Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy sebnemcimkusura bakma alıntı yaptım sana yazmamışım bişiy.canım işten eve evden işe.dışarı adım attığım yok.valla yattığım yerden sipariş vereceğim.mustelaya karar verdim.inşallah hiçbirimiz çatlamayız ya.zaten bende vardı önceden de.
du sana cvp yazıp öle çıkayım..biz eşimle üniversitede önlisans okurken tanıştık okul bitmeden 2.sınıfta evlendik hemende bebişimiz oldu o zmn 19 yaşındaydım şimdi 24 hatta bugün d.günüm:97:
neyse çok uzun hikayeee özet geçtim canım hadi öpüldün byeee![]()
merhaba kızlar
ben çok kötüyüm 9+5 günlük hamileyim dün yaptırdığım testlerde toksoplazma geçirdiğimi öğrendim, çok tehlikeli bir hastalık eğer bebeğime bulaşmışsa kalıcı bozukluklara neden olabilirmiş (körlük, zeka geriliği, beyinde su toplama vs..) ve gebeliğim sonlandırılabilirmiş, yarın bi tes daha yapılacak asıl onun sonucu önemli o da pozitifse...(((
düşünmek istemiyorum,
daha önce böyle bişey duydunuz mu toxo IgM pozitif olupta sağlıklı bebeği olan var mı, ne olur yardım edin((
cnm inşallah iyi sonuçlar alırsın . iyi haberlerini bekliyoruz![]()
AAA BU ŞİMDİMİ SÖYLENİR AMA ...İİKİ DOĞMUŞSUN KUZUMİ YENİ YAŞIN KUTLU OLSUN:)du sana cvp yazıp öle çıkayım..biz eşimle üniversitede önlisans okurken tanıştık okul bitmeden 2.sınıfta evlendik hemende bebişimiz oldu o zmn 19 yaşındaydım şimdi 24 hatta bugün d.günüm:97:
neyse çok uzun hikayeee özet geçtim canım hadi öpüldün byeee![]()
bende cicik icik istiom hem bebeişe hem kendime, zor tutuyom..Selam milletttt aklım burda kaldı ama yazamadın gün içinde
bugün güne çok mutlu başladım
tartıldım 80 kiloyum
o tembel 3 ay da kilo almamak bile sevindirdi inanın beni
üstüne birde İstanbul dan sürpriz arkadaşım gelmişti
gerçi sadece birkaç saat görüşebildik ama olsun güzeldi
banada krem bir bebek battaniyesi ve bebiş havlusu getirmiş
çok güzeller
ohhhh kendime hamile kıyafetleri aldım bugün
bir uzun kollu penye ve bir siyah hamile trikosu
birde lacivert hırka
eski hamile kıyafetlerimi çıkardım zuladan
bazılarının modası geçsede giyilebilecek klasikler mevcut
buradaki muhabbette sürmüşşşşş gitmiş vallaha
sayfalarca okumaya zaman yetmez
şimdilik hepiniz sağlıcakla kalın![]()
elchincim hadi gözün aydın canım o zmn ne dioruz kocaman bi maşallah:Nazar:iyi akşamlarrr hanımlarrr nasılsınız bakalımmmm
ben bugün dr daydım kızlar bebemi gördüm kıpır kıpırdı maşallahhhense ölçümü gayet normal çıktı dr umuz okadar iyiki 2li teste hiç gerek yok dedi yaptırmayalım dedi cinsiyeti söylemedi
15 gün sonra gelirsen cinsiyeti söylerim istemezseniz gelmeyin 1 ay sonra gelin dedi
![]()
inş. güzel haberler alırsınherkese iyi geceler kızlar,
nolur dua edin bebeğim için benim için yarın çok önemli bi gün olacak,
düşünmemek için uyumaya çalışıcam
umarım hiç kimse böylesi durumlar yaşamadan sağlıkla kucağına alır bebeğini
inş ben de(
kızlar günaydın..gününüz bol neşeli geçsin inşallah..
hade bakem iyi bi kahvaltı yapın benim yerime çalışmayan gacılar.. ben her sabah simit pohaça.. böghh
![]()
petuşum bi sen varmışsın.. günaydın kuzucum..
yağmurlu bir cuma sabahından günaydn cancağızım
hee bunların hepsi tembel ya, sbh uyan kahvaltı yap işe gel, bak daha uyanan yoq
ollyyyy bizimde bugün 14. haftamızın ilk günü, yani bu ne demek kuzum, hamileliğimizin 3 te biri bitmiş
darısı başınıza.
hadi bakem en güzel 3 aya girdik bakem nasıl olcek![]()
günaydınlarrr
:13:
valla her sabah poça böö geldi yaff
canım kalan 3 te ikisi de çoook rahat geçer inşallah.. sen evde mi yapıyorsun kahvaltını:44:.. nasıl yetişiyorsun ki..![]()
pariiis annem sana da günaydın.. azıcak erken kalksam evde kahvaltı yapsam diyorum ama.. cık uyanmak mümkün değil..![]()
saol cnm inş.
kocam sağolsun:)))(bu alkış yapan çok salak ama çok tatlı ya, çok seviom)
ben 7 de uyanıom o 7 e çeyrek kala uyanıo, hazırlıo yapıoz 7:30 dada çıkıoz evden:)) genelde tost yapıo, bu sbh da dün ben akşam eve giderken simir almıştım simitle kahvaltı yaptık, çay demlemiyoruz, ben zaten kahvaltıda çay içmem oldum olası, oda meyve suyu içio, öylece yapıoz işte bebişim..![]()
aynen yaf 6,30 kalkıyorum 6,40 da evden çıkıyorum çoğu zaman yatağı toplamıyorum bile
tam rezilim yaa off şu uyku halini bi geçsem silkelensem kendime gelsem mökkem olacak:83:
dün eve gider gitmez uyudum yemek bile yemedim aç aç uyudumgözlerimi açamıyodum uykudan
kızz bide yatakmı topluon, wala ben hafta sonundan hafta sonuna topluom:))
biraz gülelim şimdi...
BEN SANIRIM ŞEHZADE DOĞURMAKTAN VAZGEÇTİM:)
şimdi benim kayınvalide ile kayınpeder ayrılar..dün akşam kayınpeder aradı, kafayıda çekmiş biraz yazık adamcık hep kız çocuk istemiş iki oğlu var.benide çok sever kzım kızm die..dioki nolur kız olsun çok istiom, kız olursa ben bakarım, herşeyini alırım, sende ne istersen yaparım..o birsen(kayınvalidem) 5 tane çocuk yaptı hepsini erkek yaptı(3 ü rahmetli olmuş)..baba diom senin hiç payın yokmu erkek olmasında:)) yok dio hep o öyle istedide erkek oldular:)) adama üzüldüm walla..bide öyle herşeyini ben alırım falan çok cazip bi teklif yani+ dioki sende ne istersen yapcam...aceba ev kredisini tek seferde kapatırmıki..yani şehzade olmasada kızmı olsa aceba..likiditesi daha yüksek sanki:)))![]()