Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tırsıyosan ben bişey söylemiyimCanim nasil kolay oluyormu cati muayenesi.cani yaniyormu insanin.hep tirsiyorum bu muayeneden
son aylarda normal canım boyle olman hiç endişe etme doktorum bana taaa en başından demişti son zmanlarda bi cok gebede istah azalması gorunur bebek senden herseyi alıyor endişe etme yıyebildigin kaadar ye gıda alamıyorum diye uzulme az olsun oz olsunmerhaba arkadaşlar ya benim iştahım yok artık önceki gibi zorla yiyorum bebeğim için yani benim gibi olan var mı aranızda??
inş bbizde okadr kolay veririz cnmKilolar gider kizlar hic korkmayin 15 kilo almistim 6 ayda gitti hatta 10 kiloda eksiye dustum 18 ay emzirdim oglumu bol su spor ve dengeli beslendim ama emzirmeyi ve sporu birakinca kilo aldim yine
benim ortadaki çok hoşuma gittiKızlar ya size birşey danışacağım. Bir türlü karar veremedim. 1 Nisan eşimin doğumgünü ve eşimin new balance marka bir ayakkabısı var artık parçalanmak üzere heralde 10 senedir giyiyor ve çok sevdiği ve rahat ettiği için diğer ayakkabılarının yüzüne bile bakmıyor. Ben de artık çok eski göründüğünü giymemesini söylüyorum ama koç burcu işte çok inatçı hala giyiyor. O ayakkabının aynısından bulamadım malesef ama ona yakın 2 tane model buldum.
İlk foto eşimin ayakkabısının aynısı, 2. ve 3. foto da ona yakın modeller. Yalnız o 2 modelin arasında çok fiyat farkı var Siyah olan (son resimdeki) ucuz ben diğerini daha çok beğendim ama bir bakar mısınız sizce hangisi güzel siyah olanı alsam sizce iş görür mü? Ona da şu anki ayakkabısı gibi aşık olur mu ?
Eki Görüntüle 369020 Eki Görüntüle 369021 Eki Görüntüle 369019
benim iştahımda bi sorun yok ama süt ve süten yapılmış tatlıları bile yiyemiyorum hemen midem ekşiyo sabah arkadaşlar gelmişti salep yaptım sabahtan beri midem ölüyorumdünde doktor günde muhakkak yarım litre süt yada yogurt dedi ama olmuyo oda calsiyum yazdı
![]()
kızlar bende de bulantı var dr.unuz ne dedi bununla ilgilison aylarda normal canım boyle olman hiç endişe etme doktorum bana taaa en başından demişti son zmanlarda bi cok gebede istah azalması gorunur bebek senden herseyi alıyor endişe etme yıyebildigin kaadar ye gıda alamıyorum diye uzulme az olsun oz olsun
inş bbizde okadr kolay veririz cnm
benim ortadaki çok hoşuma gitti
bendede son 2 haftadır cok bulantı oluyor banada drum bu son zamanlarda gunde 1 lt sut ıc dedi
Günaydınlar
az kaldı cnaım zaten 2-3 gun sonra doguruyorsun sonra bebegin gaını cıkartıcan diye ugrasacaksın D:
hangi konuda duzene sokmayı sordum bebim
hayırlısı olsun cnm bebeginle ilgili herseyın yolunda olmasına sevındım... tansiyonla ilgili bi sorun olabilir ?
ne iyi bi dr muş o ole ya D:benimkine kalsa 5 kiloyla bitirmemi bekliyordu hamileligimi ama ben naptım
21 kilo aldım haliyle artık yalvarıyor almadan gel nolur diye ama bende gebelik şekeride çıktı o sebepten cok ve hızlı aldım
yoksa incecik bi kızdım
valla 65 kilo olsam suan opup basımın ustune koyacagım bende 53-54 le baasladım 75 im şuan:18: ( şekerden şekerden benim )
![]()
doktorum karacigerden suphelendı tahlıl ıstedı yaptırdım bi degerim yuksek cıktı ama omu tetikliyor bilemiyorum suan sadece bana dedıgı sıfır yagsız sıfır baharatsız ye bende şimdi yogurtu bile light tuketıyorum ama hala bulantılarım devam ediyorkızlar bende de bulantı var dr.unuz ne dedi bununla ilgili
şekerden o şekerden yoksa sende almazdın eminim napıcan işte hep şekerin suçu![]()
doktorum karacigerden suphelendı tahlıl ıstedı yaptırdım bi degerim yuksek cıktı ama omu tetikliyor bilemiyorum suan sadece bana dedıgı sıfır yagsız sıfır baharatsız ye bende şimdi yogurtu bile light tuketıyorum ama hala bulantılarım devam ediyor
kesin kesin canım hayatımda 55 i bile gormemiş bile olarak 75 olmamı baska bişiye baglayamıyorum zaten![]()
bence çok dert etmemek gerek emzirince de gidiyomuş kilolar zaten uykusuz kalıncada haliyle veririz diye düşünüyorum ben.
bazen dert etmıyorum bazen ediyorum cunku gereksiz yere fazla kılo aldım bebege bi faydası olacagını bılsem bi derece avutur insanı ama sırf zarar fayda diilzaten su saatten sonra koyuverdım herseyı takmıyorum yani oncesınde daha fazla takıyordum yuzduk yuzduk kuruguna geldik bebekleri saglıkla alalım kucagımıza herseyi unutturur sanırım
![]()
kızlar doğum yapan arkadaşlar vardı nazarboncuğu falan haber aldınız mı
Nazar kesin dogurmustur ama petus da mi dogurdu ne gelmedi bugun