Bu olumlu cevabın için çok teşekkür ederim martim, içim biraz rahatladı. Her şeyi takıntı haline getiriyorum bu dönemde, sanırım en büyük etken de çevremdeki kadın doğum uzmanlarından aldığım tepkilerdi. İnşallah her şey yolundadır. Şu son günlerde sağlığın önemini çok daha iyi kavradım ve tek istediğim sağlıklı bir şekilde sağlıklı bebeğimi dünyaya getirebilmek. Sen kaç haftalık hamilesin, kusma bulantı şikayetlerin var mı? önerebileceğin ilgili bir doktor var mı?
Ben beylikdüzünde oturuyorum ve istediğim ilgi ve alakada bir doktor bulamadım. Mesela bugün çok fenayım sabahtan bu yana sadece 1 elma ve çok az beyaz leblebi yememe rağmen 5-6 defa kustum. Ama o esnada bayılacak gibi oluyorum. Hastaneden doktora aktarmalarını istedim, sekreter bu gün doktorun doğumları olduğu için hastalarla ilgilenemeyeceğini söyledi. Yani ben şimdi bu şekilde mi yaşayacağım. Evden dışarı çıkmayı bırak, yerimden kalkamıyorum, hiçbir şey yemiyor ve her 3-4 saatte bir çıkarıyorum. En azından telefonla ulaşabilseydim belki beni yönlendirebilirdi. İyi dileklerin için çok sağol canım, kendine iyi bak