selam kızlar,bi kaç gündür giremedim,nete,dün temizliğe kadın aldım,iyiki de almışım,benim 1 haftada yapacağım işi 6 saatte bitirdi,pırıl pırıl oldu ev valla,oğlum da bu aralar sık uyanmaya başladı,dişten sanırım,alttaki dişin biri de patlamış,ben evde 1 aydır falan kısa kollu giydiriyorum,bi kaç haftadır da dışarı çıkarken kapri kot ve t- shirt giydirip çıkarıyorum dışarı,bence çok kalın giydirmeyin,eskişehir karasal iklim ama yine de sıcak hava bence,eğer serinlerse diye uzun kollu ince bi şey taşıyorum yanımda,hava rüzgarlıysa da t-shirt ün üstüne penye yelek geçirip çıkartıyorum,kendime göre karar veriyorum,ben üşürsem o da üşür ama ben terliyosam o da sıcaklar diye düşünüyorum,fazla terlemesi de iyi değil,marmara ya da ege civarı falan yanıyodur,askılı ve şortla bile çıkabilir bence bebekler oralarda
ben silikon uçlu damlatmayan suluk kullanıyorum yaklaşık 6. ayından beri,suluktan içiyo suyunu,hatta kendi de içebiliyor,bardakla içmeyi bilmiyo daha,döküyo üstüne,pipeti de bu yaz denicem bakalım,ama eline alıp oynar gibime geliyo
kızlar,siz çatal kaşık seti aldınız mı ,kullanabiliyo mu bebişleriniz?Ben de alayım da alışsın diyorum ama pek yiyebilecekmiş gibime de gelmiyo,siz nasıl aldınız?