- 5 Aralık 2011
- 2.442
- 31
- 113
kızlar merhaba..5-6 gündür giremiyorum nete.geçmişi de okuyamadım daha inş akşam okurum..zeynep ishal oldu.tüm gün onun altını değişmekle yıkamakla acaba yine yaptı mı diye kontrol etmekle geciyo.en kötüsü de gece kakasını yapması.bütün uykumuz mahvoldu..gündüz sersem gibi geziyorum..3 gündür falan aile hekimine götürüyorum sıra gelmiyo zeynep huysuzlanıyo geri dönüyorum..nihayet bugün aile hekimi gördü.diş çıkarırken herşeyi ağızlarına aldıkları için olur dedi.ilaç verdi.inş geçer artık uykusuzluktan başım ağrıyo..gün içinde sürekli kaka yapmıyo ama 4 vaya 5 defa yapıyo.öyle sümüksü de değil.gaz çıkaarırken kaçıyo bazen tamamen sıvı şekilde ya da hafifkatı oluyo..doktor da sordu sümüksü mü diye ama değil..sizin de oldu mu böyle.
bir de kızımla uğraşırken annemden kötü haber aldım.kızartma yaparken yüzü yanmış..fotosunu gördüm bildiğin yüzünün her yeri yanmış.bütün yağ yüzüne gelmiş.onu duydum iyice sinirlerim bozıldu..aynı şehirde değiliz kızla yanına da gidemedim tabi moralim bozuldu tam ev taşiyorlardı elleri falan yanmış iş yapamıyo ben yardımına koşamıyorum..yüzüm asılınca eşim bana dedi ki "ne trip yapıyon ben mi yaktım anneninin yüzünü"..kendi annesi olsa kim bilir ne yapardı..yani iyice moral falan gitti..size anlatayım açılaayım dedim biraz.başka kimseye anlatamıyorum![]()
gecmiş olsun canım hem annnene hemde zeynep e
erkekler bizim gibi degiler canım ne istiyorsan direk söylemek lazım anlamalarını beklersek yaşlanırız valla