Canım nette probLem vardı, benim iLetim gönderiLiyor görünürken sen cevap biLe yazmışsın. Şimdi gördüm. Ben çocuk gelişimi öğretmeniyim ve anneLere çocuk bakıcıLığı, doğum üzerine kursLar da veriyorum. OnLara öğretebiLmek adına sürekLi araştırıp kendime biLgi yükLemesi yapıyordum :) Oradan biLiyorum, suni sancı veriLir de annede herhangi bir açıLma, sancı oLmazsa; heLe ki kimiLerinin ağrı eşiği yüksek oLuyor; her türlü sezaryene aLIyorLar,. İster geneL anestezi, ister epiduraL.. Sana kaLmış. Bizim devLet hastanesinde de çoğu kişi, hep epiduraLi tercih etmiş. Ben de anestezi sonrası, saçMaLamayım, miLLet daLga geçer; gözümü dört açayım diye epiduraL istiyorum :))) Şaka bir yana, bir yandan da korkuyorum. Ben kan aLdırırken, serum yerken hep kan şekerim düşer. HeLe ki açken hiç tahammüL edemem hastaneye. GErçi aLıştım gebeLik boyunca, güç topLadım ama inan bana şu doğum sancısından korkmuyorum da koLumda takıLı oLacak oLan serum iğnesi korkutuyor :) Ondan ötürü, acaba midem faLan buLanır mı, hiç görmesem mi diyorum. BiLemedim. Sen dayanır mısın?
BEn de pazt. yani yarın 41+0 oLuyorum. Heyecan kısmına geLince, artık yıLLardır bebekti, doğumdu, anneLikti.. Çok normaL geLdiği için hiç hamiLeymişim gibi geLmedi.. Bugün son bir evimi süpürdüm, siLdim, camLarımı siLip yeni perdeLerimi taktım. Wc ve banyoyu da bir cifLeyip sonra gezmeye çıkacağım :) Henüz işin biLincinde oLmadığımız için, yani şu süreç kendiLiğinden başlamadığı için, hiç yarın doğum yapacakmışım gibi geLmiyor. OğLancık da, aynı tempo, karateye devam ediyor; anne şurayı da siL, burayı da süpür diye karnımdan okLar çıkartıyor :))