evet çok şükür iyi gidiyo ayaklarım da ağrı olmadığı sürece iyi gidiyoruz.
2 hafta bile bana sanki bu hafta sonmuş gibi geliyor ama olsun onu bilmek bile güzel geliyor.
sabahları eşim getirmese çok zor derdim ama iyiyiz o yüzden
sen nasılsın nasıl geçecek bu haftan :44:
valla canım bu hafta beni biraz zorlayacak gibi, haftasonu temizlik vardı evde 2 gün boyunca kadın vardı ve onun arkasında dolaşırken çok ama çok yoruldum, şu an işte olmak işkence gibi geliyo bide son hafta ya bi an önce bitsin istiyorum çok sıkıldım

günaydın kızlar
gece uykularımız sık sık bölüne bölüne uyumaya çalışıyoruz artık:)o yüzden de ne kadar çok uyusam da biraz yorgun uyanıyorum.cheerfulsky ve gosenay odalarınız hayırlı olsun güle güle kullansın bebişleriniz.bizim odamızın da artık kokusu baya çıktı ve yerleştirdim eşyalarını.dün de hastane çantamı ve kendi çantamı hazırladım biraz.biberonları,emzikleri sterilize ettim.bugün onlardan da koyacağım çantalara.ama hala bi kaç küçük eksiğimiz var.onları da önümüzdeki günlerde alıp koyarım inş.
göğüs çatlakları için soğanı ben de yapıcam.ama ilk etapta aventin kelebek göğüs koruyucusunu kullanıcam.arkadaşım onu kullandı bir süre hiç çatlak olmadı.şimdi kullanmıyor artık.bebek onunla sütü emdiği için emziğe ya da sağdığı sütü biberondan içmeye de kolay alıştı.
diğer arkadaşım kullanmamıştı.şimdi işe başlayacak ama çocuğu biberonu almıyor.emzik de almadığı için yabancı geliyor bebeğe.kara kara ne yapsam diye düşünüyor.o yüzden bu koruyucunun baya faydalı bişey olduğunu düşünüyorum.size de tavsiye ederim.göğüs çatlakları için lansinoh ya da aventi değil de garmastan pomadı öneriyorlar.çocuğa pişik kreimi olarak da sudocream den çok memnun arkadaşlarım...
canım teşekkür ederiz,hepimiz sağlıkla huzurla kullanalım inşallah