• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar bugün oğluşumu sünnet yaptrıdık,sorunsuz geçti şükür,şimdi uyuyo:55: yarından itibaren iyileşmeye başlarmış,ilk idraını yaparken canı yanabilirmiş,henüz ağlamadı bakalım gece nasıl geçicek,Calpol ver 5 saatte bir dedi bir de gece yatarken yarım fitil ver dedi,inşallah şu 2 günü sorunsuz atlatırız,erkek oldu oğluşum kızlar bugün:nazar:

kızlar bugün oğluşumu sünnet yaptrıdık,sorunsuz geçti şükür,şimdi uyuyo:55: yarından itibaren iyileşmeye başlarmış,ilk idraını yaparken canı yanabilirmiş,henüz ağlamadı bakalım gece nasıl geçicek,Calpol ver 5 saatte bir dedi bir de gece yatarken yarım fitil ver dedi,inşallah şu 2 günü sorunsuz atlatırız,erkek oldu oğluşum kızlar bugün:nazar:

maşallah oğluşuna canım:nazar::nazar: erkek de olmuş aman aman, sen hangi şehrdesn cnm ben ankardayım bu gün 33 günlük olduk, bizdesünnet yaptırmayı düşünüyoruz , eşim şimdi şehir dışında geldiğinde oğluş 2 aylık olucak, o zamaana bi sıkıntı olmaz inşalalh, bu arada ne kadar ücret ödediniz, inşalalh bir an önce iyileşşir oğluşun annesi:49:

Burki Ay ay erkekte olmuşşş maşallahhh..Hiç korkma canm çok sorunsuz oluyomuş görümcemin oğluda m,nicikken yapıldı ağzısı olmadı pek inş.oğluşununda olmaz...
Akkh ulan akkhhh bir oğğlum oluupta sünnetini kestiremediiimmm Ankaralı Namığn türküsü geldi aklıma...:))
Şaka bi yana Erkek çocuk delisiydim ama Allahıma şükürler olsun 2 kızım oldu...
Ankarada müthiş bi yağmur var kıslarr içim sıkıldı hava çok kasvetlii

Burki Ay ay erkekte olmuşşş maşallahhh..Hiç korkma canm çok sorunsuz oluyomuş görümcemin oğluda m,nicikken yapıldı ağzısı olmadı pek inş.oğluşununda olmaz...
Akkh ulan akkhhh bir oğğlum oluupta sünnetini kestiremediiimmm Ankaralı Namığn türküsü geldi aklıma...:))
Şaka bi yana Erkek çocuk delisiydim ama Allahıma şükürler olsun 2 kızım oldu...
Ankarada müthiş bi yağmur var kıslarr içim sıkıldı hava çok kasvetlii

evet çok kasvetli, oğluşumda datlu datlu uyuyo yanına kıvrılıp uyuyasım var benimde, ama benimki hemen uyanır uyutmaz beni sıpam:52:

sevsinler minik erkeki bizde yaptırcaktık babamız kıyamadı çok ufak diye siz yaptırmışınız atlattınız ne güzel

canım nasıl oldu bide onu anlatırmısın narkoz verildimi sen yanına girdinmi o anda gördünmü sadece belden aşağısını uyuşturuyolar diye duydum ağlamadımı bu yüzden eşim istemedi çok ağlar diye

kızlar benim kızım meme emerken çok hava yutuyo sanki memeyle dögüşüyo ne yapacagımı şaşırıyorum bide bogazına kaçıyo bogulur gibi oluyo elim ayagıma dolaşıyo sonrada halsiz düşüyo ememiyo :50:

kızlar benim kızım meme emerken çok hava yutuyo sanki memeyle dögüşüyo ne yapacagımı şaşırıyorum bide bogazına kaçıyo bogulur gibi oluyo elim ayagıma dolaşıyo sonrada halsiz düşüyo ememiyo :50:

Benim kızda aynı şekilde,bu halı beni çok yoruyor. Ama genelde gaz çıkarmaya çalışıyor bu şekilde.

nasılsın ya görüşemedik uzun zamandır.aynı dertten bizde muzdaribiz.çok kötü oluyor insan ya:(biz 37 günlük olduk siz?ağlama krizlerine giriyor bazen zor susturuyoruz.şekerli su veriyorum arada bir günde 1 2 çay kaşığı filan...işe yarıyor ama gerçi vermeyin dio doktorlar eskilerde verin diyor.arada kaldım.senn ki nasıl?boy kilo filan.benimki pek kilo alamıyo sadece doğduğundan bu yana 1 kilo aldı.boyuda 7 cm uzadı.:nazar:ama annelik işte kilo alsın diye çok üzülüyorum.

nasılsın ya görüşemedik uzun zamandır.aynı dertten bizde muzdaribiz.çok kötü oluyor insan ya:(biz 37 günlük olduk siz?ağlama krizlerine giriyor bazen zor susturuyoruz.şekerli su veriyorum arada bir günde 1 2 çay kaşığı filan...işe yarıyor ama gerçi vermeyin dio doktorlar eskilerde verin diyor.arada kaldım.senn ki nasıl?boy kilo filan.benimki pek kilo alamıyo sadece doğduğundan bu yana 1 kilo aldı.boyuda 7 cm uzadı.:nazar:ama annelik işte kilo alsın diye çok üzülüyorum.

bizde 27 günlük olduk daha doktor konturolüne gitmedik1 aylık olunca gidicez bende şekerli su veriyorum bence boyuda kilosuda normal boşuna kafana takma hatta boyu fazlasıyla iyi :nazar: doktora kime götürüyosun damlayamı funda oguz orda ben burnu tıkanıyo diye yeni dogdugunda götürmüştüm iyi bi doktor

merhabalar
sarılık bizdede vardı en yüksek değer 10
şuan ise 6 hala geçmedi biz evdeki apmulleri
değiştirip florasan taktık şimdide dr gün ışığına yatırın
azcık güneşlendirin dedi c.tesi kont var anne sütüne
bağlı sarılık olabilir dedi

Bebeklerinize emzik veriyormusunuz
Veriyorsunuz hangi marka kullanıyorsunuz
Benim kızım ilkten sadece wee aldı sonra bebedor
veriyorum chicco nun ağır geliyor tutamıyor ağzında
cildi çok hassas komple silikon olanı emsin istiyorum
ama almıyor onu

doktor bize damaklı ve silikon olsun olsun dedi
kauçuk önermedi

ama almıyor onu

kauçuk önermedi
Benim kızım emzik istemiyor midesini bulandırip pıt atïyor hemen. Wee ve chicco nun damakli slikon emziklerini denedim ikisinide istemedi. Meme disinda biberon emzik kasikla herhangi birsey istemiyor ama ellerini şapur şupur emmeyi seviyor :1:

Benim kızım emzik istemiyor midesini bulandırip pıt atïyor hemen. Wee ve chicco nun damakli slikon emziklerini denedim ikisinide istemedi. Meme disinda biberon emzik kasikla herhangi birsey istemiyor ama ellerini şapur şupur emmeyi seviyor :1:

aynen bizimkide öğürüyordu tamam dedik kullanmıcaz napalım ama ben pert
yine bi gece öle pert olmuş babası bakarken vermiş eşim emziği uyandırıyor beni
annesi bak diye ama bakmam ne mümkün gözümü açamıyorum öyle başladık
hala çok istekli emmiyor zorla veriyorum çoğu zaman ama yapacak birşeyim yok
çoğu kişide alıştır diş çıkarma döneminde çok lazım olacak diyor bakalım
karnı uykusu varsa veriyorum 10dk emip atıyor iyi oluyor kendikendine uyuyor
1 yaşına gelmeden bıraktırırm

aynen bizimkide öğürüyordu tamam dedik kullanmıcaz napalım ama ben pert
yine bi gece öle pert olmuş babası bakarken vermiş eşim emziği uyandırıyor beni
annesi bak diye ama bakmam ne mümkün gözümü açamıyorum öyle başladık
hala çok istekli emmiyor zorla veriyorum çoğu zaman ama yapacak birşeyim yok
çoğu kişide alıştır diş çıkarma döneminde çok lazım olacak diyor bakalım
karnı uykusu varsa veriyorum 10dk emip atıyor iyi oluyor kendikendine uyuyor
1 yaşına gelmeden bıraktırırm

benim kızım da önceleri reddetti ama ben ısrarla tıktım alıştırdım, gerçi şimdi de bazen öğürüyo istemiyo ama tekrar verdiğimde emiyo. emzikğe alıştırdım çünkü aynen benim kızım da daha hastenede doğduğu günün gecesi şapur şupur sesiyle uyandık bi baktık eldivenlerini emiyo afiyetle. sonuçta ne kadar değiştirsem de eldiven hijyenik kalmıyo ve üzerinde pamuk tüy falan var sonuçta hem de emzik sayesinde illa memede uyuma sıkıntısı da çekmiyoruz baktım artık yutmuyo uyandırmadan hemen memyi çekip emzik veryorum hiç uyanmadan uyumaya devam ediyo.

Günaydın kızlar,Biraz geç bir günaydın oldu ama olsun.Gece çok uyuyamadık ben de geç kalktım tabiii...

ama almıyor onu

kauçuk önermedi

Canım biz emzik kullanıyoruz.Doktorumuz kullanabilirsin 1 aylık olduktan sonra demişti.Hangi marka önerirsiniz diye sodum ben de.Herhangi bir emzik olabilir.Çocuk neyi tutarsa onu verirsin,damak emzik,silikonlu emzik istersen bakkal emziği olsun farketmez neyi tutarsa onu ver dedi.eşim nuk marka almıştı onu kullanıyoruz.

Mide bulantısı bizde de oluyor üstelik uzun süredir kullanıyoruz emziği.İstemediği zaman verirsem midesi bulanıyor öğürüyor hemen.Sonra şapır şupur emiyor ama.

Arkadaşlar bebişlerinde pamukçuk problemi yaşayan varmi varsa ne yaptınız.?

Canım bebiş emdikten sonra su içirirsen ağzı pamukçuk olmuyor.Günde 2 3 çay kaşığı su verebilirmişiz.Doktorumuz söylemişti.

bizim kızda önce emziğe baya mide bulandırıyor dili ile itiyo.ama bi müddet sonra şapşup emiyo
bizi oynatıyo bu bıcırıklar
dün doktorun verdiği merhem kızımın anlına çok iyi geldi.anında geçti kabarcıklar zaten 3 gün sürmem gerekiyor bakalım
inşallah tekrar çıkmaz

Back
X