Canbım ben aldırmeyı hiç düşünmedim çünkü ilk çocuğum tedaviyle oldu. Bende çalışıyorum sanırım işi bırakmam gerekecekk...
Canım allahın işi belli olmaz bizimde tedaviyle oldu duru benim 1 yıl boyunca 1 tane yumurtam olmadı ama işte kurban olduğum allah verecek olduktan sonra bunlar bahane allah gönlüne göre versin canım...
Amin canım amin senmii benmii çığlık atsam bütün mahalle duyardı sanırım oturdum ağladım şok oldumm şokk..
Canım insan kendi başına gelmeynce başkasına sevinir çünkü bende böyleydim. Hayırlısı olsun bakalım allah yardımcım olsun..
Sağol canım annem nere ye kadar destek olacak zaten yaşlı mümkün değil bakamaz eltim de hasta sanırım işi bırakmak zorunda kalacam hemde şuu sıkıntı da...
Teşekkür ederim canım. Tabiki kardeşi olmalı ama şu anda kötü oldu bende çalışıyorum ama 2. ciden sonra zor sanırım annem mümkün değil bakamaz bakıcı da tutamam çalıştığımı ona veririm anlamsız olur..
Hayırlısı olsun canım ama sen kısa zamanda doktora görün hem kendi hem bebeğin sağlığı için. Haklısın bizimkiler daha çok küçük ama madem olmuş hayırlısıyla doğar inşallah[/QUOT,
Amin canım sağol allah sağlıklısını nasip etsinn..
ben de işi bırakacağım canım. iki tane küçük çocukla annem başa çıkamaz bakıcı tutacaksam da neden çalışayım? öyle çok ahım şahım bir işim yok yönetici değilim yani