• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bugün herkes gezmeye gitmiş galiba sabahtan beri kimse bişey yazmamış, istanbulda bugün hava çok güzeldi, babası Muhammed Beşiri gezmeye çıkardı parka filan gittiler, ben de ütüleri yaptım, yığılmıştı artık :( bu hafta dışarı çıkma rekorumu kırdım bende üç kez dışarı çıktım, birinde ikeaya gittim oğlumu teyzesine bırakıp dört saate dönebildim ancak yakın olduğu için o da.. kendimi de alışverişe verdim en sonunda tutamayıpp... havalar ısındı sonunda istanbula bahar geldi yaşasınn... geçmişi tam okuyamadım ama herkes de başladı galiba yavaş yavaş gezmelere... oğlumu parka götürdüm salladım, inmek istemedi, eve geldik içeriye girmek istemedii...bu yaz içeride durmuycazz galiba kızlar...

iyi geceler herkese bugun hava cok guzeldi tam bahar havasiydi ama cok yoruldum ilk defa iki cocukla ve bebek arabasiyla metrobusle gezdik oluom bacagimin agrisindan anca yataga attim kendimi gecitten in cik falan eve gelince anladim nekadar yoruldumu iremle keremi ayni arabaya oturttum goren saskin saskin bakio ikizmi die:)

Günaydın kızlar
ahsende kırgınlıgı devam ediyor
ateşi yok ama gece hiç uyumadık nerdeyse
hastayken aşı yaparlarmı götüreyimmi yoksa bir kaçgün durayımmı

Selam kızlar nasılsınız....

Biz yine hastayız allahım ya 2 hafta dr a gitmiyoruz 3. de kesin ordayız duru bütün gece ateşliydi inleyip durdu kuzum zaten geçen hafta gripti geçer gibi oldu ama şimdi ablama bıraktım dr a götürecek ben izin alamadım zaten annem için yarım gün almıştım bu haftada almak zorunda kalacam :((((( bakalım dr ne dicek umarım bronşit olmamıştır yine yaaaaa kabuss kabuss..

Günaydın kızlar

Günaydın canım geçmiş olsun, duru nunda ateşi 38 ve üstünde geziyordu bizde hiç uyumadık sayılır sabaha karşı 2 saat ayağımda salladım öylelikle biraz uyudu..

Canım gitmeden önce sağlık ocağını ara boşuna gitmemiş olursun..

Biz yine hastayız allahım ya 2 hafta dr a gitmiyoruz 3. de kesin ordayız duru bütün gece ateşliydi inleyip durdu kuzum zaten geçen hafta gripti geçer gibi oldu ama şimdi ablama bıraktım dr a götürecek ben izin alamadım zaten annem için yarım gün almıştım bu haftada almak zorunda kalacam :((((( bakalım dr ne dicek umarım bronşit olmamıştır yine yaaaaa kabuss kabuss..

gecmiş olsun canım
bir düzelmedi zaten duruyla ahsen sürekli hasta
bir yumurta sarısını demin zorla yedirdim içine birşey katmadım onu bile kusmaya çalışıyor
valla dedim şimdi çıldırıcam ama neyse şimdilik kusmadı iyice süzüldü 2 gündür ne versem midesini bulandırıyor
bende vermiyorum uf valla gene depresyona girmeme az kaldı:37:

kızlar gunaydın,
bizde hastayız ya dun biraz burnu akıyodu, bugun daha arttı, gece de sık sık uyandı. uf daha yeni gecmisti burun akıtısı nerden kapıyo hemen bilmiyorum ki:20: bi de kızlar iki gundur cerenin kafası acayip terliyo. dun oglen bi uayndı ter sakaklarından damlıyo sac kurutmayla kuruttum o kadar yani! zaten sanıyorum bu terlemeyle kaptı gene sifayı...ya bi de bi kac gundur acayip su iciyo ceren her vermemde kana kana sanki ilk kez goruyo suyu. gece bile bi deniyim dedim nasıl yapıstı bibeona, normalde zorla su icirmeye calısırdım. simdi de gunde 150 cc ye yakın iciyodur, niye bu kadar iciyo ya bu normalmi sizce? sizinkiler ne kadar iciyo? :53: ceren de uyudu simdi bende iki lokma yemeden size bi bakıyım dedim...

günaydın herkese:3:
malatyada hava çok güzeldi dün gezmelere çıktık gecede eşimin arkadaşına gittik ama miray durmadı ağla ağla şişti en sonunda kalktık geldik :25:
olsun buna şükür napalım:27:
herkes gezmelerde heralde topik sessiz bayağa:24:
iyi pazarlar herkese:32::32:

bandırma mııııııı:53::53::53:
ben bandırmalıyııııımmmmm:52::52:
çok güzeldir bandırmaaaa:21::21:
sen oralı mısın canım tayin filan mı
sormak istediğin biryer aradığın bişi olursa nerde ne var yardımcı olabiirim :26:

hadi ya bandırmalısın demek! esim evlenmeden once burda ise basladı bende evlenince bandrımaya yerlestim haliyle...basta biraz sıkıcı geldi de simdi alıstım. kısları gene sıkılyıorum ama yazın erdek filan yakın old icin eglenceli oluyo... gerci gecen yaz hic gidemedik erdege ama bu yaz artık gideriz kızımıda alıp.... ilgin icin sagol cnm ihtiyacım olursa yardımını alırım..

iyi geceler herkese bugun hava cok guzeldi tam bahar havasiydi ama cok yoruldum ilk defa iki cocukla ve bebek arabasiyla metrobusle gezdik oluom bacagimin agrisindan anca yataga attim kendimi gecitten in cik falan eve gelince anladim nekadar yoruldumu iremle keremi ayni arabaya oturttum goren saskin saskin bakio ikizmi die:)

arkadasım seni tekrar tebrik etmek istiyorum cunku bana bi cocukla dolmusa binmek tantana geliyo puseti ayrı kendi ayrı. bi de sen 2 cocukla hemde o tıklım tıkıs metrobuse biniyosun. niye yoruyosun kendini bu kadar cık gezin acık havada hava al don evine. ne isin var iki cocuk bi puset metrobuslerde, sana da yazık ya...

Günaydın kızlar

gecmis olsun cnm, kızamık asısımı yaptırcaksın? hastayken yapıcaklarını zannetmiyorum ama sen gene ara bi sor gitmeden..

sizede gecmis olsun cnm, topigin bebekleri dokuluyo gene anlasılan... ben de ceren az yiyo drenci dusuyo herhalde ondan sık sık hastalanıyo diyorum ama, duruya bakınca alakası yok herhalde...

gecmiş olsun canım
bir düzelmedi zaten duruyla ahsen sürekli hasta
bir yumurta sarısını demin zorla yedirdim içine birşey katmadım onu bile kusmaya çalışıyor
valla dedim şimdi çıldırıcam ama neyse şimdilik kusmadı iyice süzüldü 2 gündür ne versem midesini bulandırıyor
bende vermiyorum uf valla gene depresyona girmeme az kaldı:37:

zaten hasta olunca su istah da gidiyo ya en cok ona yanıyorum. ceren zaten cok yiyo ya (!) bi de istahı gidince siz dusunun...

saglık ocagını aradım önemli degil hasta olması salgın var getir hemen vuralım dedi
şimdi çok huzursuz uyatayım sonra gidelim
deminde çorba denedim yarısını zorla yedi diş olabilirmi yoksa griptenmi
kabarma ilan yok ama sürekli aglama halinde tepeme çıkıyor

kızlar nerelerdesiniz
biz gittik kızamık aşımızı olduk hava çok güzeldi yarım saat kadarda gezdik,
markete gittik kızımla taşıyabilecegimiz kadarda alışveriş yaptık
ahsende biraz sakinledi çocuk sıkılmış gezmek istiyormuş ,
şimdide kuskus koydum ocaga inşallah yer sabahtan buyana aç
gene 1 kaşıkta yese tok tutar huzursuz olmaz dedim

hasta olan bebişlere geçmiş olsun ahsenim aşınızı oldunuz kurtuldunuz beni kimse aramadı arasam mı ben bilemedim:44:
malatyadada hava çok güzel dün dışarı çıktık yarım saat sonra geri döndük neden tabiki miray hanım ortalığı ayağa kaldırdığı için:31:
nasıl bir ağlama tepinme ne yaptıysak susmadı geri döndük evdede aynıydı calpol verdim uyudu sonra dişler acıtıyo sanırım ya çıkamadı gitti:25::25:
bugünde apartmanda birine gitcekmiş komşular benide çağırdı gittik çok duramadık ama olsun 2 insan yüzü gördüm iyi geldi valla:27:

kızlar nerelerdesiniz

gecmis olsun canim bahar havasi cok tehlikeli ins cabuk iylesir bol bol ihlmur ver ve zencefilli bal biseyi kalmaz ilac verme ilaclar cocuklari daha cok hircinlastirio huy deistiriolar benim iki coxuguma toplasap buzamana kadar 3 defa ilac icmistirler ilac aliskanlik yapio vucutta en guzel bitkisel gene sen bilirsin canim ve ilik banyo yaptir cok iyi gelir gecmis olsun

hasta olan bebişlere geçmiş olsun ahsenim aşınızı oldunuz kurtuldunuz beni kimse aramadı arasam mı ben bilemedim:44:
malatyadada hava çok güzel dün dışarı çıktık yarım saat sonra geri döndük neden tabiki miray hanım ortalığı ayağa kaldırdığı için:31:
nasıl bir ağlama tepinme ne yaptıysak susmadı geri döndük evdede aynıydı calpol verdim uyudu sonra dişler acıtıyo sanırım ya çıkamadı gitti:25::25:
bugünde apartmanda birine gitcekmiş komşular benide çağırdı gittik çok duramadık ama olsun 2 insan yüzü gördüm iyi geldi valla:27:
canım ahsen durduda bende hava iyice kötületirdiye çabuk döndük hava iki gündür gercekten çok güzel
insanın eve giresi yok
gecmis olsun canim bahar havasi cok tehlikeli ins cabuk iylesir bol bol ihlmur ver ve zencefilli bal biseyi kalmaz ilac verme ilaclar cocuklari daha cok hircinlastirio huy deistiriolar benim iki coxuguma toplasap buzamana kadar 3 defa ilac icmistirler ilac aliskanlik yapio vucutta en guzel bitkisel gene sen bilirsin canim ve ilik banyo yaptir cok iyi gelir gecmis olsun

canım valla bende vermek hiç istemiyorum ama ateşlenincede mecburen veriyorum ilaç
bende yıkadım şimdi burnu açılır diye
kuskusuda begenmedi 1 tane patates kızrması yedi okadar 2 . vereyim dedi öö yaptı dedim hiç yoktan iyidir
1 patates le duruyo ne verdiysem kustu :50:

kızlar nerelerdesiniz

gecmis olsun asınız...ohhh ne guzel yapmıssınız, burdada hava bi kapıyo bi acıyo hasta gibi zaten ben cıkmaya cesaret edemedim bugun. evet ama gezmek sakinlestiriyo hakikaten cocukları... ceren de yarımsar saatten 2 kere uyudu cok az uyudu diye bidaha denedim bi saat salladım besigine koyarken uyandı.. bugun uykusuz ve huysuzuz biz de... ve ben de ancak cerene corba yapabildim bize yemek yok gene öfff.. bu arada benim mesajımı sallamamıssınız ya ceren asırı terlemeye ve su icmeye basladı demistim sizinkiler ne kadar iciyo. ben arastırdım da fazla su tuketimi bi vitamin eksikligine delalet olabilir diyo..

bu arada ahsen kuskus yiyomuu masallah onaa bizim zillide kıyma tanelerini tukursun daha...

canım ahsende kıymayı yutmuyor sert geliyor galiba ama
kuskusu yogurda katınca kayıyor galiba yedi 2 3 kez severek diye bugünde kalktım yaptım
iki kaşık bile yemedi demek gercekten hasta :31:

gecmis olsun asınız...ohhh ne guzel yapmıssınız, burdada hava bi kapıyo bi acıyo hasta gibi zaten ben cıkmaya cesaret edemedim bugun. evet ama gezmek sakinlestiriyo hakikaten cocukları... ceren de yarımsar saatten 2 kere uyudu cok az uyudu diye bidaha denedim bi saat salladım besigine koyarken uyandı.. bugun uykusuz ve huysuzuz biz de... ve ben de ancak cerene corba yapabildim bize yemek yok gene öfff.. bu arada benim mesajımı sallamamıssınız ya ceren asırı terlemeye ve su icmeye basladı demistim sizinkiler ne kadar iciyo. ben arastırdım da fazla su tuketimi bi vitamin eksikligine delalet olabilir diyo..

canım sallamamak degilde öyle ne kadar içtidiye hiç ölçmedim
terlemede aşırı şekilde dogdudogalı var ahsende doktoru demir eksikliginden demişti
dönem dönem daha fazla su içiyor ama nedenini yediklerinden gibi geliyor

canım ahsen durduda bende hava iyice kötületirdiye çabuk döndük hava iki gündür gercekten çok güzel
insanın eve giresi yok

canım valla bende vermek hiç istemiyorum ama ateşlenincede mecburen veriyorum ilaç
bende yıkadım şimdi burnu açılır diye
kuskusuda begenmedi 1 tane patates kızrması yedi okadar 2 . vereyim dedi öö yaptı dedim hiç yoktan iyidir
1 patates le duruyo ne verdiysem kustu :50:

ins cabuk atlatrsiniz canim bende bugun saglik ocagina gittim ignem vardi kayinvalidem yoktu ikisinide alip gittim mecburen hava serindi dune gore kerem iki kere hapsurdu ins hastalanmaz esimde hasatalanmis cok halsizim dedi geldi cok zor oluo cocuklar es hasta oldu biz ne kadar olsa dayanioz valla aman onlar olmasin ben olayim diom:(

selam kızlar nasılsınız?ara verdim bi kaç gündür giremedim,bebişler nasıl?bizim üstte dişimiz patlıcak galiba,bi sertlik var sol üstte,uykusundan ağlayıp falan kalkıyo bu aralar,gece de sık uyanıyo,diş eti sancıyo sanırım,onun dışında her şey aynı,evde peşinden geziyoz tırtılın,her yere koşturuyo,tırmanmaya çalışıyo,her şeyi kurcalıyo :1:

Back
X