• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
slm kızlar aramıza yeni katılan nisan anneleri hepinize hayırlı uğurlu olsun inş. sağlıklı bi şekilde hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız...
bu arada ben bugün doktora gittim 5+4 dedi doktor gayet ii dedi 1 hafta sonra gel kalp atışlarını dinle dedi yolk kesesi falan oluşmuş tahlil istedi hem kan hem idrar bakalım ne olacak :61:

mide bulantım yok benim henüz.iştahsızlığım mevcut. bi de gazım.

ay canım ya bende iştahsızlık var süt içmiyorum gaz yapıyor diye bulantı bendede yok tansiyonum düşüyor gaz zaten bendede çok fazla oluyor

fazla ayakta kalırsam çok çabuk yoruluyorum

kızlar siz apıkopal içiyormusunuz vitamin

duamm nasıl gidiyor. bende tüp bebekle hamile kaldım. merak ediyorum sende ne gibi değişimler var.rabbim bebeklerimizi korusun.

günaydın cnm.benim p.tesi ilk muayenem olacaktı dayanamadım bu gün gittim.hamd olsun ki keseyi gördük.doktor ilk resmini de verdi.çok korkuyordum kes yok dicek diye.tekrar kan verdim sonucunu bekliyorum 3 te göstermeye gidicem.inş her şey yolundadır.korkular devam ediyor.

hanımlar günaydın ben bu sabah biraz ateşli uyandım ya sabah kalktığımda ılık bir duş aldım ama henüz ateşim düşmedi :(( bildiğim kadarıyla yüksek ateş bebek için zararlıymış düşük tehlikesi bile olabilirmiş umarım daha fazla yükselmez ateşim kızlar ne yapsam ya bilmiyorum umarım bebişim iyidir :((

ay canım ya bende iştahsızlık var süt içmiyorum gaz yapıyor diye bulantı bendede yok tansiyonum düşüyor gaz zaten bendede çok fazla oluyor

fazla ayakta kalırsam çok çabuk yoruluyorum

kızlar siz apıkopal içiyormusunuz vitamin

ben folbiol içiyorum tek. tansiyon için biraz tuzlu ayran iç. ayaktada çok durma.

günaydın cnm.benim p.tesi ilk muayenem olacaktı dayanamadım bu gün gittim.hamd olsun ki keseyi gördük.doktor ilk resmini de verdi.çok korkuyordum kes yok dicek diye.tekrar kan verdim sonucunu bekliyorum 3 te göstermeye gidicem.inş her şey yolundadır.korkular devam ediyor.

ya bende dayanamıyorum. hastanem 23 ağustosa gün verdi. diğer doktorda önümüzdeki salı 16. ama günler bana hiç geçmiyor ya. gözün aydın canım. hadi bir aşama daha kaydettin. gözün aydın

kızlar mıde bulantısı bende var ama sut ıcıyorum
sut ıcmek cok saglıklı bebekl ıcın
o yuzden kendınızı zorlayın dıyorum

hanımlar günaydın ben bu sabah biraz ateşli uyandım ya sabah kalktığımda ılık bir duş aldım ama henüz ateşim düşmedi :(( bildiğim kadarıyla yüksek ateş bebek için zararlıymış düşük tehlikesi bile olabilirmiş umarım daha fazla yükselmez ateşim kızlar ne yapsam ya bilmiyorum umarım bebişim iyidir :((

doktorunu ara canım bence. birde minoset içebilirsin. bana doktor yazdı çünkü ağrın olursa kullan diye. hemde ateş dürücü özelliği var.

folbiol ben de kullanıyorum.kızlar bunun dışında neler yiyip içiyorsunuz folik asit alımı için ekstra birşey yapıyor musunuz?

kavun yiyebilirsin. balık et süt yoğurt ceviz fındık yumurta dedi doktor bana. birde tavuk.
sakatat yasak. sucuk sosis salam kokoreç az pişmiş et yasak.

merhaba herkese günayydın :49: nasılsınız bugün

ben 2 aydır folbiol içiyorum yanına vitamin verdi doktor
kısmetse önümüzdeki salı bizimde kontolümüz var

ya bende dayanamıyorum. hastanem 23 ağustosa gün verdi. diğer doktorda önümüzdeki salı 16. ama günler bana hiç geçmiyor ya. gözün aydın canım. hadi bir aşama daha kaydettin. gözün aydın

çok teşekkürler cnm ya baya zormuş.valla doktor ultrason cihazını karnıma koyduğunda kalbim ağzımdan çıkacakmış gibi çarpıyordu.inş hepimiz için tüm sonuçlar iyi olur.

çok teşekkürler cnm ya baya zormuş.valla doktor ultrason cihazını karnıma koyduğunda kalbim ağzımdan çıkacakmış gibi çarpıyordu.inş hepimiz için tüm sonuçlar iyi olur.

amin inşallah. her kontrole gittiğimizde aynı telaşeler yaşancak sanırım. relax olmamız lazım ama gelde bunu anlat bize...:40:

canım ben memorialda yaptırdım. ben vajinal jel kullanıyorum. birde kan sulandırıcı iğne. coraspirin. yok yok yani

ben birde climara forte diye ban kullanıyorum gün aşırı 4 adet.bir gün progestan iğne bir gün jel.kan sulandırıcı iğne.d vitamini.elevit.folbiol.yalniız jel sanki bir müddet sonra geri geliyormuş gibi.fayda etmez diye korkuyorum.benim görümcem senin hastanede 7 kez denedi.

Parasetamol içeren ateş düşürücüler alabilirsin..
Parol veya minoset olabilir..

ben folbiol içiyorum tek. tansiyon için biraz tuzlu ayran iç. ayaktada çok durma.

folbiol da içiyorum benimkide tüp bebek dondurulmuş embryo :49:

kızlar bende genelde kasık ağrısı arada bir oluyor ve tek taraflı çok şiddetlide değil sğ tarafımda oluyor transferin 4.gününden beri hap sağ tarafta
nadirende solda oluyor

Back
X