içmiyim o zman sadece suya koyup bekleteyim
sancılarım artsın açılmam olsun
canım olacağı varsa olur zaten sıkıntı yapma bu kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içmiyim o zman sadece suya koyup bekleteyim
sancılarım artsın açılmam olsun
canım olacağı varsa olur zaten sıkıntı yapma bu kadar
kızlar kontrolden geldim,oğluşum 3.240 olmuş maşallah.nst ye girdim her şey normal.açılma yok,sancı yok.doktor 9 nisanda doğar dedi,doğmazsa suni sancıyla alırız 10 nisan'da dedi,çok tırsıyorum yaaaaaa![]()
Eveeeet oğlumuzun eşyalarını dolaplarına yerleştirdim. İşte odamızzzz...
Alan dar olduğu için parça parça çekebildim.
Eki Görüntüle 375535 Eki Görüntüle 375532 Eki Görüntüle 375533
kızlar kontrolden geldim,oğluşum 3.240 olmuş maşallah.nst ye girdim her şey normal.açılma yok,sancı yok.doktor 9 nisanda doğar dedi,doğmazsa suni sancıyla alırız 10 nisan'da dedi,çok tırsıyorum yaaaaaa![]()
Günaydınlar herkesee
Kızlar Fatma ananın eli otunu buldum
bugün yapıcam onu yapacak olan varmı?
Günaydınlar herkesee
Kızlar Fatma ananın eli otunu buldum
bugün yapıcam onu yapacak olan varmı?
Merhabalarr, arkadaslar kabizlik sorunu yasayan var mi? Ben bu yuzden kasik, karin agrsi cekiyorum gaz sancisi gibi, walla dogum sancisi mi gaz mi ayirt eedmicem diye korkuyorum. Dun doktorum dogum yakin demisti ama anlayamiyorm, tuvalete gitme ihtiyai duyuorm ama yok yaniii :26: siz de benzer sorunlar yasiormusunz ?
merhaba nisan anneleri, forumunuzu takip ediyordum ama yeni üye oldum. muhtemel doğum tarihim 20 nisan. sizlere şunu sormak istiyorum, bu aralar hastalanan, allerjik nezle olup da ilaç kullanan var mı? çok kötü bi durumdayım bugün için kbbden de randevu bulamadım. kendi doktorum da hapşırmanın su kesesinin patlamasına yol açabileceğini söyledi... ne yapayım bilemedim...
Merhabalarr, arkadaslar kabizlik sorunu yasayan var mi? Ben bu yuzden kasik, karin agrsi cekiyorum gaz sancisi gibi, walla dogum sancisi mi gaz mi ayirt eedmicem diye korkuyorum. Dun doktorum dogum yakin demisti ama anlayamiyorm, tuvalete gitme ihtiyai duyuorm ama yok yaniii :26: siz de benzer sorunlar yasiormusunz ?
Ben bu sıralar kabızlığı çok yaşıyorum ne yapsam olmuyor, karnım çok şişti sancı kramp var, çok huzursuzum. Doktor magnezyum vermişti kabızlığı giderebilir diye, ben de kuru kayısı, incir filan yiyorum malesef sonuç yok, en son duphalac şurup verdi tadı çok şekerli içsem kusarım, içemedim, elimden geldiğince yürüyüş yapıyorum ama henüz bir fayda göremedim.
Tam ismini yazabilir misin canım, ben 3-4 gündür çıkamıyorum çok sıkıntıdayım, nasıl kullanacamgeçmiş olsun,benim de benzer sorunlarım var,doktorum probiotic atp diye bişey verdi,sindirim sistemini düzenliyor,çok işe yaradı...gayet güvenli...ilaç değil,besin takviyesi..
Ben bu sıralar kabızlığı çok yaşıyorum ne yapsam olmuyor, karnım çok şişti sancı kramp var, çok huzursuzum. Doktor magnezyum vermişti kabızlığı giderebilir diye, ben de kuru kayısı, incir filan yiyorum malesef sonuç yok, en son duphalac şurup verdi tadı çok şekerli içsem kusarım, içemedim, elimden geldiğince yürüyüş yapıyorum ama henüz bir fayda göremedim.
Tam ismini yazabilir misin canım, ben 3-4 gündür çıkamıyorum çok sıkıntıdayım, nasıl kullanacam