• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar kontrolden geldim,oğluşum 3.240 olmuş maşallah.nst ye girdim her şey normal.açılma yok,sancı yok.doktor 9 nisanda doğar dedi,doğmazsa suni sancıyla alırız 10 nisan'da dedi,çok tırsıyorum yaaaaaa:(

kızlar kontrolden geldim,oğluşum 3.240 olmuş maşallah.nst ye girdim her şey normal.açılma yok,sancı yok.doktor 9 nisanda doğar dedi,doğmazsa suni sancıyla alırız 10 nisan'da dedi,çok tırsıyorum yaaaaaa:(

maşallah bebeğine canım.kilosu çok güzelcbebeğinin 9una kadar 3500gramı bulur herhalde:)doğum tarihi de netleşmiş, sayılı gün çabuk geçer artık:):nazar:

merhaba nisan anneleri, forumunuzu takip ediyordum ama yeni üye oldum. muhtemel doğum tarihim 20 nisan. sizlere şunu sormak istiyorum, bu aralar hastalanan, allerjik nezle olup da ilaç kullanan var mı? çok kötü bi durumdayım bugün için kbbden de randevu bulamadım. kendi doktorum da hapşırmanın su kesesinin patlamasına yol açabileceğini söyledi... ne yapayım bilemedim...

canım maşallah bebişine.bence hiç düşünme,vakti gelince yaşarsın.Ben öyle yapıyorum doğumu hiç düşünmüyorum ve aşırı rahatım.Doktorum da hiç düşünme ve doğum anı hakkında kimseyle konuşma demişti.Ben de öyle yapıyorum.

Günaydınlar herkesee

Kızlar Fatma ananın eli otunu buldum
bugün yapıcam onu yapacak olan varmı?

bende de var canım, babannem getirmişti hactan. Denicem bakalım. gelmezse atarım doğum zamanı suya artık :)
hazrladım kapının yanına dedim başlarsa doğum içine su koyun :)

Merhabalarr, arkadaslar kabizlik sorunu yasayan var mi? Ben bu yuzden kasik, karin agrsi cekiyorum gaz sancisi gibi, walla dogum sancisi mi gaz mi ayirt eedmicem diye korkuyorum. Dun doktorum dogum yakin demisti ama anlayamiyorm, tuvalete gitme ihtiyai duyuorm ama yok yaniii :26: siz de benzer sorunlar yasiormusunz ?

Masallah bebisine :) aynen bende Gun yaklastikca korkuyorum iki gundur ruyalarima giriyor dogum yapiyorum ruyamda :9:
Kacis yok onunde sonunda yasiycaz :18::18: Allah yardimcimiz olsun :nazar:

Merhabalarr, arkadaslar kabizlik sorunu yasayan var mi? Ben bu yuzden kasik, karin agrsi cekiyorum gaz sancisi gibi, walla dogum sancisi mi gaz mi ayirt eedmicem diye korkuyorum. Dun doktorum dogum yakin demisti ama anlayamiyorm, tuvalete gitme ihtiyai duyuorm ama yok yaniii :26: siz de benzer sorunlar yasiormusunz ?

Ben bu sıralar kabızlığı çok yaşıyorum ne yapsam olmuyor, karnım çok şişti sancı kramp var, çok huzursuzum. Doktor magnezyum vermişti kabızlığı giderebilir diye, ben de kuru kayısı, incir filan yiyorum malesef sonuç yok, en son duphalac şurup verdi tadı çok şekerli içsem kusarım, içemedim, elimden geldiğince yürüyüş yapıyorum ama henüz bir fayda göremedim.

merhaba nisan anneleri, forumunuzu takip ediyordum ama yeni üye oldum. muhtemel doğum tarihim 20 nisan. sizlere şunu sormak istiyorum, bu aralar hastalanan, allerjik nezle olup da ilaç kullanan var mı? çok kötü bi durumdayım bugün için kbbden de randevu bulamadım. kendi doktorum da hapşırmanın su kesesinin patlamasına yol açabileceğini söyledi... ne yapayım bilemedim...

Merhaba canım, yaklaşık doğum tarihlerimiz yakın benimki de 18-25 arası olablir. Ben 2 hafta önce bronşit olmuştum, Hem hap olarak antibiyotik kullandım, hem de daha sonra iğne olarak vuruldum. Öksürüğü kesmek için alerjik antihistaminik ilaç da verdiler. Mecbur kullanmak durumunda kaldım yoksa bebek enfeksiyon kapacaktı. Ben de 2 hafta boyunca çok şiddetli öksürdüm doktorum bana da bir an önce bu öksürüğü kesmeliyiz yoksa karın içi basınçtan su kesesi patlayabilir dedi. O yüzden ilaçlarını kullan bence, senin hasta olman onu daha kötü etkileyebilir, Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsın

geçmiş olsun,benim de benzer sorunlarım var,doktorum probiotic atp diye bişey verdi,sindirim sistemini düzenliyor,çok işe yaradı...gayet güvenli...ilaç değil,besin takviyesi..

Ben bu sıralar kabızlığı çok yaşıyorum ne yapsam olmuyor, karnım çok şişti sancı kramp var, çok huzursuzum. Doktor magnezyum vermişti kabızlığı giderebilir diye, ben de kuru kayısı, incir filan yiyorum malesef sonuç yok, en son duphalac şurup verdi tadı çok şekerli içsem kusarım, içemedim, elimden geldiğince yürüyüş yapıyorum ama henüz bir fayda göremedim.

prebiotic atp yi önerebilirim,sayesinde çok rahatım...

geçmiş olsun,benim de benzer sorunlarım var,doktorum probiotic atp diye bişey verdi,sindirim sistemini düzenliyor,çok işe yaradı...gayet güvenli...ilaç değil,besin takviyesi..
Tam ismini yazabilir misin canım, ben 3-4 gündür çıkamıyorum çok sıkıntıdayım, nasıl kullanacam

Cnm , incir kayii faln hic ise yarmadi bnde. duphalac bir sise bitirdim fena degil kisa sureli bir cozum, duzenli icmedim aslinda blki de ondanir. Tadi idare eder bnc. Bn cocuklugmdan beri asla surp icmezdim hmen istifra ederdim :17: ama mecbur kalinca ictim, hersey bbkle iicin walla:49: az kaldi hayirlisiyla bir dogsalar. Bu arada yesil elma iyi gliyor biraz :46:

Tam ismini yazabilir misin canım, ben 3-4 gündür çıkamıyorum çok sıkıntıdayım, nasıl kullanacam

tam adı nlb probiotik atp...saşe tarzında,doz doz paketlenmiş...bir dozunu bir bardak süte veya meyve suyuna boşaltıp karıştırıp içiyosun,tadı ve kokusu yok,anlamıyosun bile...iki gün içtikten sonra üçüncü gün işlem tamamdır:))))

iyi akşamlar kızlar sabahtan beri girmemiştim 2 sayfa ilerlemiş nerdesiniz kızlar:50:

Back
X