Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın güzel anneler..
Bebeğimin başı aşağıya dönmüş resmen şeyimin üstünde hissediyorum
Bazen adım atamıyorum ya siz ne durumdasınız
günaydın güzel anneler..
bebeğimin başı aşağıya dönmüş resmen şeyimin üstünde hissediyorum
bazen adım atamıyorum ya siz ne durumdasınız
Günaydın
Biz de kahvaltımızı yapıp geldik... 3 gecedir tuvalete uyandığımda saate bakıyorum. 3 gün önce 4.44 te uyandım, 2 gün önce 5.55te ve dün gece 3.33te yuh dedim artık bu kadarda tutturulmaz ki oğlum çok dakik olacak heralde
Çok güzel de bir rüya gördüm dün gece inşallah hayırlara vesile olur bugün pek huzurluyum
Dün doktora gittik oğlumuz tatlı tatlı baktı bize gözlerini ve ağzını açıp kapattı onu kucağıma almak için çok heyecanlıyım.
Herşey yolunda dedi doktorumuz, böyle devam ederse 10 nisana genel anestezi sezaryenle alırız dedi. 31 marta tekrar çağırdı. tahminen 3200 gr doğarmış kuzucuğumuz. Sonrada gidip doğum yapacağım hastaneyi gezdik odamıza baktık. Gayet güzel içime sindi. Son 1 aya girdikAllah yardımcımız olsun.
oh oh ne güzel tarih belli olmuş hayırlı olsun inşallah.bebeğin tahmimnen kaç kg doğacağını söylüyormu doktor?bunu çok merak ediyordum ben.mesela son bir ayda kaç kg alırmış söyledimi sana.bu arada hani temizlik konusunda bana yardımcı olmuştun ya hatırladınmı?aradım önümüzdeki hafta içi gelecek.tekrar teşekkür ederim.
ne kadar sessiz topik
Saol canım. Bizim doktor söyledi tahmini doğum kilosunu ama şöyle bir sıkıntı var ki bizim doktor normalde kiloyu doğru söylemiyor :) Yani hep az söylüyor kafasından hesap yapıyor çünkü ultrasonu göstermiyor kiloyu. O da sanırım yanlış hesaplıyor. Geçen ay sırf bu kilo işi içime sinmedi diye başka doktora gittim ve tahmin ettiğim gibi baya fark çıktı. İçim rahat artık 3200 gibi doğar dediğine göre ve hep az hesapladığına göre 3500 gr falan olur diyorum bizimki :) Son 1 ayda 700 gr almış bizimki.
Hatırladım canım inşallah memnun kalırsın. Hangi gün gelecek sana ? Belki önümüzdeki hafta ben de alabilirim.
Evet bugün herkes gezmelerde heralde havalar da güzelleşti. Biz de çıkacağız biraz hava alalım.
selam kızlarrrrr
nabersiniz?
![]()
biz çıkamıyoruz malesef evdeyiz bizim yerimizede hava alın
iyiyiz canım sen nasılsın?
bebeşin nasıl ?
slm kızlarbugün karnım daş gibi daşşş
![]()
iyiyiz napalım
yalnız cumartesi geçirmeye çalışıyoruz![]()
iyiyiz napalım
yalnız cumartesi geçirmeye çalışıyoruz![]()
benmde baya bi sertleşiyo ağa kalkıncada sancı oluyor
aynen bizde öylee geçmiyo zaman
benimde herifim mesaide bugün..
bende şu peluşları silkelesem
evi süpürsem,silsem,toz alsam,tualeti banyoyu yıkasam
nevresimleri değişsem
bide saçımı düzleştirip süslensem
başka bişi istemiom walla
benimki sertleşmiyo mavilimm ya sabahtan beri değil geceden de vardı aslında gazmıdır nedir,her tarafı sert nefes alamıyormmm![]()
benimde herifim mesaide bugün..
bende şu peluşları silkelesem
evi süpürsem,silsem,toz alsam,tualeti banyoyu yıkasam
nevresimleri değişsem
bide saçımı düzleştirip süslensem
başka bişi istemiom walla
benimki sertleşmiyo mavilimm ya sabahtan beri değil geceden de vardı aslında gazmıdır nedir,her tarafı sert nefes alamıyormmm![]()
yaa kızlar aklıma takılan bişi var biz şimdi doktorumla spinal sezeryan olmasına karar verdik yani belden aşağısı uyuşacak 1 saat kadar görecem ama son 1 aydır sırtüstü uzun süre yatamıyorum ultrasonda bakılırken bile kontrol için başım dönüyo hemen gözlerim kararıyo midem bulanıyo e şimdi bi saat öyle nası durcam doktor genel anestezi yapmam diyo acil olmadan napcam ben
yaa kızlar aklıma takılan bişi var biz şimdi doktorumla spinal sezeryan olmasına karar verdik yani belden aşağısı uyuşacak 1 saat kadar görecem ama son 1 aydır sırtüstü uzun süre yatamıyorum ultrasonda bakılırken bile kontrol için başım dönüyo hemen gözlerim kararıyo midem bulanıyo e şimdi bi saat öyle nası durcam doktor genel anestezi yapmam diyo acil olmadan napcam ben
Allahtan daha bişey istememişşin yefrum :))))
kız ben temizlik falan yapamıyorum maaşallah sana hee....
o dediklerini yaparsan akşama kalmaz doğurursun valla
sadece en sondakini yapabilirsin
acaba fazla mı yedin birşeyleri gazsa evde 1-2 tur at çıkar
uyuşturunca anlıcazmı ki
bende duramıyorum dr usg bakarken zor dayanıyorum
nst de ise sola yatıyorum