2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
iyiyiz petuş teyzesi canımız çok sıkılıyo ama..
cidden ev hanımlığı çok zormus..
yağmur kızın pek gelesi yok herhalde..
sen nasılsın kuzucum.. doğurmak istiyorum ben artık sıkıldımmmm

Aynen cnm ya evde ne beslenme duzeni kaldi ne bisi...
Ben bide tembellik yapiom sadece..bi aksama herife yemek yaptigim tek is bu:))
Yalnizim annem prs yada cuma gelcek, k. Validemde pzr glcek.
Yagmur hn obur hafta artik dogar diye dusunuyoruz yani:)) hic gelesi yok gerci :))
Aynen bende oyle dogslarda onlarla vakit gecirsek dimi..
Okudunmu elchin de dogum yapms 16 martta 37. Haftasinda

herkese günaydınlarr :16:
gosenayım dün hastane çıkışını bebeğime suluk falan aldım :46:
minnak datlı :emir_bebek:
of ya öldüm yürümekten bugün onları makinaya atayım bari :ssz:

Aynen cnm ya evde ne beslenme duzeni kaldi ne bisi...
Ben bide tembellik yapiom sadece..bi aksama herife yemek yaptigim tek is bu:))
Yalnizim annem prs yada cuma gelcek, k. Validemde pzr glcek.
Yagmur hn obur hafta artik dogar diye dusunuyoruz yani:)) hic gelesi yok gerci :))
Aynen bende oyle dogslarda onlarla vakit gecirsek dimi..
Okudunmu elchin de dogum yapms 16 martta 37. Haftasinda

neee yaaaa.. o da mı doğurmuş.. okumamıştım..
allah analı babalı büyütsün.. erkekti değil mi onun bebiki.. ee herkes doğuruyoo.. sen haftaya doğurabilirsin de.. benim dahaa oooooooo...
annen gelecek kayınvaliden gelecek allah sabır versin.. yalnızlığa alışkın olunca biraz zor geçiyor..
yanımızda olmaları mükemmel bişey ama iştee..
benim annem canıma okudu valla.. sen yapma diyor ama o iş yaparken benn de oturamıyorum.. onun peşinde dolanmaktan da yoruluyorum..
hergün temizlik yapılıyo evde... yani ben çalışıyorken haftada bir gün temizlik çamaşır ütü hallediyordum.. evim de gayet temizdi.. tabi ki şiimdiki gibi kusursuz değildi ama en azından çalışırken daha çok dinleniyordum..
şimdi daha yorgun hissediyorum kendimi.. ama dün isyan ettim.. artık yapmayacağım hiçbişey.. bana ne..
ben takip ediyorum zaten seni kuzucum.. arayacağım yağmurun sesini dinleyeceğim inşallah..

valla benimde içim yanıyo sanki eşimi fırsatlayınca yiyi veriyorum ama bademçik kötü oldu bide benim canım başka bişey aşeriyo adını söylemiyeyim daha çıkmadı gece rüyama bile girmeye başladı :56::56::56:
bakkk şimdi sen söyleyince aklıma bi sürü çıkmayan meyve geldi:27::27::56:
bademcik bende de var çocukluğumdan beri başımın belası:ssz:
Cnm ya iim cok saol...evde bi turlu organize edemiyorum kendimi
Tv izlesem buraya yazamiom, buraya yazsam tv iZleyemiom:)))
Cok zormus ev hanimligi coookkk:))
Sen nasilsin

Gunesmi.......hani nerde nerde......Uskudarda kapali hava:((

Gunaydinlarrrrrrrrr

ben karşıdayım canım açık hava çook güzel:21:
tv izlemeyi pek sevmiyorum,daha doğrusu tv'de izlemeye deycek mantıklı bişey bulamıyorum...onun yerine hdd'ten film izliyorum arada..sonunda beni anladınız hıı çalışan gadınlarr:1:ben evde sıkılıyorum dediğimde,ahh ah bizde evde olsak diyordunuz,çoook sıkıcııı:ssz:

allah analı babalı büyütsün.. erkekti değil mi onun bebiki.. ee herkes doğuruyoo.. sen haftaya doğurabilirsin de.. benim dahaa oooooooo...
annen gelecek kayınvaliden gelecek allah sabır versin.. yalnızlığa alışkın olunca biraz zor geçiyor..
benim annem canıma okudu valla.. sen yapma diyor ama o iş yaparken benn de oturamıyorum.. onun peşinde dolanmaktan da yoruluyorum..
hergün temizlik yapılıyo evde... yani ben çalışıyorken haftada bir gün temizlik çamaşır ütü hallediyordum.. evim de gayet temizdi.. tabi ki şiimdiki gibi kusursuz değildi ama en azından çalışırken daha çok dinleniyordum..
şimdi daha yorgun hissediyorum kendimi.. ama dün isyan ettim.. artık yapmayacağım hiçbişey.. bana ne..
ben takip ediyorum zaten seni kuzucum.. arayacağım yağmurun sesini dinleyeceğim inşallah..

bebişler gelince insan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor zaten..1 hafta yatarsın birilerinin sana bakması gerekli evde lazım yani,daha sonrada alışınca giderler zaten..ama petuş çalışacağı için evde sürekli biri olcak ona ne kadar katlanılır bilemem:ssz:

Evet cnm erkek masallah...crs 38 bitio:))
Evet cnm ya yalnizliga aliskin olunca evde 2. Bi kisi cok zor....
Ablam geldi 10 gun yanimdaydi...kafayi yiyodum..aynen onun pesinde gezinirken yoruldum cok
O nedenle gelelim dilar diom dogurana kada gelmeyin:1::1:
bakkk şimdi sen söyleyince aklıma bi sürü çıkmayan meyve geldi:27::27::56:
bademcik bende de var çocukluğumdan beri başımın belası:ssz:

ben karşıdayım canım açık hava çook güzel:21:
tv izlemeyi pek sevmiyorum,daha doğrusu tv'de izlemeye deycek mantıklı bişey bulamıyorum...onun yerine hdd'ten film izliyorum arada..sonunda beni anladınız hıı çalışan gadınlarr:1:ben evde sıkılıyorum dediğimde,ahh ah bizde evde olsak diyordunuz,çoook sıkıcııı:ssz:
Yok kiz evde olmaya cok cabuk alistim:))
Baslarda sıkıliodumda simdi yalnizim ya cok guzel sadece naptimi bilmom b bakim aksam olmus.
Ben tv nin dibine vuryom
Fatih portakal sonra domtorum sonra gulben sonra bana hersey yakisir sonra ev tadilati olan bi program sonrra bugun ne giysem...aaaaa bi bakiom herif gelecek daha yemek yapmamisim:)))

bebişler gelince insan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor zaten..1 hafta yatarsın birilerinin sana bakması gerekli evde lazım yani,daha sonrada alışınca giderler zaten..ama petuş çalışacağı için evde sürekli biri olcak ona ne kadar katlanılır bilemem:ssz:
Walla bende bilmom:ssz::ssz::ssz:

günaydınnnn:16::16::16::16:

ben çarşamba sabahı hastaneye yatıyorum, öğleden sonra da sezeryan olacak. son 2 günüm:53:

canım hayırlısı olsun Allah yardımcın olsun, sağlıkla al bebeğini kucağına :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

herkese günaydınlarr :16:
gosenayım dün hastane çıkışını bebeğime suluk falan aldım :46:
minnak datlı :emir_bebek:
of ya öldüm yürümekten bugün onları makinaya atayım bari :ssz:

ohhhhh canım güzel günlerde kullanın inşallah :1::1::1::1::1:

Evet cnm erkek masallah...crs 38 bitio:))
Evet cnm ya yalnizliga aliskin olunca evde 2. Bi kisi cok zor....
Ablam geldi 10 gun yanimdaydi...kafayi yiyodum..aynen onun pesinde gezinirken yoruldum cok
O nedenle gelelim dilar diom dogurana kada gelmeyin:1::1:

Yok kiz evde olmaya cok cabuk alistim:))
Baslarda sıkıliodumda simdi yalnizim ya cok guzel sadece naptimi bilmom b bakim aksam olmus.
Ben tv nin dibine vuryom
Fatih portakal sonra domtorum sonra gulben sonra bana hersey yakisir sonra ev tadilati olan bi program sonrra bugun ne giysem...aaaaa bi bakiom herif gelecek daha yemek yapmamisim:)))

Walla bende bilmom:ssz::ssz::ssz:

tamam o zman şekerim no problm:6:
bende bazen bi bakıom kocişin gelmesinee 1 saat var allaaaam diom ne yemek yapcam ben şimdi :27::1:
k.validen ya da annen gelip sürekli sende kalck ya onların bi düzeni yokmu peki kocası çocuu vs...mesela benim annem bende en fazla 1 hafta kalır çünkü evde kızkardeşim var çalışıo,k.validem alt katta olmasa o da fazla kalamaz bekar oğlu var çünkü:31:

Gunaydin kizlar. Nasilsiniz.esimi yolladim.ama halen uykum var benim biraz kestiricem..
Demek elchinle auro da dogurdu ha.allah anali babali buyutsun ins.ya kizlar nisan demeden pirtlicakmi ne herkez.hergun birisi doguruyo maasallah.
Benimde sabrim kalmadi artik.aksam yorgunluklari beni mahvediyo...
Dun aksam kizimda cook hareketliydi.karnimi deldi resmen.dedim yeter artik kizm canimi cok acitiyosn.o da skldi icerdi artikkk..

Kizlar bisey sorucam yeni dogan bezi ne kadar kullaniliyo.bana primadan hediye ettilerde 33tane var icinde.1-3 aylik alayim diye dusundm.cok kucuk geldi bana yenidogan bezin boyutu.yani ben bile kullanabilrm hasta bezi niyetine:))

Kizlar bisey sorucam yeni dogan bezi ne kadar kullaniliyo.bana primadan hediye ettilerde 33tane var icinde.1-3 aylik alayim diye dusundm.cok kucuk geldi bana yenidogan bezin boyutu.yani ben bile kullanabilrm hasta bezi niyetine:))

Benim aldığım prima premium care paketin üstünde numara ve kg yazıyo. 1 numara 2-5 kg, 2 numara 3-6 kg yazıyodu ben direk 3 paket 2 numara aldım. Eğer senin yenidoğan dediğin 1 numaraysa 5 kgya kadar kullanabiliyorsun yani 2 ay kesin kullanırsın. İlk 3 ay için bez çok kullanılıyor günde 7 bez kullanacakmışsın gibi hesapla.

yeni doğan bebeğin kakası simsiyah zift gibi olur ve 2-3 gün sürer,altını her açmanda kaka yapmış olabilir sık değişir altı..her bebek kendine göre kilolu yada zayıf,erken yada geç gelişir onun için şimdilik 2 pkt yenidoğan bez alman yeterli,doğduktan sonra her hafta alıcaksın nasıl olsa:31:

Ben hep 3/6 kilo aldım 2 /5 almadım bende ondanmı alsam diye düşünüyom ama diger kızımı 3750 doğmuştum iyi gelmişti 3/6 eger büyük gelirse benim dogum yapacagım hastanenin yanında migros var hemen eşim alır demi eve yıgdım zaten 3/6 kiloyu bu seferde onlar elimde şişecek:52:

Ben hep 3/6 kilo aldım 2 /5 almadım bende ondanmı alsam diye düşünüyom ama diger kızımı 3750 doğmuştum iyi gelmişti 3/6 eger büyük gelirse benim dogum yapacagım hastanenin yanında migros var hemen eşim alır demi eve yıgdım zaten 3/6 kiloyu bu seferde onlar elimde şişecek:52:

Ben de öyle düşündüm zaten muhtemelen 3 kgnun üstünde doğacak. Elimde sadece primadan numune olarak verilen 4 adet 2-5 kg için var onu da hastanede ilk bezleri olarak kullanacağim. Sonra 3-6 kg büyük gelecek gibi olursa 1 paket 2-5 kg aldırırım hemen ki 2800 falan doğsa bile büyük geleceğini sanmıyorum ben.

tamam o zman şekerim no problm:6:
bende bazen bi bakıom kocişin gelmesinee 1 saat var allaaaam diom ne yemek yapcam ben şimdi :27::1:
k.validen ya da annen gelip sürekli sende kalck ya onların bi düzeni yokmu peki kocası çocuu vs...mesela benim annem bende en fazla 1 hafta kalır çünkü evde kızkardeşim var çalışıo,k.validem alt katta olmasa o da fazla kalamaz bekar oğlu var çünkü:31:

War cnm olmami...annem daha cok kalacak yanmda
Evde babam ve 24 yasinda calisan bekar erkek kardesm var.
Ama dedim yani ksr bakmayin yillardir size bakio azcikta bana baksin annem:)))
Ablam in evi anneme yakin, babamlarin yemek yikama vs. İslerni yapcak ablam artik katinlarinida bi sekilde doyururlar:))) sistem cokene kadar duzen bu sekilde olcak:))

Gunaydinlar ...9. Bebek de dünyaya gözlerini acmış .....10 numara benim yarın bu saatlerde kızım doğmuş olr Allah'ın izniyle ...sabah 9 sezeryan....Tabiki bugün supriz yapmazsa...

Son düzenleme:
günaydınlar..
bacağımın ağrısından yatamıyorum ya sol bacağım iptal oldu artık:25:
kızımın ismi miray olacaktı yağmur olarak değiştirdik şimdilik bakalım:24:
kızlar bu arada elevite devam ediyor musunuz:44:

Gunaydinlar ...9. Bebek de dünyaya gözlerini acmış .....10 numara benim yarın bu saatlerde kızım doğmuş olr Allah'ın izniyle ...sabah 9 sezeryan....Tabiki bugün supriz yapmazsa...

güzel haberlerle gelirsin inşallah canım:16:
kaçıncı haftadaydın sen

Ne heyecanlı :18: Yarın sabah sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah. Yarın benim de doğumgünüm :3: Güzel haberlerini bekliyoruz doğum hikayeleri topiğine yarınki maceranı yazmayı unutma canım.

güzel haberlerle gelirsin inşallah canım:16:
kaçıncı haftadaydın sen

Bizimki erken oluyor....plasenta işlevini yapmamaya başlamış tansiyon yüksekliği vardı 16/10 oda plasentada kireclenme yapmış Asır'ı derecede suyu çok azmış...bide benim bu haftalara gelmem mucize Dr için 36+1 sezeryan ....

Back
X