2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canim tup bebek oldugu icin mi alttanda bakiyo.bana sadece bir kez bakti dr.ilk gittigimde bebegi ustten goremedigi icin.onun disinda bakmadi simdiye kadar

Ben yurtdisinda yasiyorum canim Burda hep boyle.hem el hem ultrasonyapiyor alttan.. Sonrada karindan bakiyorher seferinde.. Bende Tr de alttan hic bakilmadigina sasirmistim ilk duydugumda :) bende basta korkuyordum bisey olur diye ama hic bi sakincasi yokmus o muayenenin..

Kızlar ben göbeğimin genelinde bir uyuşukluk hissedşyorum.
Böyle parmaklarımı itiyorum içeri çok hissetmiyorum.
Sizde de var mı böyle bir durum.
Sanki cildim hissisleşmiş gibi. Ama tosuncuk delecek gibi itiyor maşallah...

ÖNCEKİ HAFTALARDA bende de vardı o uyuşmuş gibi bi his,özellikle göbek deliğimin çevresinde,şu an azaldı gibi,gerilmeden dolayı olabilir,hele benim göbek öne doğru gidiyo,limon gibi :1: karnım o kadar sert ki,bebek ordan fırlayıp çıkıcak gibi hissediyorum,sanırsın basket topu yutmuşum,yanlarda basende bişi yok,öne doğru sipsivri,ben o uyuşukluk hissini gerilmeye bağladım,ciddi bişi olduğunu sanmıyorum

iyi geceler kızlarr, herkes yorulmuş, belki uyumuş :) bizim de uykumuz geldi ama 12de kalktık, komşularla günümüz vardı 3 çay 1 de sütlü ama nescafe içtik biraz zor uyuruz gibi.. unuttuk işte :( neyse, akşam da randevumuz vardı 2370 gr olmuş oğlusumuz, normalmiş herşeyi, 1 haffta daha durursa küveze gerek kalmaz dedi sevindik.. şimdilik erken doğum gözükmüo ama karnım çok şişti, çok gerilio ya bende erken doğum olur mu die korku oldu.. Allah hepimize hayırlı vakitte kolay doğumlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin..

kızlaarr.....
cuma günü nöbetteydim.saat beş gibi uyandım her yer dönüyor.tansiyonum 15-7 olmuş. hemen eşimi aradım doktora gittik gebelik zehirlenmesinden korkmuştum allahtan bi şey çıkmadı. doktorda bu kadar dönmesi normal değil dedi. idrar tahlili yaptık. kalsiyum çıktı idrarda bu da vücudumun susuz kaldığını gösteriyormuş. ondan olablir dedi. bende anlamadım bütün gün başım döndü. bunun üzerine ben de doğum iznine ayrıldım artık.zaten son 10 günüm kalmıştı.
kızlar bol bol su için ki ben en az 8-10 bardak içiyorum. nasıl susuz kaldım anlamadım. bebeğin suyu iyiydi alaha şükür.
bu arada 34+2 de 2600 gram boyuda 43 cm. miş. ,bizden böyle yani kızlar
Masallah cnm bebisine..:nazar:
Selam kizlar doktordan geldim.cook yoruldm.hersey normal cok sukur.34 haftamiz bitmis.kizm dogum pozisyonunu almis sukur.ama kafama bir sey takildi sadece 1 kilo almism 2 aydir.sordm dr a tartiniz dogrumu diye evet dogru dedi.anlamadm gitti yaniii.kilomuzda gayet yerinde.ay cook heyecanliym yaaa.cok az kaldi:52:
Bi masallahda buraya:nazar:
kizlar bugun doktorda primadan bir paket hediye etti sekreter.icinde sampuan,krem bez vs.var.yenidogan bezi vermisler 35 tane var.sizce daha almalimiyim yeni dogan.yoksa 1-3 aylik olanlardanmi almaliyim.cok kucuk geldi bana bu bez orkid gibi ayni:)
Bence bi buyundn stok yap cnm.yenidogan yetmezse alirsiniz yine..
Aaaa petus gelmis nasilsin tatlim.yagmur nasil.halen beklemedemiyiz.kacinci haftada sezeryan olacaksin.
Aciktida dun sayfa yazmamaistim cnm...iiyiz cok sukur beklemedyiz hala..normalde 39 sonu die konusmustuk dr la...ama gidisat simdilik normal dogumu gosterio...kanama olmadi henuz dr um olmayacak sanki normal devam edelim problem olursa sezeryana alim dedi ok dedim...cmt cati muayenesi ve detayli bi muayene yapacak bakalim o zmn kesin belli olacak
iyi geceler kızlarr, herkes yorulmuş, belki uyumuş :) bizim de uykumuz geldi ama 12de kalktık, komşularla günümüz vardı 3 çay 1 de sütlü ama nescafe içtik biraz zor uyuruz gibi.. unuttuk işte :( neyse, akşam da randevumuz vardı 2370 gr olmuş oğlusumuz, normalmiş herşeyi, 1 haffta daha durursa küveze gerek kalmaz dedi sevindik.. şimdilik erken doğum gözükmüo ama karnım çok şişti, çok gerilio ya bende erken doğum olur mu die korku oldu.. Allah hepimize hayırlı vakitte kolay doğumlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin..
Msallah cnm bebisine:nazar:

Bide gunaydinlrrrrr, uzun zmzndir acilisi yapamiodum, kismet buguneymis...:46::46::46:

Paris simay kizimizi dunyaya getirmis cok sukur....bildigimiz tek detay bu ama hersey yolunda sanirim cok sukur..darisi basimiza ins:nazar::nazar:

Günaydınlarrrr ama olmazki benden önce kalkanlar var:14:şaka biyana gece nerdeyse saat başı uyandım dün tanıdıklara gitmiştik ev sobalıydı mecburen bi odada sıkışarak oturmak zorunda kaldım tüm gece popomun agrısından yatamadım alışmışım uzanmaya gün boyu oturunca arkataraf pert oldu halende agrı var gecede nerdeyse aglayacaktım uzun süre oturunca oluyo her zaman sizdede olan varmı yarın sıra bula bilirsem konturole gidecem dayanılırgibi degil

Günaydınlarrr :)

doğumlar başladı artık bebeğini büyütmeyi nasip etsin inşallah..darısı bizlerin başına :)

çok ayakta durmak bi dert çok oturmak bi dert zor işimiz zor ama napalım sonunda mükafatımız güzel :49:

Bide gunaydinlrrrrr, uzun zmzndir acilisi yapamiodum, kismet buguneymis...:46::46::46:

Paris simay kizimizi dunyaya getirmis cok sukur....bildigimiz tek detay bu ama hersey yolunda sanirim cok sukur..darisi basimiza ins:nazar::nazar:

günaydın petuşummmm
sabah sabah niye kalkarsın anlamamki,yat uyu diycemde bende uyuyamam erkenden kalkcam nolcaksa,bugün işe gitmedim, yine kalktım,alışkanlık oldu bende pc karşısında kahvaltı ediyom :)))) simay bebekte iyice enerji verdi sabah sabah,çok sevindim yaprak adına :))))

Günaydınlarrrr ama olmazki benden önce kalkanlar var:14:şaka biyana gece nerdeyse saat başı uyandım dün tanıdıklara gitmiştik ev sobalıydı mecburen bi odada sıkışarak oturmak zorunda kaldım tüm gece popomun agrısından yatamadım alışmışım uzanmaya gün boyu oturunca arkataraf pert oldu halende agrı var gecede nerdeyse aglayacaktım uzun süre oturunca oluyo her zaman sizdede olan varmı yarın sıra bula bilirsem konturole gidecem dayanılırgibi degil
günaydın canımmmmmmm
Günaydınlarrr :)

doğumlar başladı artık bebeğini büyütmeyi nasip etsin inşallah..darısı bizlerin başına :)

çok ayakta durmak bi dert çok oturmak bi dert zor işimiz zor ama napalım sonunda mükafatımız güzel :49:

bi günaydında sanaaaaaaaa

günaydın petuşummmm
sabah sabah niye kalkarsın anlamamki,yat uyu diycemde bende uyuyamam erkenden kalkcam nolcaksa,bugün işe gitmedim, yine kalktım,alışkanlık oldu bende pc karşısında kahvaltı ediyom :)))) simay bebekte iyice enerji verdi sabah sabah,çok sevindim yaprak adına :))))

günaydın canımmmmmmm

bi günaydında sanaaaaaaaa

Yahuuu esim ise giderken bi uyaniom sonra uyunmuo..
Zaten ben oldum olasi cok uyuyunca kendmi ise yaramaz hissederim, cok uyumam:ssz::ssz:

Bende aciktimda zmn gecsin die bekliom..kardesimi kahvaltiya cagirdim ama 10 dan once gelmez sipaaaa...uyyodur daha
Evet ya zaten gece boyunca hic uyumadim diebilirim, joldu acaba die dusunmekten
Keske pc i acaymisim, esimden korkumdan acamadim iicenyapistin o pc ye asosyal oldun dio, bide gece basinda gormesin die:1::1: en guzellllll bi gunnnn bugunnnnnnnnnn:46::46::46: sukurler olsun

Yahuuu esim ise giderken bi uyaniom sonra uyunmuo..
Zaten ben oldum olasi cok uyuyunca kendmi ise yaramaz hissederim, cok uyumam:ssz::ssz:

Bende aciktimda zmn gecsin die bekliom..kardesimi kahvaltiya cagirdim ama 10 dan once gelmez sipaaaa...uyyodur daha
Evet ya zaten gece boyunca hic uyumadim diebilirim, joldu acaba die dusunmekten
Keske pc i acaymisim, esimden korkumdan acamadim iicenyapistin o pc ye asosyal oldun dio, bide gece basinda gormesin die:1::1: en guzellllll bi gunnnn bugunnnnnnnnnn:46::46::46: sukurler olsun

2 hafta sonra seninde bu güzel haberini alcaz inş. ne güzel yaaa sizin az kaldı,benim daha 1 ay 1 hafta var:14::14::14:

2 hafta sonra seninde bu güzel haberini alcaz inş. ne güzel yaaa sizin az kaldı,benim daha 1 ay 1 hafta var:14::14::14:

Hicccccc belli olmaz o bebem:))))
Ama yinede sirayi Bozmadan gidelim dimi:1::1:
Bakalim cmt ne diycek dr. Normalmi devam edcez sezeryanmi..
Sezeryan olursa ve yine 28 mart derse tam 2 hafta var, tabi oncesinde cee eeeee yapmazsa:)))
Normalde tabi 40. Haftayi bekleyebilir buda eder 3 hafta..off karisik ince hesaplar:)))

günaydınlaaar
ben de bugün erkencilerdenim.bi gün 9da uyanıyorum bi gün 7de.ben de anlamadım bu işi:)gece zaten zor uykuya geçiyorum ve tuvalete5-6kere gidiyorum.uyku kalitesi diye bişi kalmadı.
paris adına çook sevindim.Allah analaı babalı büyütsün inş.sıra da bize gelsin artık:49:

günaydınlarrr
ayy doğdumu parisin bebeği
çok mutlu oldum ve heyecanlandım
Allah analı babalı sağlıklı büyüsün

Kızlar bişey merak ettim sizlerin nasıl oldu yada karınlar kaç haftalıkken aşağı iniyo doğuma yakın mı dersiniz yoksa herkesin farklımı?

Gunaydinlaraarrrrr!!!!

Kizlar hic iyi degilim dun geceden beri kasik bolgemde bi agri var simdi uyandim Hala gecmemis gecede sIk sIk uyandim agrim vardi.. Normalmi bu 35. Haftamdayim erken riskimizde vardi:18: bugun oglene randevum vardi beklemicem birazdan gitcez esimle.. :18:

Prnss nerde ya...artik zabalari gecmi acio tukkani, saat 9 oldu hoyuuuu

geldim geldim petuşum günaydınlarr...:54:
sorma ya sabah sabah yine kustum :25: wc den çıkamadım petuşum :ssz:
çok şükür simayımız gelmiş yaa Allah şükürler olsun :32:
Yapraam ne durumda nasıl acaba ? anam aynı haftadayıkk yapraaam pırtlattı :52: ben tırsıyorum normal doğum olduysa hemen tavsiyelerini bekliyorum :1:

Back
X