Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar ben hala bebişimin cinsiyetini net olarak öğrenebilmiş değilim büyük ihtimalle kız diyiyorlar ama net görünmüyormuş beni gören herkes de erkek gibi duruyor diyiyorlar kafam allak bullak
günayydınn
nasılsınız kuzucuklar..
gösenaycımm sen daha çalışıyor musun yavrum yaa.. azmini tebrik ediyorum
dün beceremedim kızımın odasının fotoğraflarını yüklemeyi net gitmişti..
bugün yapabilirim inşallah..
bi de bi de bugün bi miniğimiz daha aramıza katılacak sanırımm allah yardımcıları olsun..
herkese merhabalar.. kızlar ben bir mart annesi oldum. bebeğim 34. haftada dünyaya geldi. ve 8 gün kadar küvezde kaldı. şimdi çok şükür rabbime ikimiz de iyiyiz. Allah hepinizi kolayca kurtarsın inşallah..
aaa nasıl oluyor öyle farklı doktorlara gittin mi?
benm kız ama çoğu kişi emin misin aynı erkek
gibi duruyor diyor evt eminiz diyorum erkek
çıkmasın diyorlar deli oluyorum o yüzden karnın
şekline pek güvenme derim
farklı doktorlarada gittim canım ama net göremediler ya bacakları kapalı görünmüyor yada sırtı dönük tam olarak göremiyoruz dediler.sat a göre de 2 hafta küçük çıktı ultrasonda ultrasonda %100 sonuç vermez diyiyorlar beynim bulandı
bencede dış görünüşe aldanma.bana da bi kızmı diye sorular bi erkekmi.hiç batıl inançlara inanma.ama bu hafta olmuuş hala kendini göstermemiş bravo valla inatçı senin bebiş heralde.istikrarlı bir şekilde gitmiş.sağlıklı olsunda boşver doğunca öğrenirsin sende bitek okalsın sorun olan.sorun da sayılmaz ya:))
herkese merhabalar.. kızlar ben bir mart annesi oldum. bebeğim 34. haftada dünyaya geldi. ve 8 gün kadar küvezde kaldı. şimdi çok şükür rabbime ikimiz de iyiyiz. Allah hepinizi kolayca kurtarsın inşallah..
çok geçmiş olsun canım allah acil şifa versin ama bildigim kadarıyla hamılelıkten oturu karaciger enzimleri yukselıyor inş hamılelıkten sonra normale iner degerlerin tatlım ya benımde enzimler bozuk cıktı bu arada diyet yapıyorumcanım saol . ben hastanede yattım işte son 4 gündür bu karaciğer kolestazı yüzünden. çok ağladım çok üzüldüm gerçi hala endişeliyim ama bakalım pazartesi ne diycek doktor . sen nasılsın canım![]()
nazarım yerim seni korkma hiç bebegim inş hersey cok guzel olacak sen en son epidurel sezeryana karar verdin demi ? merak etme tam uyuşmadan kimse sana dokunmaz cnm bnm onlar test ediyorlar işleme başlamadan once hayırlı dogumlar diliyorum tatlımOy kurbn olam ya sagolun kizlar cok mutlu oldum herkeşler yazmiş vala gucum yerine geldi, yarn 8 de hastanede olcm ama korkuyorum ya agri hissedersem dogum esnasinda diye ins. Olmaz öyle bişey heycndan yatamiyorum, lovam benim gececek hic tereddut etme sen, alerjik bi bunyemiz var birazda ondan belki bebise zarari yok anayi yoruyo dedi doktor bugun, lolym naslsn hayatm
oh oh maşallah bebegine canım allah analı babalı buyutsunherkese merhabalar.. kızlar ben bir mart annesi oldum. bebeğim 34. haftada dünyaya geldi. ve 8 gün kadar küvezde kaldı. şimdi çok şükür rabbime ikimiz de iyiyiz. Allah hepinizi kolayca kurtarsın inşallah..
günaydın arkadaşlar ben hala bebişimin cinsiyetini net olarak öğrenebilmiş değilim büyük ihtimalle kız diyiyorlar ama net görünmüyormuş beni gören herkes de erkek gibi duruyor diyiyorlar kafam allak bullak
3-4 farklı doktora gittim hiçbiri göremedi artık unisex birşeyler alacağım herhal
hmm anladım zaten yeni dogdugunda cokta onemlı degıl ya bencede ole yap sonrasında ona gore bi duzenleme yaparsınız ama kesinleşseydi iyidi bazen bu durum olabiliyormuş bebegin cinsiyetini tam gorememe inş allah gonlune gore verir ne istiyorsan![]()
canım sağlıklı sıhhatli olsun da cinsiyetinin bir önemi yok Rabbim lütfetmiş evlat sahibi oluyoruz cinsiyet ayırmak haddime değil her şekilde eşim ve benim bir parçamız canımız hayırlı bir evlat olsun yeter
kızlar bu sabah 7 buçukta deli gibi bi açlıkla uyandım ama bi yandan da gözüm ağrıyodu gittim yedim daha son lokmamı atmıştım ki yediklerimin hepsini çıkarmam bir oldu.çok korktum neden böyle oldu ki.ama çıkınca rahatladım gözümün ağrısı da gitti.
kızlar bu sabah 7 buçukta deli gibi bi açlıkla uyandım ama bi yandan da gözüm ağrıyodu gittim yedim daha son lokmamı atmıştım ki yediklerimin hepsini çıkarmam bir oldu.çok korktum neden böyle oldu ki.ama çıkınca rahatladım gözümün ağrısı da gitti.
ben 35 haftama gircem çok kötüydü ama hemen bebiş geldi aklıma o da beni kusturduktan sonra rahatladı:))oynamaya başladıkesinlikle canım en onemlisi saglıklı dunyaya gelmeleri
geçmiş olsun canım kaç haftalıktın sen bu son donemlerde bende de aşırı mide bulantısı oluyor kusucak gibi oluyorum sanırım hamılelegın son aylarında gorunen bişi bu
canım ayrıntılı ultrosana girdin mi?