2012 Nisan Anneleri Nerede Doğum Yapacak ?

central park'ı düşünenler için 2012 fiyatları:
n.doğum (doktor dahil): 900
sezaryen (doktor dahil): 1.600
epidural normalde 400, sezaryende 200 TL fark ediyor eğer doktor dışarıdan gelirse normal: 750, sezaryeni sormayı unuttum:)
bu pakete normalde 1 gün 1 gece kalış, sezaryende 2 dahil
bebeğin ilk muayenesi
anneye bakım
lohusa şerbeti ikramı
kapı süsü
yenidoğan ev ziyareti dahil.
umarım ekstra bir şey çıkmaz

Bende bursa bahar hastanesinde yapıcam doğumumu kısmetse normal düşünüyorum ama son ana kadar birşey belli olmaz sanırım..

Ankara medicana ssk fark normal 2550, sezeryan 2850 tl epidural isterseniz ikisinede 250tl ekleyin dediler. ayrıca sarılık tedavisi ücretliymiş.

mrh arkadaşlar, Fatih medical park hastanesi normal doğum 1700 TL, sezaryen 2600)

ben de fatih medical parkta yapıcam, normal doğum olur inşAllah... Benden önce doğum yaparsan izlenimlerini paylaşır mısın...

İnşallah normal doğum olur.
önceki gün görüştüm tekrar sgk Zamlı hali için Normal Doğum :900 sezeryan: 1600 olmuş oda vs içinde dediler
yeniden konuşmanızda yarar var sezaryen fiyatını bir arkadaşıma da farklı söylemişler sigorta ile ilgili bir farktır belki emin değilim ama kesinleştirmiş olursunuz.

bende ilk görüşmemde sormuştum "bazı hastanelerde sonradan fatura değişiyormuş böyle birşey ile karşılaşmayız değil mi" diye. Bebek yoğun bakıma girerse gecelik yoğunbakım ücreti eklenir onun dışında söylenen fiyatlar dışında farklı bir durumla karşılaşılmazsınız dedi. inşallah söyledikleri gibi başka bir fark çıkmaz ayrıca.

inşallah, umarım memnun kalırız hastaneden.benim doktor dışarıdan gelecek daha önce orada doğum yaptırdım, beğendim dedi.
Allah bir avazda kurtarsın bebişlerimizi kucağımza alalım.)

inşallah, umarım memnun kalırız hastaneden.benim doktor dışarıdan gelecek daha önce orada doğum yaptırdım, beğendim dedi.
Allah bir avazda kurtarsın bebişlerimizi kucağımza alalım.)

Amin Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…