpır yerim ben onu. akşamları benim de bayağı bir şişiyor. İleride ne olir bilemiyorum yani..

maşallah hepıze çok tatlı göbüşlerinz
amaaaaa koca göbeklıler hala sıfır göbeğim var anaaam bun e hepınızınkı 7b aylık gıbı hatta doğurmak üzeresınız

Aa abartma canım o kadar da değil .

çok şirin maşallah herşeyinde küçüğü seviliyor göbüşün bilee 7-8 aylık olunca pek bi şekilsiz duruyor insanda

Sağol canım. İlk olunca insan daha bir hevesleniyor sanki. Zaman geçsin bir bakmışın göbiş bebiş oluvermiş.Şekil önemli değil sağlıklı olsunlar da

kizlar merak ediyorum bu cikan gobisler gercekten hamilelikten dolayimi.bebislerimiz daha minicik nasil boyle gobek olusuyor.anlayamadim.benim gobek var ama sismanliktan.oncede vardi

Bndede ne göbek ne bişi bnm kocam hamile gibi aseriyo göbegi vr ve stresli bnm yerime o tasıyo sanki

kizlar ya benim soruma niye kimse cevap yazmiyo

o çıkan göbüşlerimiz aslında bebekten değil cnm. gaz şişkinliği. vücut alışana kadar şişkinlik yapıyor. sonrasındada alışınca gaz geçiyor ama bu seferde bebişler yukarı çıkmaya başladığı için göbüş kalıyor. 12 haftada bebek artık yukarı doğru çıkıyor. birde iç karnı dar olan insanın çok daha çabuk çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…