oy oyyyy kibarcık göbekkkçok tatlı çıkmış yerim ben o göbüşüde bebiişide
ooyyy çok tatlısınız ikinize....
luckyincident - benimde göbeğimde senin gibi.. herkes beni 5 aylık sanıyor...
maşallah canım size
bende 14. haftamdayım benim hiç göbeğim yok ya:26: iç karnımmı büyük acaba:44:
yoksa bebişimmi büyümüyo dicemde doktor ultrasonda görürdü dimi bebiş büyümüyo diye
çok çok sağolun kızlar...Elçincim seninki de çok şeker ama maşallahhvalla göbeğim ne zaman bu kadar büyümüş ben de anlamadım normalde de vardı hafif göbeğim ama yayıktı şimdi toparlanmış sanki.Fotoyu görünce ben de şok olmuştum böyle miyim ben diye inanın hiç farketmemişim...Sizlerden de bekliyoruz kızlarrr
çok çok sağolun kızlar...Elçincim seninki de çok şeker ama maşallahhvalla göbeğim ne zaman bu kadar büyümüş ben de anlamadım normalde de vardı hafif göbeğim ama yayıktı şimdi toparlanmış sanki.Fotoyu görünce ben de şok olmuştum böyle miyim ben diye inanın hiç farketmemişim...Sizlerden de bekliyoruz kızlarrr
saol tatlım benimde vardı göbeğim normaldede ama şimdi farklı sertleşti yanlarım filan bide bu göbeğim 3-4 gündür birden förtledi yani artık pantolonlşarıma filan sığmıyorum hiç 2 kilo almışım toplamda 4 ayda pöffffffffffffff
göbüşler foraaaaaama çok tatlılarrr yaaa pantolonlarıma bende olmuyorum artık yalnız :)) düğmeleri açık geziyom hep
sende ekle sende ekle
göbüşler foraaaaaama çok tatlılarrr yaaa pantolonlarıma bende olmuyorum artık yalnız :)) düğmeleri açık geziyom hep
saol tatlım benimde vardı göbeğim normaldede ama şimdi farklı sertleşti yanlarım filan bide bu göbeğim 3-4 gündür birden förtledi yani artık pantolonlşarıma filan sığmıyorum hiç 2 kilo almışım toplamda 4 ayda pöffffffffffffff
tamam canım bekliyoruzben normal pantullları giymeyi bırakılı çok oldu....
şimdi işteyim çekemiyom.. akşam evde çeker koyarım :))))))))))
Eki Görüntüle 276499
alın size olmayan göbüşş..1 hafta önce annem geldiğinde çekmişti bende kırpıp koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?