merhabalar kızlar, benim de muhtemel doğum günüm 5 nisan ama mart sonunda gelir, genelde o kadar beklemezler diyorlar, bilemiyorum artık.. benim bebiş sizinkilerden yarım ay büyük :)) şimdiden abi ya da abla olmuş bile:)) ben 8+0dayım bugün itibarıyle 6. haftamızda kesemizi , bu hafta içerisinde de pıtır pıtır atan kalbini gördümmmm... hiç birşey düşünmeden, hatta günlük telaşlarla gitmiştim doktora, onu görünce o kadar duygulandım ki, resmen ağladımmm.. çevremdeki tüm akrabalarım ve arkadaşlarımın ilk bebekleri hep düşük oldu, o yüzden her tuvaletten kalkışımda korkarak kalkıyorum, doktor kontrolleri dışında evden çıkmıyorum, evde de sadece yatıyorum

(( zaten çok uyku ,bulantı ve kusma yapıyor. konuya döneyim, düşük korkusundan bugüne kadar birşey almadım.. ama yeni öğrendiğimiz sıralarda doğum günüm vardı ve yeğenlerim (4. sınıfa gidiyolar daha) bana emzik alıp getirmişler :)))

ben cinsiyeti ne olurs olsun herşeyi beyaz alma taraftarıyım. Allah nasip eder de 2. de olursa, bunun eskilerini giydirmeyi düşünüyorum. çünkü eskitemediklerini yeğenlerimden biliyorum. o kadar çabuk büyüyecekler ki kıyafet neredeyse hiç almaya gerek yok, hediyeler bile yeter.. almayı planladıklarımı yazayım:
* doğum öncesi kendim için badem yağı, göğüs kremi
* tam organik hastane çıkışı seti (%100 doğal pamuktan istiyorum, tavsiyeler varsa beklerim)
* beşik (yatağımızın yanına alırız herhalde, oda yapmayız ilk doğduğunda)
aldıkça resimleriyle ve fiyatlarıyla eklerim kızlar..
hadi hayırlı olsun, Allah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhhh........