2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Ahsenim kolay gelsin gün telaşı başladı sanırım inşallah güzel bi şekilde atlatırsın

Canım geçmiş olsun yeni okudum zaten şu sıralar fazla giremiyorum.

Öncelikle baş dönmesinin stresten olduğu benim tarafımdan tastiklenip onaylanmıştır :9: :9: ağlanacak halime gülüyorum babamdan sonra bu sorunla çok karşılaştım durduk yerde başım döner döner dönerdii ve dr banada depresyon ilacı vermişti bu dediğim 1 seferlik bir olay değil ama bende işe yaradı belki benimki ileri derecede olduğundandır yaklaşık 3 hafta öncede unutkanlığım için gitmiştim ve yine anti depresan hap ve felçlilerin kullandığı bir ilaç verdi demem oki stres üzüntü herşeyi yapar çok şükür dr sana böyle birşeye ihtiyacın yok demiş yol yakınken bunun ne kadar önemli birşey olduğunu anla derim hiçbirşeyi kafana takıp üzülme çocuğunla ilgilen duru doğduktan sonra ben çok değiştim ama geç kalmışım malesef beynime olanlar olmuş :43: :43: :43: unutkanlığım hastalık derecesine gelmiş... Ayy ne yazmışım bee kusura bakma tekrar geçmiş olsun canım..
çok sağol canım sanada geçmiş olsun yalnızlıktan bunaldım ondan olu sanırım ama şuan daha iyiyim inşallah sende en kısa zamanda atlatırsın dediğin gibi hayat kısa takmamak lazım en azından bebişlerimiz için:34:
yol yakınken dönmüşsün gözün aydın canım hayatın taına bak hadi sende bi koşu gidiver elazığa bende geleyimmi :)

canım bence sende bu azim bu kararlılık olduğu sürece sen o hastalık dediğin şeyi atarsınn atamazmısınnnn atarsın atarsınnnn baksana dünyalar tatlısı bıdıklar var hayatımızda sen yenerim dersen yenersin amaa çokkkk geç kalmışım canımmm dersenn olmazzzz kalmadın daha yolun başındasın daha duruyu büyüteceksin yapacağım de yap bakalımm ve sennnn yapabilirsinnn :34:
sağol canım inşallah atlatıcam bunuda
mirayla markete zor gidiyyoruz canım hiç düzelmedi ya keşke dursada gidebilsem ama nerdeeee:24:

sonunda popomun üzerine otura bildim
resmen pert oldum kızlar çok kalbalıktı
26 büyük 9 tanede çocuk vardı
koca tepsi kekten eşime tadımlık bile kalmadı
o derece yani hiçbiyerim tutmuyor yarın dip bucak temizlik yapılacak tekraradan
her yer battı menüm çok beğenildi tabaklar hep boş geldi :46:
pancem iyi olmana sevindim canım ilaçlar bir tarafı yaparken birtaraftanda yıkıyor erken farketmen iyi olmuş
eyidas gel valla beklerim hepinizide çok merak ediyorum
bir ara babam bursaya takmıştı oraya yerleşmeyi bile düşünüyordu ev bile aldı sonra yapamam diyip satmıştı
bak gelseydi babam bende gelirdim de buluşurduk :9:

Maasallah o kadar kişiyi iyi ev almış eviniz büyük galiba hadi gecmis olsun hepsi bir arada çıkmış aksama da misafirim var dıyordun sanki o nasıl gecti

canım benim allah razı olsun bunu söylemen bile çok iyi geldi bana :16::16::16:

hepiniz sağolun kızlar baş dönmesiyle gittim stresten dedi antidepresan verdi bana bir haftadır bastığım yeri bilmiyorum sürekli ağlıyorum filan deliriyorum sandım bugün gittim doktora tekrar meğer binde bir kişide olan bana olmuş ilaç bana yan etki yapıp depresyona sokmuş:19:
doktor bide demezmi ilacı hemen kesiyoruz senin ilaçlık bir durumun yok sana ilaç vermicem diye ben böyle kaldım:53::53:
e madem neden verdin bana eziyet çektirdin be kadın:19:
neyse ilacı bıraktım bugün gayet iyiyim çok şükür sağlam insanı bile hasta yaparlar yeminle allah ellerine düşürmesin
hepiniz çok sağolun iyiki varsınız:16::16:
ilaçların yan etkileri inanılmaz gerçekten ben doğuştan epilepsi hastası ve 9 yıldır ilaç kullanan biri olarak bunu çok sık gördüm benim de bi ara kullandığım ilaç depresyon yaptı bastığım yeri bilmiyodum adeta hayatımın en zor günleriydi belki de karşıdan karşıya geçemez hale gelmiştim ama sen ucuz atlatmışsın ve neyse ki bu ilaç olmadı bi de başkasını deneyelim diye bi durumda değilsin ben yıllardır yaşıyorum Allah yavrularımıza vermesin

sonunda popomun üzerine otura bildim
resmen pert oldum kızlar çok kalbalıktı
26 büyük 9 tanede çocuk vardı
koca tepsi kekten eşime tadımlık bile kalmadı
o derece yani hiçbiyerim tutmuyor yarın dip bucak temizlik yapılacak tekraradan
her yer battı menüm çok beğenildi tabaklar hep boş geldi :46:
pancem iyi olmana sevindim canım ilaçlar bir tarafı yaparken birtaraftanda yıkıyor erken farketmen iyi olmuş
eyidas gel valla beklerim hepinizide çok merak ediyorum
bir ara babam bursaya takmıştı oraya yerleşmeyi bile düşünüyordu ev bile aldı sonra yapamam diyip satmıştı
bak gelseydi babam bende gelirdim de buluşurduk :9:
oturabilmek güzel bişey :)
ahh ahh baban neen sattıki bak ne güzel olurdu gelirdin buraya :)
ilaçların yan etkileri inanılmaz gerçekten ben doğuştan epilepsi hastası ve 9 yıldır ilaç kullanan biri olarak bunu çok sık gördüm benim de bi ara kullandığım ilaç depresyon yaptı bastığım yeri bilmiyodum adeta hayatımın en zor günleriydi belki de karşıdan karşıya geçemez hale gelmiştim ama sen ucuz atlatmışsın ve neyse ki bu ilaç olmadı bi de başkasını deneyelim diye bi durumda değilsin ben yıllardır yaşıyorum Allah yavrularımıza vermesin

epilepside hangi ilacı kullanıyorsun nöbetlerin nasıl oluyor?

oturabilmek güzel bişey :)
ahh ahh baban neen sattıki bak ne güzel olurdu gelirdin buraya :)

epilepside hangi ilacı kullanıyorsun nöbetlerin nasıl oluyor?

benim nöbet türü basit parsiyel nöbet
ilaç olarak da lamictal ve lyrica
noldu sen de epilepsi hastasısısn

Evet cani m bacaginda iki tane acik kahve nohut kadar

canım benim iki kızımında popolarının üst kısmında morluk vardı büyüdükçe şevvalin geçti ahseninde geçer heralde gecmezsede çok önemli değil gözükmüyor
görümcemin büyük oğlunun bacağında vardı çilek şeklinde çilek büyüklüğünde kabarık şekilde büyüdükçe düzleşmeye başlamıştı sonrada fark etmedim gecmişmi diye benim eşiminde başında vardı kulağının arkasında 2 sene önce kendiliğinde kayboldu bizde anlamadık nasıl oldu

canım benim iki kızımında popolarının üst kısmında morluk vardı büyüdükçe şevvalin geçti ahseninde geçer heralde gecmezsede çok önemli değil gözükmüyor
görümcemin büyük oğlunun bacağında vardı çilek şeklinde çilek büyüklüğünde kabarık şekilde büyüdükçe düzleşmeye başlamıştı sonrada fark etmedim gecmişmi diye benim eşiminde başında vardı kulağının arkasında 2 sene önce kendiliğinde kayboldu bizde anlamadık nasıl oldu

morluk bizde de vardi gidiyo onlar
aman hayatım boşver ya bacağındaymış ve nohut kadar bikini giyince belli olur o da kapatıcı kremler var yine srn olmaz :1:

Ona uzulmuyorum canim ya estetik olarak kotu durdugundan degil iki tane olmasi beni tesirgin ediyo.Hani normal mi bilemiyorum

canım geçmiş olsun allah şifa versin inşallah sende atlatırsın benim bir problemim yoktu herşey 1 hafta önce başladı ruhum sıkılmaya daralmaya kötü olmaya başladım sonra baş dönmelerim başladı doktorun verdiği ilaç daha beter yaptı şimdi kestik daha iyiyim panik atak başlangıcıymış benim xanax verdi atak gelince yarım iç dedi bağımlılık yapabiliomuş ama günde yarımdan bişey olmaz dedi o çok iyi geldi şimdi iyiyim şükürler olsun rabbim sanada şifa versin:26:

doğum lekesini sormuşsunuz kim unuttum kızlar kızımda yok ama bende var hemde kocaman 2 tane 1 tl yi birleştirin o kadar:1:
sağ dizimin arkasında bacağımda annem hamileyken kestane koymuş bende çıktı küçükken herkes soruyodu çok canım sıkılıyodu şimdi bile etek giyince soruyolar artık takmıyorum kocam dövdü deyip gülüyorum:1: yani bişey olmuyo bana hiçbir zararı yok allah başka dert vermesin

Son düzenleme:
doğum lekesini sormuşsunuz kim unuttum kızlar kızımda yok ama bende var hemde kocaman 2 tane 1 tl yi birleştirin o kadar:1:
sağ dizimin arkasında bacağımda annem hamileyken kestane koymuş bende çıktı küçükken herkes soruyodu çok canım sıkılıyodu şimdi bile etek giyince soruyolar artık takmıyorum kocam dövdü deyip gülüyorum:1: yani bişey olmuyo bana hiçbir zararı yok allah başka dert vermesin

Pancem ben sormustum be renk peki? ve kac tane

benim nöbet türü basit parsiyel nöbet
ilaç olarak da lamictal ve lyrica
noldu sen de epilepsi hastasısısn
tam isimlerini bilmiyorum basitparsiyel derken o nasıl oluyor
benim kızımda havale geçirdi şimdi epilepsi ilacı kullanıyor limunaletten

bendede annem ciğer dnemesi yapmış koluma dediğin gibi 1 lira büyüklüğünde :)

Eki Görüntüle 711759 Eki Görüntüle 711760
Eki Görüntüle 711761 Eki Görüntüle 711762
Eki Görüntüle 711763
Eki Görüntüle 711764 Eki Görüntüle 711765

pastanın sadece üst süslemesini biz yaptık kurabiyeler bana ait :)
vede magnetlerim :)
tabi bide tütümüz el emeği göz nuru :P iki tane bady hazırlaık havaya göre biri kısa kol diğeri uzun ama noldu kız hasta olduğpundan üzerine bide hırka , hırkalı tütü oldu :)

canım d.gununuz kutlu olsun nice mutlu yaslara... hersey deharika olmus ellerine saglık epey emek vermissin. elif gene yıkıyo ortalıgı yerim ben onu :) magnetinde cok guzel olmus biz tembelligimizden yapamadık

Eki Görüntüle 712261 Eki Görüntüle 712239 Eki Görüntüle 712238 Eki Görüntüle 712260 Eki Görüntüle 712255 Eki Görüntüle 712259

kızlar doğum günü ve hayvanat bahçesi..Ankara'da olduğu için doğum günü sıradan oldu ve normal bir pasta kesildi..zaten ilk ve son doğum günümüz :) bir daha kutlamayı düşünmüyorum kendimce :) elanın son halleri bu arada :)

ana kız harikasınız. elaya masallah koca kız olmus. gelisimi cok guzel gorunuyo Allah kem gozlerden saklasın:nazar:

iyi akşamlar kızlar
15 gün aradan sonra anca gelebilidim çok şükür yerleştim
ev taşımak zaten zor ahsenle 2 kat daha zordu ahsen hanım tam taşınma arefesinde yürümeye başladı onun peşindenmi koşayım evi toparlıyayım şaşırdım
eyidas ve serenayy elif ve çınarın geçmiş doğum günleri kutlu olsun allah bahtlarınıda yüzleri gibi güzel olur inşallah elifede geçmiş olsun

melisella sende elada çok güzel görünüyorsunuz allah nice güzel yaşlarını görmeyi nasip etsin

demoş pancem elfileda beni merak tek sizler etmişsiniz yokluğum çok farkedilmemiş:34:

ahsende gecen bir düştü burnunu tv ünütesine çarptı morardı kuzum çok ağladı
gezince kurtulunmuyor kızlar iki kat daha zorlaşıyor sürekli peşindeyim
evin camları yerden Fransız balkon sürekli yalayıp geziyor dolaplar ankastireler parmak izleri çıldırmak üzereyim
bez elimden düşmüyor yapma diyorum sırıtarak yapmaya devam ediyor kızamıyorumda öyle şeker gülüyorki amma birikmiş şimdilik bukadar çenem düştü:1:

canım yeni evin hayırlı ugurlu olsun hep guzel anılarınız olsun o evde insallah...Allah agız tadıyla oturmak nasip etsin... ayrıca da gecmis olsun tasınma telasını atlattıgın icin. evet canım gozumuz yollarda kaldı sen olmayınca topik eksik kalıyo :) he o ankastrelere camlara filan gelince yapcak bisey yok ceren de habire yalıyo elliyo basedemiyorum ben artık napiim aman cocuklu ev burası bi goren olursa mazur gorsun artık hıh:9:

Kızlar merhaba herkese..bende bugun cok heyecanliyim..cunku tezim resmen basliyir.bugun fidelerim araziye dikiliyor..birzdan bakmaya gitcem.sansimizdan hava bozdu ama hayirlisi..

Ahsen canim yeni evinde saglicakla otur.evet mutfagini atta banada fikir olsun.bende kendim yaptircam.sadeceşuan dolap l olacak.ama model belirlemedik.

canım insallah yuzunun akıyla teslim edersin tezini. bizim fideler demistim ya esim domates biber filan fideledi diye onları saksılara gecirdi epey oldu havalarda ısınınca hepsini balkona cıkardı gorsen balkonum botanik gibi, esim vur deyince oldurdu ben soyle bi kac saksı demistim simdi camasır bile asamıyorum e tek balkonum var napıcam bilmiyorum yıkayamıyorum bile, simdi yaz zamanı nasıl olcak bu balkon bilmiyorum canım sıkılıyo.. ama kucuk kucuk domateslerimiz olmaya basladı uzerleri deli gibi cicek dolu cherry'si mor domatesi sırık domates... her cesit var yani. cerene organik organik yedircez bu yaz... iste boyle bizim ekme dikme maceramızda uygun bi zaman bulursam bi ara resimlerini koyarım..

Eki Görüntüle 716057 Eki Görüntüle 716058 Eki Görüntüle 716059 Eki Görüntüle 716060
:nazar:işte kızlar mutfağım benim içime çok sindi doğalgaz borularıda daha bağlanmadığı için siyah bağlanınca boyatacam:nazar:

canım mutfagına bayıldım cok ferah beyaz harika olmus. ic mimarların tasarımlarına benzemis sen biliyosun bu isi:)

Merhaba kızlar en son dr.a gidECEKTİM VE GİTTİM gözler hala aynı 3,5 malesef 2 ay sonra tekrar çağırdı
ve çarşamba hastaneye yattık bugün çıktık bronşiolit olmuşuz meğer kızım baya kötüymüş çıkış evraklarına bakıyorum orda yazdığı pnömoni yani zatüre, ikiside aynı şeymi acaba zatüre ile bronşiolit. şimdi teavi evdedevam edecek ama bu sabah dr. baktı gittti elif uyandı terlemiş ve burnu akmaya başladı üfff haftaya kontrol var geçen sene yine aynı hastane ve haziran ayında ordaydık yatış deyince zaten o geldi aklıma gözlerim doldu yine

gecmis olsun elife canım en kısa zamanda atlatır insallah...

oğlum dün sabah koluna çay döktü kızlar :50: yerde oynuyodu mutfakta,ben de tam son lokmamı yiyi kalkacaktım sofradan,bardağım da masanın ortasına doğru duruyodu ,birden fırladı elini uzattı masaya,bardağa değemedi ama işaret parmağının ucu çay tabağının kenarına değdi,parmağıyla tabağa bastırınca da bardak devrildi koluna.hemen duşun altına soktum soğuk su tuttuk bi süre,apar topar acile,pansuman yapıp sardılar,bugün de bi plastik cerrraha gösterdik,hafif yanık dedi ,1. derece ve bir iki yer de hafif 2. derece yAnmış,yine pansuman yaıp sardılar kolunu,perşembe kontrole gidicez,iz kalmaz dediler,bebeklerin cildi daha kolay yenileniyomuş,Allahtan yüzüne gelmedi,dün öldük öldük dirildik,verilmiş sadakamız varmış yine de ucuz atlattık,canı yanmıyo sanırım çünkü her zamanki gibi oynuyo,gece de kesintisiz uyudu,2 hafta içinde geçmeyen yanıklar iz yaparmış,doktor öyle dedi,haffi kızarmış olan yerler embeleşmiş,geçiyo gibi sadece bi kaç yerde derisi soyulmuş,çayın çok geldiği yerler,oralar biraz daha zaman alıcak.perşembe günü de 2 tane merhemi karışım yapıcak sanırım doktormuz,hala nasıl oldu bilmiyorum,o parmağının ucuyla çay tabağını nasıl salladı aklım almıyo,aman dikkat kızlar,biz bu aralar hastane acillerinde geziyoz,hatırlarsanız raptiye gibi bişi ağzına almıştı ,yutmamış allahtan,ama başka bişi yuttu mu diye acile gittik diye yazmıştım bi kaç hafta önce,hayırlısı olsun diyorum

buyuk gecmis olsun yanık en korktugum sey, ucuz atlatmıssınız. esim agır sanayide calıstıgı icin bi yanık ilacı getirdi eger oyle bi durum olursa ilk isin bunu surmek olsun dedi hic iz bıraktırmıyomus, insallah kullanmaya ihtiyacım olmaz hic

canım benim allah razı olsun bunu söylemen bile çok iyi geldi bana :16::16::16:

hepiniz sağolun kızlar baş dönmesiyle gittim stresten dedi antidepresan verdi bana bir haftadır bastığım yeri bilmiyorum sürekli ağlıyorum filan deliriyorum sandım bugün gittim doktora tekrar meğer binde bir kişide olan bana olmuş ilaç bana yan etki yapıp depresyona sokmuş:19:
doktor bide demezmi ilacı hemen kesiyoruz senin ilaçlık bir durumun yok sana ilaç vermicem diye ben böyle kaldım:53::53:
e madem neden verdin bana eziyet çektirdin be kadın:19:
neyse ilacı bıraktım bugün gayet iyiyim çok şükür sağlam insanı bile hasta yaparlar yeminle allah ellerine düşürmesin
hepiniz çok sağolun iyiki varsınız:16::16:

gecmis olsun canımbu doktorlara guven olmuyo ki iste! bende bazen o kdr yalnız kotu hissediyorum ki kendimi ve o kdr yorgun...bazen esimde canımı sıkıyo ustune tuz biber ekiyo...sonra baslıyorum karamsar tablolar cizmeye cizdikcede aglamak istiyorum... dusunuyorum belkşde depresyon belirtileri bunlar, ama sonra diyorum ki kızım senin depresyona girmeye bile hakkın yok, sen depresyona girsen bu cocuga kim bakacak, boyle dusnunce biraz toparlanıyorum! ama bazen bazı seyler insanın elinde olmayabiliyo tabi...

gecmisi okudum cevaplarınızı yazdım kızlar simdi bizden havadisler..
bi kac gun oldu donduk evimize. cerenin duzeni bozuldu maalesef. gunduzleri pek uyuyamadı orda yegenlerimin kavga gurultusunden. sabahlarıda 8e 9akadar uyuyan cocuk 7de hortlar oldu. simdi yine duzen oturtmaya calısıyoruz ama ceren bi degisik hallerde gece uyandıkca dayıyodum agzına memeyi ama iki gecedir katiyen emmek istemiyo ayagımda sallarken agzına emzik veriyodum onu da almıyo. gunduzleri meme diye yakalarıma asılıyo ama niye boyle yapıyo bilmiyorum. iki gecedir uyandıkca ayagımda sallamk zorunda kalıyorum ne guzel emerken 5 dk.da geri uyuyodu boyle salla babam salla... geceleri her uyanmasında su veriyorum deli gibi su iciyo. bu arada bizim ustte 5. ve 6. dislerimiz bir aydır yerleri kabarık ben onları cıkıcak diye beklerken dun bi baktım alttan sessiz sedasız bi disin ucu cıkmıs, zaten elleri hep agıznda gece meme emmemesi disle alakalı olabilirmi ki? istahı derseniz eski kabus gunlerimize donduk. su alerji surubu muthis etki yapmıstı bizde ama doktor nisan sonuna kadar kullan demisti ben de haliyle kestim ama istahda surupla berbaer yavas yavas kesildi suanda yine onlugu takarken aglamaya baslıyo bugun mutfak tezgahının ustune muslugun onune oturttum suyla oynarken yedirdim yedirebildigm kadar yani dusunun. koca kaseyi 5 dk da bitiriyodu simdi yarısını bi satte zorla yiyo. ve habire kasıga vurup her yeri mama yapıyo cıldırcak gibi oluyorum zaten bu sefer daha iyi anladım ceren yememeye baslayınca ben de ruhen daha depresif oluyorum..suandada ceren uyuyo ama niye bilmiyorum bu gece de beni uyku tutmadı uyuyamıyorum... 11de yattım 1de uyandım uyanıs o uyanıs basım da catlıcak gibi aslında o kdr uykusuzum ki, ben de kızımla berbaer bi garip hallerdeyim sonumuz hayrolsun... ne cok yazmısım. ben gideyim tekrar bi uyumayı deneyim bakayım...

he kızlar bi de ceren iki gundur oksurmeye basladı az da burnu akıyo ama tıkanık degil.. ben de bu oksuruk artar diye korkuyorum ama siizn yazdıklarınızdan da kafam karıstı surup vermemelimiyim simdi, surup vermezsem napıcam baska nası gecicek bu oksuruk. bi fikir şeyettirin :) cevabınızı bekliyorum

Back
X