Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koku yok mu peki içlerinde şu anda? Bizimki mobilya hazır olunca 1 hafta orada bekletip öyle getirecek böylece geldiğinde havalanmış olacak. 1 hafta da ben havalandırıp silerim diye düşünüyorum. Daha doğrusu ben doğurmak üzere olduğum için annemler yaparlar. Sirkeli su da mantıklı ama mobilyayı bozmasın çok fazla koyma bence.
Ooo senin doğum zamanın gelmiş zaten sezaryen olsa 10 güne alırlar. Ben daha küçüğüm 34+4 :)
bizimde hazır canım, yaptırma değil öyle olunca zaten eve gelene kadar bi süre geçiyo, koku pek kalmadı artık, sirkeyide kendim düşündüm ,int.den bi bakıyım zarar verirmi diye lake bizimki vermez sanırım ama yinede tabi çok koymamak lazım....siz nerden aldınız canım odayı ?
bizimde hazır canım, yaptırma değil öyle olunca zaten eve gelene kadar bi süre geçiyo, koku pek kalmadı artık, sirkeyide kendim düşündüm ,int.den bi bakıyım zarar verirmi diye lake bizimki vermez sanırım ama yinede tabi çok koymamak lazım....siz nerden aldınız canım odayı ?
canım biz sirkeli ve karbonatlı suyla sildik birşey olmadı.
Benim yatak odam lake deterjansız silin demişlerdi bize o zaman deterjan sarartabiliyormuş bazı lakeleri. Ben deterjan kullanıyorum ama az kullanıyorum bir de iyi duruluyorum. Sen de sirkeyi iyice durulayıp kurularsan birşey olmaz heralde. Lake diğer mobilyalardan daha çok kokuyor aslında siz hazır aldığınız için havalanmış demekki.
Biz Ankara sitelerden aldık mobilyayı. Bizimki de filli boyanın su bazlısıymış.
karbonat ne işe yarıyorki canım?
Anladım durularım tabi iyice,ben normaldede mobilyalarda pek deterjan kullanmıyorum canım,loc yapıyodum bi ara şimdi onuda yapmıyorum, duru suyla toz alıyorum....
bende loc la sildim ama loc zaten sirkeli suyun yaptığını yapmamışmıdır ki acaba?:44:
karbonat ne işe yarıyorki canım?
anladım durularım tabi iyice,ben normaldede mobilyalarda pek deterjan kullanmıyorum canım,loc yapıyodum bi ara şimdi onuda yapmıyorum, duru suyla toz alıyorum....
kocişim geliyooooooo
akşam kocam gelmeden doğuruyorum sandım ödüm koptu![]()
bizim oda da pazar günü geldi ama gelmeden 2 gün önce boyandığı için hala çok keskin bir kokusu var.yani size şöyle söyleyeyim.odanın duvarlarını boyadığımızda bu kadar rahatsız olmamıştım.1haftaya ancak çıkar kokusu.camı sürekli açık odanınben de bir ana önce güzelce silip yerleştirmek istiyorum bu hafta yaparım diyordum ama sanırım ancak pazartesiden sonra girebilicem odaya.kokusundan mobilyalara doya doya bakamıyorum bile
( bi de benim faranjitim var.kokulara karşı boğazım çok çok hassas hemen acımaya başlıyor...
huuuuuuuuuuuuuuuuuu
neler oluyo bakalımmmm
nasılsınız?
Ben bugün çok depresif uyandımmm
önüme geleni dövesim var
![]()
Nerden geliyo canım gözün aydın. Benimki de bugün gitti 5 gün yok
Lake mi sizinki de? Bizimkini ben özellikle lake almadım kokusunu çıkarmak zor olur diye bir de geç gelecek zaten ve o odada bir yatak olacak bizimkiler geldiğinde o yatakta biri mutlaka yatacak. Umarım öyle ağır kokmaz yoksa kimse uyuyamaz o odada.
Hayırlı olsun ne güzel ya biz biraz geciktik. Doğumdan 1 hafta önce gelebilecek mobilyamız. Heralde doğumdan sonra içlerini yerleştirebilicem. Baya bir havalandırmak gerekiyormuş bir de hergün silin diyorlar havalandırma sürecinde.
istanbul avrupada oturan arkadaşlar bebek arabasını nerden aldınız.internetten almak istemiyorum görerek alayım istiyorum.yada istanbul avrupa yakasından mağazadan alanınız varmı?????:44:lütfen yardım((([/QUOTE
Ben e bebekten aldım canım. Torium avm den, tesadüf kampanya yakaladım, kraftın twist travel sistem yaklaşık 500 tl indirimdeydi güzel pratik bir arabaya benziyor. Orada grdüm denedim hoşuma gitti, evde henüz paketini açmadım kutusunda duruyor ama tavsiye edebilirim ana kucağı da yanında zaten istenildiği zaman çıkarılıp takılabiliyor yeni doğan bebekler için çok kullanışlı