2012 Nisan Anneleri Göbişleri :)

kızlaR HEPİNİZE MAŞALLAH

bende göbeğin g si yok şu anda 16. haftadayım dümdüzüm

ama benim için geniş

Yaa ,maşallah ne kadar çok çıkmış. Benimde 14 haftalık ama nerdeyse yok gibi. Hele sabahları dümdüz oluyor :)
Maşallah subhanallah...

maşallah kızlar size benim göbeğim mincikkk

maşallah aynı benim göbek :)) ben resim yükleyemiyorum. olursa eklerim

maşallah canımm maşallahhhhh

maşallah yaaa sen zayıfsın ama göbeğin yani pırtlamış çok tatlı

çok teşekkür ederiz hepinizeee biz de sizleri merak ediyoruz ama :))))

kızlaR HEPİNİZE MAŞALLAH

bende göbeğin g si yok şu anda 16. haftadayım dümdüzüm

ama benim için geniş

Düz di mi senin de? Ben fotoğrafları görünce korkmaya başladım benimki de dümdüz acaba bebişe bişey mi oldu diye düşünmeye başladım valla.

3 aydan sonra hızla büyüyor diyolardı benim hiç değişiklik yok.

kızlarr 41 kere maşalahhh hepinize çok tatlı görünüyorsunuz en kısa zamanda bende koymalıyımm:)))süper siniz maşalhhh

tiamo masallah canim hamile oldugun anlasiliyor.benim daha karnim belli degil.bir gobus var ama kilodan gazdan.gobegimin cikacagi gunu sabirsizlikla bekliyorm

Maşallah göbişlereee :)
Benim de kocaman bi göbeğim var ama sanırım fazla şişiyorum ben ya şimdiden 10 kilo aldım!
Bebişimden değil de çok yediğim için kocaman galiba göbeğimmmm

benim bebiş yukarı çıkmadı cnm daha dümdüzüm :) sonuçta yolu yarıladık sayılır ama biz son dakikalarda görücez kısmetse göbeklerimizi :)))

olsun cnm sonuçta iç kabımızgeniş bizim o yüzden endişe etme annemde benim hamileliğinde 5. ayda çıkmış göbeği elbet çıkcak diye bekliyorum

tiamo bence o bebek bebek maşallah

tiamo masallah canim hamile oldugun anlasiliyor.benim daha karnim belli degil.bir gobus var ama kilodan gazdan.gobegimin cikacagi gunu sabirsizlikla bekliyorm
canım, benim 2. gebeliğim olduğu için karın büyümeye alışık :))) kötü yanı çatlak çok oluyor. ilkinden çok fazla çatlak kaldı. inşallah bunda olmaz.
bende artık hareketlerini hissetmek istiyorum. sabırsızlıkla bekliyorum. o duygu muhteşem bişey. karnında canlı bir varlık, bebeğini taşıdığını daha iyi anlıyorsun.

siz şanslısınız canım. keşke benimde iç karnım geniş olsaydı. o zaman çatlak fazla olmuyor. ilk gebeliğimde çok çok fazla çatlağım oldu. aşağıdaydı birde sanki doğdu doğacak gibi..

buda kızım ve ben...17. haftadayız:)))
çok çıkmadı benim gökümüm..her ne kadar siz bi göbek göryo olsanızda benim zaten vardı nerdeyse bu kadar bi göbüküm önceden:))

teşekkürler kızlar. bu arada cinsiyeti de öğrendik bugün. 2. kızcem geliyoo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…