• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın hamişler 7 mart 21.30 32 hafatalım bir erkek bebeyim oldu.bebeyim erken oldu çok küçük ama rabbime şükürler olsun ki benimle dua edın teyzeleri bebeyim saglıkl sıgatli olsun dua cok ihtiyaçımız var çünkü

gözün aydın canım,inşallah en kısa zamanda toparlanır,sağlıkla doğmuş ya,toparlanır merak etme:nazar:

hiç girmedim nst ye daha,salı 37. hafta muayenem var,belki o zaman alır nst ye,sancım oldu mu bilmiyorum çünkü ben gaz sancısı,yalancı sancı ,bebeğin ağırlığının yarattığı kas ağrısını ve kasılmayı birbirinden ayıramıyorum pek :27: ama illaki yalancı sancı oluyodur,çünkü rahim kendini doğuma hazırlıyomuş son haftalarda
Aynen ben de hiç ayırt edemiyorum, bende çok sık kabızlık yaşadığımdan sürekli sancılarım oluyor, benim de haftaya ilk nts kontrolüm var, korkuyorum gidipte hemen doğuma alalım derlerse henüz annem gelmedi. Bir defa tanık oldum bayanın biri kontrole gelmiş hemen sezeyana aldılar. Ne oluyorsa geceleri oluyor zaten yatarken belim çok ağırıyor kasıklarımda ağrı oluyor. Sanırım doğum korkusundan her an doğuracam gibi hissediyorum

Kızlar kabızlık yaşıyor musunuz ben şu an çok kötüyüm artık sancılardan kıvranıyorum ama çıkamıyorum. Bol yeşillik, kayısı, ,incir yiyorum fayda etmiyor. Sizce şu bitki çayları zararlı mı, doğadan form filan mı içsem

Kızlar kabızlık yaşıyor musunuz ben şu an çok kötüyüm artık sancılardan kıvranıyorum ama çıkamıyorum. Bol yeşillik, kayısı, ,incir yiyorum fayda etmiyor. Sizce şu bitki çayları zararlı mı, doğadan form filan mı içsem

canım aynı durum bende de var son 1 haftadır dr mu aradım.. yapmadıgım şey kalmadıı ama hala kabızım o da magnezi kalsine diye bir toz verdi bakalım şimdi içtim ne yapacak

Vitaminler ve demir hapları da yapıyor eğer kullanıyorsan düzelene kadar ara ver. Ben de ishal oldum bıraktım ilaçlarımı şimdi düzene girmeye başladım. 1 hafta daha kullanmıycam haftasonu doktor randevumda doktoruma soracağım devam edeyimmi ilaçlara diye.

güzel bir pazar gününde doğal olarak
kimsecikler herkes geziyor sanırım
biz ise temizlik yapıyoruz:(
acaba doğum yapanlar varmı
face olanlar haber verseee

canım aynı durum bende de var son 1 haftadır dr mu aradım.. yapmadıgım şey kalmadıı ama hala kabızım o da magnezi kalsine diye bir toz verdi bakalım şimdi içtim ne yapacak

cnm o ilacı ben çok kullandım hatta,hemoroid olmuştum o ilaçla düzelttim ama çok gaz ypıyor ayrıca için dışına çıkıyor,mide bulantısı vs.

Selam annecikler.
Hangilerinden haberiniz var bilmiyorum ama zeynepmeynep,burcuay,sevda_ ve ipek diye bir arkadaş doğum yaptı :)
Sizler nasılsınız bakalım.
Bende izne çıktım takılıyorum ortalıkta. Annemdeydim 3 gün. Ama çok hastalandım. Nasıl üşüttüysem. Çok öksürüyorum.
Bu hafta temizlik haftası halılar yıkamaya gidicek. bakalım...

Bugün hava çok güzeldi gezdik babişle :)

Şimdilik öpüyoruz hepinizi. dün kontrole de gittik herşey normal benim paşam sonları beklicek sanırım :)
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Selam annecikler.
Hangilerinden haberiniz var bilmiyorum ama zeynepmeynep,burcuay,sevda_ ve ipek diye bir arkadaş doğum yaptı :)
Sizler nasılsınız bakalım.
Bende izne çıktım takılıyorum ortalıkta. Annemdeydim 3 gün. Ama çok hastalandım. Nasıl üşüttüysem. Çok öksürüyorum.
Bu hafta temizlik haftası halılar yıkamaya gidicek. bakalım...

Bugün hava çok güzeldi gezdik babişle :)

Şimdilik öpüyoruz hepinizi. dün kontrole de gittik herşey normal benim paşam sonları beklicek sanırım :)
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

maşallah canım...:nazar::54:
burcuay hariç diğerlerinden hberimiz var..
bu arada 38 haftalıksın ya hatta günümüz aynıymış sancın fln hiç olmuyomu?bende baya bi kasılma ve aşağıya baskı şeklinde oluyorda:26:

Son düzenleme:
bu arada 38 haftalıksın ya hatta günümüz aynıymış sancın fln hiç olmuyomu?bende baya bi kasılma ve aşağıya baskı şeklinde oluyorda:26:

canım bende seni dün girmiyince
acabı dedim?
ya benmde arada kasılma ve sancılarım oluyor ama
hafif hafif sonra geçiyor fakat karnım hala sivri
hiç aşağı düşmedi senn nasıl canım

canım bende seni dün girmiyince
acabı dedim?
ya benmde arada kasılma ve sancılarım oluyor ama
hafif hafif sonra geçiyor fakat karnım hala sivri
hiç aşağı düşmedi senn nasıl canım

yok cnm doğurmadm henüz:1::1:
misafirlerimiz vardı dün ve bugün ondan uğrayamadım...
benim sancım olunca karnım taş gibi oluyor ve alttan iğne batarmış gibi..birde tualete gitmek istiyorum o an..günde 1 kere fln da değil düzensiz ama sürekli oluyor yani..1 haftadır var bu durum nedir bende anlamadım:44:

Son düzenleme:
arkadaşlar bebeğim 21 mart günü dünyaya geldi, gayet sağlıklıydı yalnız son 2 gündür bambaşka bir sorunla karşı karşıyayız: bebeğim kakasını çok güzel yapsa da çişini yapamıyor. Doktora götürdük çok takmadı tahlil yaptı kum döküyor su içirin dedi bir damla verdi ağızdan damlatıyoruz, o kadar ama işte sonuç yok.
böyle bir durumla daha önce karşılaşan bir tanıdığınız var mı?

arkadaşlar slmlar
hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin Rabbim
bi avazda doğuralm inşallah
39. haftamıza girdik biz ha bugün ha yarın bekliyoruz
:18::49::32:

Yani aşağıda baskı oluyor evet, ama kasılma falan çıkmadı dün kontroldeydim.
çok hareketli oğlum. Herşey normal beklicez dedi doktor.
5 nisan bş sonraki kontrol. Alttan kontrol edicek o kontrol de bakalım ne çıkıcak.
Size neler dedi doktor?

merhaba arkadaşlar

bende iki haftadır üst üste dr a gittim nst de sancı çıkmadı haftaya tekrar nst var 6 nisandada 38 haftalık oluyorum çatı muayenesi yapacakmış dr um. 6 nisandan sonra heran gelebilir dedi. şuan normal gözüküyor ama ben hiç inanamıyorum. genelde dr lar hep bir bahane bulup sezeryana alıyorlar. bugün kasıklarımda hafif bir ağrı var sabahtan beri. ama üşütmüşte olabilirim. sıcak basıyor bana çok ince giyiyorum ondan mı acaba yoksa hafiften sancılar mı başladı

yok cnm doğurmadm henüz:1::1:
misafirlerimiz vardı dün ve bugün ondan uğrayamadım...
benim sancım olunca karnım taş gibi oluyor ve alttan iğne batarmış gibi..birde tualete gitmek istiyorum o an..günde 1 kere fln da değil düzensiz ama sürekli oluyor yani..1 haftadır var bu durum nedir bende anlamadım:44:

aynen bnmde öyle wc ye gidince geçiyor
sanırım yalancı doğum sancıları
acaba o an nst de olsak nasıl bir sonuç
çıkar bende onu merak ediyorum ama dr
gittiğimde hiç olmuyor öyle

merhaba arkadaşlar

bende iki haftadır üst üste dr a gittim nst de sancı çıkmadı haftaya tekrar nst var 6 nisandada 38 haftalık oluyorum çatı muayenesi yapacakmış dr um. 6 nisandan sonra heran gelebilir dedi. şuan normal gözüküyor ama ben hiç inanamıyorum. genelde dr lar hep bir bahane bulup sezeryana alıyorlar. bugün kasıklarımda hafif bir ağrı var sabahtan beri. ama üşütmüşte olabilirim. sıcak basıyor bana çok ince giyiyorum ondan mı acaba yoksa hafiften sancılar mı başladı

mrb canım banda bazen sıcak basıyor bnde
çok fazla giyinemiyorum sanırım genel bir durum
bnm doktorumda bu hafta doğurdum doğurdum
yoksa sezeryan yapcak kızım daha fazla büyümeden
doğurmam gerek ama tık yok bizde

mrb canım banda bazen sıcak basıyor bnde
çok fazla giyinemiyorum sanırım genel bir durum
bnm doktorumda bu hafta doğurdum doğurdum
yoksa sezeryan yapcak kızım daha fazla büyümeden
doğurmam gerek ama tık yok bizde

evet benimkide sat a göre 20 nisan ama o tarihe kalırsa 4 kilo olur bekleyemeyiz diyor.dr a gitmeyen biriyle tanıştım. ebeye giidyormuş. bir kere gitmiş dr a oda 10 martta sezeryana almalıyız seni demiş. tabi kız kabul etmemiş 22 martta ebede normal doğurmuş. ben cesaret edemem o riske giremem dr u dinlerim ama dr larda sağolsunlar kesmeye yer arıyorlar.

Back
X