2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kız loyaaa ne biçişm konuşuon kız aaaa ama hiçbişey olmaz onların korumaları yüksek cnm bnm sen korkma benim bak 2 haftadır 15 gündür tam anlamıyla ama bebeğim çok çok şükür iyi şimdilşik haftaya bi daha gitcem bakalım ne diyecek. doğumda 6 gün önce alcak sadece 34 de erken doğuruodum bak nerelere geldik korkma seenn hiçbişi olmaz allahın izniyle içini ferah tut dua et yeter bide ii bak kendine tabiki çok kadında var ne kadınlar hamile kalıp sağlıklı doğıuruor çok şükür o kadar bişi yok abartılcak böyle düğşün ama önleminide al tabikji :54::54:

Rabbim bebeklerimizi bize sağ salim bağışlasın. sanırım o haptan kullanıcam bende bakalım yarın yazıcak sanırım :54::54::54:

Rabbim bebeklerimizi bize sağ salim bağışlasın. sanırım o haptan kullanıcam bende bakalım yarın yazıcak sanırım :54::54::54:

amiin canım benim amiiin valla bu gün günü belli oldu ya içim rahatladı deim o zaman hazırlıklarımı ona göre yapıorum yap tamam dedi. 39.1 günlük olmuş oluo 22 martta erkende almamaış oluo erken alır dedim ama almadı ii de yapğtı ama nts deki hemşire de şişmiş heryerin 2 3 güne doğurursun bu günde olabilir dedi ama kale almadım pek :D çünkü 34 den beri doğuruom daha doğuruomö artık korkma kendine dikkat et ilacını da kullan gerisini de allaha bırak korkularda sorun yapıo insanda artık çekemioruz zati stres vs hiiiç gerek yok korma sen cnm bnm bak bnm miginin daa yüksek çıkmış senden ama gördüğün gibi ço kşükür sorun yok ben çekerimn boşver kullanmim demiştim ma sezertyan kein oldu artık o yüzde n düşürmek zoruondayım mecburen sen kç haftalıksın bu arada

kızlar bir arkadaş için ayetel kürsi okuyacaktık ya 1 tane mi 41 tane mi ve nasıl niyet edip okudunuz...

amiin canım benim amiiin valla bu gün günü belli oldu ya içim rahatladı deim o zaman hazırlıklarımı ona göre yapıorum yap tamam dedi. 39.1 günlük olmuş oluo 22 martta erkende almamaış oluo erken alır dedim ama almadı ii de yapğtı ama nts deki hemşire de şişmiş heryerin 2 3 güne doğurursun bu günde olabilir dedi ama kale almadım pek :D çünkü 34 den beri doğuruom daha doğuruomö artık korkma kendine dikkat et ilacını da kullan gerisini de allaha bırak korkularda sorun yapıo insanda artık çekemioruz zati stres vs hiiiç gerek yok korma sen cnm bnm bak bnm miginin daa yüksek çıkmış senden ama gördüğün gibi ço kşükür sorun yok ben çekerimn boşver kullanmim demiştim ma sezertyan kein oldu artık o yüzde n düşürmek zoruondayım mecburen sen kç haftalıksın bu arada

33+4 olduk bu gün canım. sen tekrar yaptırdın mı o testten yükselme olmadı mı ?

kızlar bir arkadaş için ayetel kürsi okuyacaktık ya 1 tane mi 41 tane mi ve nasıl niyet edip okudunuz...

bnm 34. 0 da çıktı canım benim yaa onuda hanş erken doğum durumundan gitmiştim ya o zaman ortaya çıktı 2 gün öncesinde başlamıştı ben misafirlerime uyuz oldum sanmıştım :)

inşallah canım çok sağol ssk yarın aktif ilaç 82 tl dediler alamadım bu gün:( yarn sağlık ocağında yazdırıcam artık. ayakaltlarım ve el içlşerim fena sonra üste kayıyor sonra tüm vucudum evet gündüz çok çok az gece oldummu uykular yasak valla o yaralar kaşınıor kaşşıorum tekrar yara oluoır ya ağlıorum acıdaaan:(:(:biri ast 128 alt 296 22 şubatta yapılmış tahlil 2 hafta olmuş tam işte aynı kaşıntı artmadı da azalmadı da ama bi ara bitti gibi oldu tekrar döndü işte olcak gibi değil bide sezeryan kein artık sorun olmaasın diye başlamak zorundayım tekrar test istmedi ilaca başla kesilir büyük ihtimal dedi 14 gün var işte tam doğuma kullandıktan sonra anestezi için bakılcak ya zati tahlillere o yüzden bakmadı sanırım anca düşer zaten 10 gün değl mi ?

canım senin deeğerlerin bunlar çıktığında o haptan yazmadı mı doktorun ?

hayirli aksamlar

ınsallah mart annesi olacam... doğum tarihi 20. Mart... bana yardımcı olurmusunuz lütfen...

istanbulda yaşiyorum kücükcekmece cıvarlarında hastane(özel) ve doktor (bayan) tavsıye edebılırmısınız? cok acıl cünkü benım kendı doktorum ümranıyede ve normal dogum ıcın 5200TL istiyo... trafıkten dolayı yetişemem diye doktoru değistirmek istiyorum... son anda ne kadar yanlıs oldugunu bılıyorum ama korkmaya basladım... nolur yardımcı olun

hayirli aksamlar

ınsallah mart annesi olacam... doğum tarihi 20. Mart... bana yardımcı olurmusunuz lütfen...

istanbulda yaşiyorum kücükcekmece cıvarlarında hastane(özel) ve doktor (bayan) tavsıye edebılırmısınız? cok acıl cünkü benım kendı doktorum ümranıyede ve normal dogum ıcın 5200TL istiyo... trafıkten dolayı yetişemem diye doktoru değistirmek istiyorum... son anda ne kadar yanlıs oldugunu bılıyorum ama korkmaya basladım... nolur yardımcı olun
İyi akşamlar, benim doktorum avcılarda fiyat olarak doğum uygun, sigortanız var mı? Ben araştırmıştım sezeryan bile olsa hastanede yatak vs dahil 1000-1500 gibi en çok olacak

İyi akşamlar, benim doktorum avcılarda fiyat olarak doğum uygun, sigortanız var mı? Ben araştırmıştım sezeryan bile olsa hastanede yatak vs dahil 1000-1500 gibi en çok olacak

bağ kurluyum... hastane ve doktor ısmı verebılırmısın? cok tsk ederım cevap verdıgın ıcın cok zor durumdayım :(

memnunmusun? hastane nasıl? offf ya kafayı yıyecem

Memnunum hastaneden ve doktorumdan. Doktor biraz yoğun ama deneyimli güven veren bir doktor, çok tercih edildiğinden çok yoğun oluyor. Ama hastalarına karşı ilgili. Hastanede doğum için çok tercih edilen temiz bir yer

Merhaba hanımlar..
Herkes iyidir inş. bebişlerde..
Bende kısmetse Mayıs annesi olacağım inş.
Size sormak istediğim bazı sorular var..Tecrübenize dayanarak yardımcı olursanız sevinirim..
Dün doktor kontrolündeydik. Bebeğim baş aşağı pozisyonunu almış? Sizce normal mi tekrar dönme gibi bir durum olur mu acaba? Birde doktorum bana baskı yapıyor rahme ayakta kalma temizlik vs. yapma dedi. Benimde zaten bu baskıyı karnımın altındaki ağrıdan hissediyordum..Şimdi gözüm korktu..Aranızda bu durumu yaşayan oldu mu? Baskı yapması normal mi??? çalışıyorum işim masa başında beni yorayacak türden değil...Bu ay sonunda 32+1 olacağım.Doktorum 2 hafta sonra tekrar çağırdı..Çalışır raporu alabilecek miyim çok merak ediyorum..İnş. sorunsuzca 38.39. haftalara kadar gelirim dua edin kıslar :43:

günaydın........:36::36::36::36:
bugün cuma,hepinize hayırlı cumalar...
ohhhhh bi hafta daha bitti:36::36::36::36:
iyiki doğdun petuşşşş iyiki doğdun pretuşşşş iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaa:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

bugün doktor kontrolü vardı bebeğimin sağ böbreğinde büyüme ,idrar birikmesi var hatta kistler de var dedii doğumdan sonra çocuk cerrahiye götürün durum değişmezse katetral takarlar operasyonla dedi aslında bunu ilk 6 aylıkken söylemişti sonra 7ci ayda geçmiş dedi şimd,8.ci aydayız yine aynı şeyleri bu kez ciddi ciddi söyledi ..bu sorunu yaşayan bir kaç arkadaşımız vardı topicte onalrın bebeklerinde ki durum ne ?geçtimi doktorlarlarınız ne diyor? :2::2: ayrıca birde kilosuna 2,600 gram iri bebek olur nisanın ilk haftası sipinal sezeryanla alırım dedi ve bana ne olur ne olmaz belki suyun gelir erken doğum olur diye ciğer gelişitirici iğne verdi vurdurdum yarında vurulacakmış ama hata mı ettim bilmiyorum ? :ssz::ssz::ssz::2::2:

Canım sakin ol. Bizimde idrar birikmesi vardı ama kendiliğinden geçti.
Doktorun verdiyse iğneyi vardır bir bildiği. Ama imkanın varsa farklı bir doktora da git bence.

Arkadaşımın yeğeninde var aynı sorun. Kontrol altında tutuluyor. Onunda hamileliğinde tespit edilmişti. Şimdi sürekli kontrol altında tutuluyor canım.
Şimdilik bir etkisi yok. 10 aylık oldu. Sadece tansiyonunu etkiliyor. Onu da ilaç ile kontrol altında tutuyorlar.
Allah şifa nasip etsin.

hayirli aksamlar

Avcılar hospital, dr. Nil Bilgene gidiyorum, muayene ücreti sgklılara 60 lira

Bende Avcılar Hosp. Gidiyorum. Gönül Hanım'a çok memnunum. Muayenesi 40 TL.
serenayyyy doktordan doktora değişiyor mu acaba muayene ücreti?

günaydın........:36::36::36::36:
bugün cuma,hepinize hayırlı cumalar...
ohhhhh bi hafta daha bitti:36::36::36::36:
iyiki doğdun petuşşşş iyiki doğdun pretuşşşş iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaa:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Hayırlı cumalar. Evet bir hafta daha bitti....
Kaldı izne 2 Hafta :)

:52::52::52::52::52:

Günaydınlarr..:16::16:
haftanın son iş günü ohhh...haftaya cuma da izne ayrılıyoruzz ohhhh be dünya varmış dicemm :24::24:

veeeeee bu arada;

iyi ki doğdun petuuşş :119::119::119:
:54::54::54::54::54::54:

(pastalı bi simge yoktu artık bunlarla idare etcen :1: )

Günaydıııııııınnnnnnnn herkeseeee hayırlı cumalar....

yahuu evde olunca hiç kk yı falan takip edemiyorz, çalışırken bütün gün açıktı ama :))) evde temizlikti ütüydü Zeynep'in odasıydı derken geçiveriyor zaman.. arada misafirlerimiz geliyor akşam babannemiz geldi bisürü ciciler almış bize yıkadım ütülüycem birazda :)

her akşam ne yemek yapıcam derdi başka bir olay :)))

Back
X