2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Kilolar gider kizlar hic korkmayin 15 kilo almistim 6 ayda gitti hatta 10 kiloda eksiye dustum 18 ay emzirdim oglumu bol su spor ve dengeli beslendim ama emzirmeyi ve sporu birakinca kilo aldim yine

Bende de iştah yok zorla yiyorum sütü muzuda biraktim ptesi doktor ne diyecek bakalim birde baş agrisi uar ki ne gunduz ne gece kesilmiyor

Kızlar ya size birşey danışacağım. Bir türlü karar veremedim. 1 Nisan eşimin doğumgünü ve eşimin new balance marka bir ayakkabısı var artık parçalanmak üzere heralde 10 senedir giyiyor ve çok sevdiği ve rahat ettiği için diğer ayakkabılarının yüzüne bile bakmıyor. Ben de artık çok eski göründüğünü giymemesini söylüyorum ama koç burcu işte çok inatçı hala giyiyor. O ayakkabının aynısından bulamadım malesef ama ona yakın 2 tane model buldum.
Son foto eşimin ayakkabısının aynısı, 1. ve 2. foto da ona yakın modeller. Yalnız o 2 modelin arasında çok fiyat farkı var Siyah olan (2. resimdeki) ucuz ben diğerini daha çok beğendim ama bir bakar mısınız sizce hangisi güzel siyah olanı alsam sizce iş görür mü? Ona da şu anki ayakkabısı gibi aşık olur mu ?:1:

$nb1.webp $nb2.webp $nb.webp

Son düzenleme:
benim iştahımda bi sorun yok ama süt ve süten yapılmış tatlıları bile yiyemiyorum hemen midem ekşiyo sabah arkadaşlar gelmişti salep yaptım sabahtan beri midem ölüyorum :50:dünde doktor günde muhakkak yarım litre süt yada yogurt dedi ama olmuyo oda calsiyum yazdı :50:

merhaba arkadaşlar ya benim iştahım yok artık önceki gibi zorla yiyorum bebeğim için yani benim gibi olan var mı aranızda??
son aylarda normal canım boyle olman hiç endişe etme doktorum bana taaa en başından demişti son zmanlarda bi cok gebede istah azalması gorunur bebek senden herseyi alıyor endişe etme yıyebildigin kaadar ye gıda alamıyorum diye uzulme az olsun oz olsun :49::49:
Kilolar gider kizlar hic korkmayin 15 kilo almistim 6 ayda gitti hatta 10 kiloda eksiye dustum 18 ay emzirdim oglumu bol su spor ve dengeli beslendim ama emzirmeyi ve sporu birakinca kilo aldim yine
inş bbizde okadr kolay veririz cnm
Kızlar ya size birşey danışacağım. Bir türlü karar veremedim. 1 Nisan eşimin doğumgünü ve eşimin new balance marka bir ayakkabısı var artık parçalanmak üzere heralde 10 senedir giyiyor ve çok sevdiği ve rahat ettiği için diğer ayakkabılarının yüzüne bile bakmıyor. Ben de artık çok eski göründüğünü giymemesini söylüyorum ama koç burcu işte çok inatçı hala giyiyor. O ayakkabının aynısından bulamadım malesef ama ona yakın 2 tane model buldum.
İlk foto eşimin ayakkabısının aynısı, 2. ve 3. foto da ona yakın modeller. Yalnız o 2 modelin arasında çok fiyat farkı var Siyah olan (son resimdeki) ucuz ben diğerini daha çok beğendim ama bir bakar mısınız sizce hangisi güzel siyah olanı alsam sizce iş görür mü? Ona da şu anki ayakkabısı gibi aşık olur mu ?:1:

Eki Görüntüle 369020 Eki Görüntüle 369021 Eki Görüntüle 369019
benim ortadaki çok hoşuma gitti
benim iştahımda bi sorun yok ama süt ve süten yapılmış tatlıları bile yiyemiyorum hemen midem ekşiyo sabah arkadaşlar gelmişti salep yaptım sabahtan beri midem ölüyorum :50:dünde doktor günde muhakkak yarım litre süt yada yogurt dedi ama olmuyo oda calsiyum yazdı :50:

bendede son 2 haftadır cok bulantı oluyor banada drum bu son zamanlarda gunde 1 lt sut ıc dedi

son aylarda normal canım boyle olman hiç endişe etme doktorum bana taaa en başından demişti son zmanlarda bi cok gebede istah azalması gorunur bebek senden herseyi alıyor endişe etme yıyebildigin kaadar ye gıda alamıyorum diye uzulme az olsun oz olsun :49::49:

inş bbizde okadr kolay veririz cnm

benim ortadaki çok hoşuma gitti

bendede son 2 haftadır cok bulantı oluyor banada drum bu son zamanlarda gunde 1 lt sut ıc dedi
kızlar bende de bulantı var dr.unuz ne dedi bununla ilgili

Günaydınlar :48::48:

az kaldı cnaım zaten 2-3 gun sonra doguruyorsun sonra bebegin gaını cıkartıcan diye ugrasacaksın D:D:D::49::49::48::48::48: hangi konuda duzene sokmayı sordum bebim

hayırlısı olsun cnm bebeginle ilgili herseyın yolunda olmasına sevındım... tansiyonla ilgili bi sorun olabilir ?

ne iyi bi dr muş o ole ya D::D benimkine kalsa 5 kiloyla bitirmemi bekliyordu hamileligimi ama ben naptım :27: 21 kilo aldım haliyle artık yalvarıyor almadan gel nolur diye ama bende gebelik şekeride çıktı o sebepten cok ve hızlı aldım :ssz::ssz::ssz: yoksa incecik bi kızdım :27::27::27:

valla 65 kilo olsam suan opup basımın ustune koyacagım bende 53-54 le baasladım 75 im şuan :19::18: ( şekerden şekerden benim ):52::52::52::52:

şekerden o şekerden yoksa sende almazdın eminim napıcan işte hep şekerin suçu :34::51:

kızlar bende de bulantı var dr.unuz ne dedi bununla ilgili
doktorum karacigerden suphelendı tahlıl ıstedı yaptırdım bi degerim yuksek cıktı ama omu tetikliyor bilemiyorum suan sadece bana dedıgı sıfır yagsız sıfır baharatsız ye bende şimdi yogurtu bile light tuketıyorum ama hala bulantılarım devam ediyor
şekerden o şekerden yoksa sende almazdın eminim napıcan işte hep şekerin suçu :34::51:

kesin kesin canım hayatımda 55 i bile gormemiş bile olarak 75 olmamı baska bişiye baglayamıyorum zaten :27::27:

doktorum karacigerden suphelendı tahlıl ıstedı yaptırdım bi degerim yuksek cıktı ama omu tetikliyor bilemiyorum suan sadece bana dedıgı sıfır yagsız sıfır baharatsız ye bende şimdi yogurtu bile light tuketıyorum ama hala bulantılarım devam ediyor

kesin kesin canım hayatımda 55 i bile gormemiş bile olarak 75 olmamı baska bişiye baglayamıyorum zaten :27::27:

bence çok dert etmemek gerek emzirince de gidiyomuş kilolar zaten uykusuz kalıncada haliyle veririz diye düşünüyorum ben.

bence çok dert etmemek gerek emzirince de gidiyomuş kilolar zaten uykusuz kalıncada haliyle veririz diye düşünüyorum ben.

bazen dert etmıyorum bazen ediyorum cunku gereksiz yere fazla kılo aldım bebege bi faydası olacagını bılsem bi derece avutur insanı ama sırf zarar fayda diil :31::31: zaten su saatten sonra koyuverdım herseyı takmıyorum yani oncesınde daha fazla takıyordum yuzduk yuzduk kuruguna geldik bebekleri saglıkla alalım kucagımıza herseyi unutturur sanırım :emir_bebek:

bazen dert etmıyorum bazen ediyorum cunku gereksiz yere fazla kılo aldım bebege bi faydası olacagını bılsem bi derece avutur insanı ama sırf zarar fayda diil :31::31: zaten su saatten sonra koyuverdım herseyı takmıyorum yani oncesınde daha fazla takıyordum yuzduk yuzduk kuruguna geldik bebekleri saglıkla alalım kucagımıza herseyi unutturur sanırım :emir_bebek:

tabiki onlar sağlıklı olsunlarda biz kolayız.. bitanecik onlar bitanecik :emir_bebek::23:

ursafolk u aile hekimliği yazamıyomuş canım zaten,bugün sordum da,benim ilaç muayeneye kadar biticek gibiydi,ben de tahlil yaptırmadan bi ilaç yazdırmaya hastaneye gitmek istemiyorum,dozunu 1 tane azalttım,o zaman 27 marttaki muayeneye kadar yetiyo ilacım,belki 37. haftadan sonra ilacı keser doktor falan,umarım dozu 1 tane eksik almam sıkıntı olmaz,bilemedim napsam

kızlar merhaba..
En son pazartesi günü hastaneye yattığımı yazmıştım,
Aynı gece minik yavrumu doğurdum.
34+6da olmasına rağmen durumu gayet iyi. 2600gr 47cm.
Doğar doğmaz kuveze alındı ve 4gündür hala kuvezde. Ben de hastanede konaklıyorum haliyle. Çünkü yanına sadece ben girebiliyorum o da emzirmek için. Onun dışında aileden kimse babası bile göremedi daha.
Bugün sonunda doktorumuz durumunun iyi olduğunu ve pazar günü taburcu olabileceğimizi söyledi. Bi aksilik olmazsa tabii inşallah.

Kızlar doğum normal oldu. Hastaneye geldiğimde açıklık 5cm ydi. Gece8cm ye çıktı ve suyun patlatılmasıyla doğum gerçekleşti. Kasılmalari sakın hafife almayın derim..

Minik şeftalim o kadar tatlı ki ve onu kucağıma aldığımda yaşadıklarım.. Allah hepinize nasib etsin bu güzel duyguyu. Herkese kolaylıklar diliyorum. Malum cok sık giremeyeceğim artık. Kendinize cok iyi bakın...

Back
X