2012 Nisan Anneleri Göbişleri :)

ooyyy çok tatlısınız ikinize....

luckyincident - benimde göbeğimde senin gibi.. herkes beni 5 aylık sanıyor...

yaaaaaa çok tatlısınızzzzzz....lucky'cim bu göbüş kaçıncı haftadan sonra böle çıkmaya başlaDI TATLİŞİMM??

ay bende göbüşüm büyümedikçe böle tereddütlere kappılıyorum hemencik
bişimi oldu acep büyümüyomu acep düşünüp dururum

çok çok sağolun kızlar...Elçincim seninki de çok şeker ama maşallahh valla göbeğim ne zaman bu kadar büyümüş ben de anlamadım normalde de vardı hafif göbeğim ama yayıktı şimdi toparlanmış sanki.Fotoyu görünce ben de şok olmuştum böyle miyim ben diye inanın hiç farketmemişim...Sizlerden de bekliyoruz kızlarrr

saol tatlım benimde vardı göbeğim normaldede ama şimdi farklı sertleşti yanlarım filan bide bu göbeğim 3-4 gündür birden förtledi yani artık pantolonlşarıma filan sığmıyorum hiç 2 kilo almışım toplamda 4 ayda pöffffffffffffff

benim koymaya değecek bi göbüşüm yok henüz ilk yüklediğim fotoyla hemen hemen aynı büyüsün hemen koycem

göbüşler foraaaaa ama çok tatlılarrr yaaa pantolonlarıma bende olmuyorum artık yalnız :)) düğmeleri açık geziyom hep

alın size olmayan göbüşş..1 hafta önce annem geldiğinde çekmişti bende kırpıp koydum

göbüşler foraaaaa ama çok tatlılarrr yaaa pantolonlarıma bende olmuyorum artık yalnız :)) düğmeleri açık geziyom hep

bi tane kotum vardı çok genişti ve giymiyodum dün onu giyyim dedim düğme kapanmadı tamamda fermuarıda çekemdim puhahahahah

aynen canım benim de sertleşti bi de eski göbeğim eridi hamileliğin ilk aylarında sonra böyle oldu yanlarım falan eridi tamamen..Ben de 1 kilo verdim 15 haftada..hala aynı kilodayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…