selam kızlar nasılsınız. Biz berbat 3 gün geçirdik dr duruya boğaz enfeksynu demişti , perşembe akşam 6 gibi ateşi tekrar fırladı ablamda kaldık hastane yakın diye götürdüm fitil verdi dr. saat 10:00 gibi duru kaka yaptı silerken sümüksü uzun ip şeklinde kan gördüm çocuğu temizlemeden kakayı kaptığım gibi hastaneye koştum ( annem arkamdan deli ya herşeyi abartıyor b u kız demiş ablama) laborant ben bunu kabul edemem kap veryim tekrar yaptığında getir dedi ben ağlamaya başlayınca tamam tamam ver dedi gülerek bu ilk çocuk heralde dedi.. Dizanteri olmuş , acildeki dr hemen getir dedi bu arada kendi dr umuza ulaşamadık neyse duruyu götürdük dr hemşireye damar yolu aç deyince kız dudak ısırdı ecemi damar yolu bulamayınca devlet hastanesine sevk etti gider gitmez damar yolu açıldı serum 1,5 saat kaldı sonra gitmedi tekrar damar yolu açmak istediler kızımı delik deşik ettiler
5 6 defa iğne batırdılar duru yu tahmin edebilirsiniz ne halde ordada tahlil yaptılar dışardan geleni kabul etmiyorlarmış tahlil temiz dizanteri yok demezmii

çıldırdım özeldekilere sövdüm sövdüm durdum neyse eve gittik saat : 2 gibi tabiki duru susmak bilmiyor sabaha karşı bir kaka yaptı kızlar sırf kan aklım başımdan gitti nereye götüreceğimi bilemedim devlet hastahanesinde tahlil temiz dediler özelde damar yolu açamadılar kafayı yicektim duru kaka yapıp duruyor ortalık battı resmen suu yapıyor sabahh 9 zu edene kadar öldüm kendi dr umuza gittik tahlile gerek yok kaka kanlıysa dizanteri başka neden olamaz dedi ishal maması, ve 3 ilaç yazdı 2 ilacı içiremedik içiremedik işte böyle şimdi toparlandı şükür bu kadar uzun ayrıntılı yazmamın sebebi tek hastaneye güvenmeyin kime güveneceğiz bilemiyorum yine ne varsa özel hastanede var boşuna sövmüşüm günaha girdim bide..
Nasıl bulaştı nerden geldi illet bilmiyorum hazır suyu bile kaynatıyorum.. Dr dediki iyi yıkanmamış sebze, meyveden ağzına aldığı birşeyden halıdan vs. vs. birsürü sebebi varmış.. o kadar dikkat etmemize rağmen oldu kızlar amman dikkat bebeklerimiz herşeyi ağızlarına alıyorlar çok dikkat edin..
AMMADA YAZMIŞIM YAA İÇİMİ DÖKTÜMM VALLA

Nasıl bulaştı nerden geldi illet bilmiyorum hazır suyu bile kaynatıyorum.. Dr dediki iyi yıkanmamış sebze, meyveden ağzına aldığı birşeyden halıdan vs. vs. birsürü sebebi varmış.. o kadar dikkat etmemize rağmen oldu kızlar amman dikkat bebeklerimiz herşeyi ağızlarına alıyorlar çok dikkat edin..
AMMADA YAZMIŞIM YAA İÇİMİ DÖKTÜMM VALLA